Nuxe Rêve de Thé: Η νέα αιθέρια σειρά σώματος με πράσινο τσάι.

 

Εκλεπτυσμένη, φινετσάτη, με παριζιάνικο αέρα αλλά και  αποτελεσματική όσο αφορά τα προϊόντα που λανσάρει, η Nuxe με τα σωστά και σταθερά βήματα της ιδρύτριας της Aliza Jabès  είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο δημοφιλής μάρκες περιποίησης στη Γαλλία και σε όλον τον κόσμο ενώ το ξηρό multi purpose έλαιο Huile prodigieuse είναι εδώ και χρόνια παγκόσμιο best seller.

 

 

 

 

 

 

Την προηγούμενη εβδομάδα το team της Nuxe διοργάνωσε ένα υπέροχο πρωινό τσάι στο Golden Tea Room της Μεγάλης Βρετανίας όπου είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα σειρά περιποίησης σώματος Rêve de Thé- το τσάι είχε λόγο,  αφού αυτή η νέα σειρά βασίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η NUXE επέλεξε ένα 100% φυσικό πράσινο εκχύλισμα τσαγιού: οι ιδιότητες αυτού του φαρμακευτικού φυτού, πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, είναι γνωστές τουλάχιστον εδώ και 5.000 χρόνια.

 

 

 

 

Το εκχύλισμα που εμπεριέχεται στη σειρά Rêve de thé χρησιμοποιεί μία φιλική προς το περιβάλλον Made in France βιοτεχνολογική διαδικασία: βοτανικά κύτταρα εμπλουτισμένα με ενεργά μόρια πολλαπλασιάζονται από ένα μικρό κομμάτι του φυτού. Aυτά στη συνέχεια είναι διαλυμένα σε μικρά κομμάτια, κάτι που τους επιτρέπει να απελευθερώσουν αμέσως τα οφέλη τους για την ενίσχυση της επιδερμίδας και να βελτιώσουν την ικανότητά της να συγκρατεί το νερό. Αυτό το δραστικό συστατικό είναι ιδανικό για έντονη και διαρκή ενυδάτωση.

 

 

Τα προιόντα

 

revitalising

granular scrub

20,50Ε

Εξαιρετικά αναζωογονητικό συνδυάζει εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και απολεπιστικούς κόκκους μπαμπού σε 2 μεγέθη.Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα για να αφήσει στην επιδερμίδα την αίσθηση αναζωογώνησης και απαλότητας

 

 

 

revitalising

shower gel

9,75Ε

 

Η απαλή υφή του μετατρέπεται σε ένα λεπτό αφρό που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα. Εμπεριέχει φυτική καθαριστική βάση και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού,

 

 

 

toning firming

cream

39Ε

Η απαλή αρωματική κρέμα συνδυάζει εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και σίκαλης. Η υφή του, που δίνει «αποτέλεσμα πάγου», δημιουργεί ένα υπέροχο ρίγοςστην επιδερμίδα, παρέχοντας άμεση αίσθηση τόνωσης.Η επιδερμίδα ενυδατώνεται και αποκτά ελαστικότητα και την επόμενη μέρα, φαίνεται ορατά πιο σφρυγιλή.

 

 

 

 

revitalising

moisturising milk

 

24,50Ε

Περιέχει πράσινο τσάι εμπλουτισμένο με 100% φυσικό σύμπλεγμα σακχάρων για 24ωρη ενυδάτωση. Η απαλή υφή της απορροφάται γρήγορα επιτρέποντας να ντυθείς αμέσως.

 

 

 

24-hr fresh-feel

deodorant

 

11,50Ε

Αποσμητικό που διαθέτει μια «έξυπνη» τεχνολογία: μία τριάδα δραστικών συστατικών που το κάνουν ικανόνα προσαρμόζεται στις ανάγκες του δέρματος και να προλαμβάνει αποτελεσματικά τις δυσάρεστες οσμές για 24 ώρες.

 

 

 

exalting fragrant

water

 

35,70Ε

Αναζωογονητικό body-spray, αιθέριο αλλά και  αναζωογονητικό, ενισχύει τις αισθήσεις με το εθιστικό Rhubarb-Green άρωμα τσαγιού-μόσχου.

 

 

 

 

Και επειδή όσο αφορά τις σειρές σώματος γνωρίζω ότι όλες απολαμβάνουμε εκτός από την αποτελεσματικότητα τους και το άρωμά τους να σας πω ότι το άρωμα των προϊόντων είναι υπέροχο, αιθέριο και θηλυκό αλλά συγχρόνως αναζωογονητικό και τονωτικό. Η Αρωματοποιός Irène Farmachidi συνέθεσε ένα άρωμα με μια πολύ φρέσκια νότα πράσινου τσαγιού, με αφρώδεις νότες από ραβέντι και μια αίσθηση μόσχου με μια υπόνοια ξύλου. (θα σας θυμίσει το αγαπημένο Bvlgari Eau Parfume The Vert…)

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Υπέροχο event από μία υπέροχη μάρκα!! 💖 Αγαπημένα προϊόντα τα Nuxe, ό,τι έχω πάρει είναι εκπληκτικό και ανυπομονώ να δοκιμάσω την νέα τους σειρά, ειδικά το αποσμητικό roll on και τη firming body cream!

  2. Το shower gel και το body spray μπηκαν κιόλας στην λίστα μου….

  3. Γενικά, αγαπώ τη Nuxe και πολλά από τα προϊόντα της, είναι αγαπημένα μου. Εκτός από την αποτελεσματικότητα τους, αυτό που με κάνει να έχω μια “εθιστική” σχέση μαζί τους, είναι το άρωμα τους, και όπως το περιγράφεις @Julia μου, δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό να ανακαλύψω το νέο άρωμα των Reve de The . Όσο για το πρωινό σας τσάι στο Golden Room Tea, τα λόγια είναι περιττά…!

  4. Καλημερα
    Τι να πρωτοθαυμασω…Την διακοσμηση τα εδεσματα η τα προιοντα
    Σιγουρα ολα γιατι ηταν αλληλενδυτα μεταξυ τους
    Τα προιοντα μου εχουν κινησει το ενδιαφερον κυριως για το αρωμα τους
    Για την αποτελεσματικοτητα τους δεν εχω αμφιβολια, οτι εχω δοκιμασει στο παρελθον (αντηλιακο σωματος και προσωπου, το ξηρο λαδι αλλα και κρεμα νυχτας) εχω μονο τα καλυτερα να πω
    Εχω ζητησει απο τον Αγιο Βασιλη το Χριστουγεννιατικο ημερολογιο της NUXE και ελπιζω και θελω βεβαια να με ακουσε
    Καλη εβδομαδα κοριτσια

  5. Μου αρέσουν πολύ τα fragrant water σίγουρα θέλω να δοκιμάσω το νέο προϊόν!! @Τζούλια εγραψες ότι ( θυμίσει το αγαπημένο Bvlgari Eau Parfume The Vert…) αυτό και μόνο με έβαλε σε περισσότερη περιέργεια να το μυρισω😁

  6. @SofiaT: Ναι και είναι λογικό γιατί η μοτα κορυφής είναι το πράσινο τσάι. Φυσικά δεν έχει τη διάρκεια και το silage του eau de toilette Bvlgari αλλά θα σου το θυμίσει πολύ. Σε βλέπω βόλτα στο φαρμακείο… 😃❤️😘

  7. H φρεσκάδα που προσδιδουν οι νότες του πράσινου τσαγιού ούτε εμένα αφήνουν ασυγκίνητη….χρόνια τωρα έχω ανακαλύψει ένα γνωστό brand που έχει αρκετά αρώματα που βασιζονται στο πράσινο τσάι σε συνδυασμούς με διαφορετικές ταιριαστές νότες….

  8. Το καλοκαίρι το λαδακι της nuxe είναι συνεχώς μέσα στην τσάντα μου! Μυρίζει εκπληκτικά και προσφέρει καταπληκτική ενυδάτωση στο σώμα και στα μαλλιά μου! 😊😊😊 Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και τη σειρά με το πράσινο τσάι καθώς πίνω αρκετό στην καθημερινότητα μου! Πράσινο τσάι μέσα και έξω λοιπόν!!! 💙❤️♥️💜💛💚❤️♥️💛💜🧡🧡🧡❤️♥️💚💛💜🧡💛❤️🥰💜🧡💛💚🧡🧡💚❤️💙♥️💛❤️💜🧡❤️💛

  9. Πολύ ωραία παρουσίαση.Κάποια προϊόντα απο nuxe είναι λατρεία όπως τα λαδάκια.ΟΙ κρέμες έχουν φανταστικά αρώματα.Γενικά είναι μία εταιρεία που με ελκύει να αγοράσω.

  10. Αυτή η εκλεπτυσμένη φρεσκάδα του πράσινου τσαγιού είναι υπέροχη! Πόσο μάλλον όταν είναι από μία αγαπημένη μάρκα!

  11. Μου αρέσει πολύ η Nuxe και σε ο,τι προϊόν προσώπου έχω δοκιμάσει μου ταίριαξε άψογα.. προϊόντα σώματος δεν έχω δοκιμάσει,αλλά από την νέα αυτή σειρά το revitalizing moisturising milk φαίνεται ιδανικό για μένα ειδικά που δεν μπορώ με τίποτα τις βαριές κρέμες και λοσιόν που αφήνουν αυτή την λιπαρή αίσθηση! Το πράσινο τσάι το προτιμώ αρκετά επίσης ,η κρέμα νυκτός μου περιέχει αντί για νερό, ανθονερο πράσινου τσαγιού καθώς και το καλοκαίρι το χρησιμοποιώ σαν τόνερ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.