Dior Συλλογή Μακιγιάζ X-Mas 2021, το ατελιέ των ονείρων.

 

 

 

 

Η εμβληματική πρόσοψη του οίκου Dior στο Παρίσι στην διεύθυνση 30 avenue Montaigne  ήταν η έμπνευση του καλλιτεχνικού διευθυντή Peter Philips για τη φετινή festive συλλογή Dior x-mas 2021.

 

 

 

 

Τα λόγια είναι κάπως φτωχά για να την περιγράψεις (ανυπέρβλητη/ μοναδική/ συγκλονιστική…) αλλά από τη δύσκολη θέση της επιλογής  κοσμητικών επιθέτων με έβγαλε ο ίδιος ο οίκος, αφού η συλλογή ονομάστηκε “Atelier of Dreams” και είναι ακριβώς αυτό.

 

 

 

 

Rouge Dior Minaudiere (limited edition)

Σε ένα χρυσό clutch με αλυσίδα, θα βρείτε μια θήκη για κραγιόν και εσείς μπορείτε να επιλέξετε ποιο κραγιόν θα είναι αυτό από την iconic συλλογή Rouge Dior

 

 

Rouge Blush

Το ντελικάτο powder blush θα το βρείτε στην απόχρωση Hologlam (601)

 

 

 

 

Diorific Lipstick

Χρυσό, ακαταμάχητο με «σιλουέτα» που θυμίζει το νούμερο 8 – το αγαπημένο νούμερο του μετρ Dior, χαραγμένο με την πρόσοψη του ατελιέ και σε τέσσερις νέες αποχρώσεις: Rose d’Hiver (074) Rouge Capucine (075) Taupe Ispahan (076) Midnight Corolle (077)

 

5 Couleurs Couture Palette

Οι πενταπλές παλέτες με σκιές σε απόλυτη αρμονία μεταξύ τους.  Η παλέτα Atelier Doré σε τόνους του ζεστού χρυσαφιού και η παλέτα House of Dreams σε τόνους του λαμπερού ασημιού.

 

 

Diorific Vernis

Σε 3 αποχρώσεις, Bouton d’Or (001), Poppy (862), Corolle (992)

 

 

 

 

 

Είπαμε. Τα λόγια είναι φτωχά και περιττά.

 

 

11 Σχόλια
  1. Oνειρικά…απλά αυτό…. (με λίγη δόση αστερόσκονης και λάμψης που όλες θέλουμε κι ειδικα τις γιορτινές μέρες)

  2. Το πιο αντιπροσωπευτικό όνομα ! Ατελιέ των ονείρων! Υπέροχα προϊόντα…! Dior ονειρεμένα…
    xx

  3. Ονειρεμένα όλα!!!! C’ est Dior όπως λένε οι Γάλλοι, για να δηλώσουν, ότι κάτι “είναι τέλειο”! C’ est Dior aka η τελειότητα! Οι παλέττες θα ήταν η πρώτη μου προτίμηση μαζί με το ρουζ!

  4. Καλησπερα
    Νομιζω οτι αυτα τα προιοντα θα επρεπε να βαζουν κατω απο τον τιτλο ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

  5. Τι να πεις τώρα? Όπως είπες τα λόγια είναι περιττά και φτωχά μπροστά στην Dior! Στην λίστα των χριστουγεννιάτικων αγορών έχει προστεθεί το κραγιόν Rose d’Hiver (074). Είναι το πρώτο στη σειρά όπως βλέπω τη φωτογραφία και ειλικρινά είναι το χρώμα μου!!!! 💚💚🧡💙🧡♥️🧡💛🧡♥️💜💙💚🧡💚🧡💙🧡♥️🧡💛❤️🧡🧡💛🧡💛🧡♥️💙🧡💚🧡💚🧡💚🧡🧡💙🧡♥️💛🧡💛💛🧡♥️🧡💚💚💚🧡💙🧡♥️🧡💛🧡❤️❤️🧡💛🧡♥️🧡♥️🧡💙💚🧡💚🧡❤️❤️♥️💙🧡💚🧡💚🧡

  6. Δεν έχω να πω τίποτα.Τι να πω,ότι δεν τα θέλω;Θα με πάρουν για τρελή!!!χαχα.Το κραγιόν με το ανάγλυφο πάνω το ερωτεύτηκα μόλις το είδα.

  7. Πόσες φορές επιτρέπεται να δηλώσει κανείς την αγάπη του στις παλέτες σκιών της Dior; Και επειδή δεν μου αρέσει η πλεονεξία, θα διαλέξω τους τόνους του ασημιού!

  8. Ε! Ναι τι λιγότερο θα μπορούσε κανείς να περιμένει από Dior ??? Δεν θα πω όμως τα θέλω όλα, αλλά τα κραγιόν σίγουρα τα θέλω όλα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.