Κερδίστε 3 Discovery Set με 5 αρώματα “Theodoros Kalotinis Perfumer”

 

 

 

Μέσα Νοεμβρίου, μετράμε αντίστροφα για τις γιορτές και τι καλύτερο από άρωμα για διαγωνισμό;

 

Και μάλιστα όχι ένα αλλά πέντε αρώματα από την άκρως πολύτιμη και γοητευτική συλλογή αρωμάτων του brand Theodoros Kalotinis Perfumer!

 

Το «Theodoros Kalotinis» σας δίνει την ευκαιρία, να δοκιμάσετε και να εξερευνήσετε τα unisex αρώματα της σειράς «THE GOLDEN SECRET COLLECTION» ή όποιων άλλων αρωμάτων του brand θέλετε, δημιουργώντας τη δική σας κασετίνα με το DISCOVERY SET δειγμάτων.

 

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις πιο συναρπαστικές δημιουργίες αρωμάτων του “Theodoros Kalotinis” και να ανακαλύψετε με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο, ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει.

 

Κάθε άρωμα παρουσιάζεται σε κομψά φιαλίδια των 3ml και πολυτελή κασετίνα και μπορείτε, να επιλέξετε 5 διαφορετικά αρώματα ( αξίας 25€).

 

Ένα υπέροχο γιορτινό δώρο για σας που γνωρίζετε ήδη τα υπέροχα αρώματα της συλλογής αλλά και όσες θέλετε να τα ανακαλύψετε.  Αλλά και για όπου το προσφέρετε  και φυσικά και για τα αγόρια της παρέας,  αφού η νέα σειρά αρωμάτων  Golden Secret  είναι for her και for him.

 

 

 

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τετάρτη 17 Νοεμβρίου ως τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, θα ανακοινώσουμε με post τις 3 τυχερές νικήτριες.

 

Mη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

Καλή επιτυχία!

 

305 Σχόλια
  1. υπέροχο δώρο ευχαριστούμε πολύ

  2. Καλές γιορτές σε όλους και όλες σας, με υγεία, χαρά και άφθονη αγάπη!
    Love is all we need!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.