essence: μυρωδάτος καφές παντού στη νέα trend edition “coffee to glow”

 

 

 

Πως τα πάτε με τις καφέ- σοκολά αποχρώσεις; Δε ρωτάω πως τα πάτε με τον καφέ –ρόφημα,  γιατί ξέρω…

 

Όπως και να έχει αν σας αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις -που εδώ που τα λέμε ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε γυναίκα και σε κάθε τόνο  δέρματος- αλλά ακόμα περισσότερο αν λατρεύετε την μυρωδιά του φρέσκο αλεσμένου καφέ,  η essence παρουσίασε πρόσφατα την trend edition συλλογή Coffee to Glow που όπως θα καταλάβατε βασίζεται σε αυτές τις ζεστές αποχρώσεις, αλλά όχι μόνο σε αυτές. Στις φόρμουλες των προϊόντων βρίσκουμε απαλή καφεΐνη  και  σωματίδια κόκκων καφέ,  καθώς και βιταμίνη Ε και  λάδι καρύδας.

 

Ας δούμε τα προϊόντα:

 

under-eye energy treatment

Η αναζωογονητική σύνθεσή του, με καφεΐνη και βιταμίνη Ε, βοηθά στη μείωση του πρηξίματος γύρω από τα μάτια και εξισορροπεί ορατά τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Περίπου 4.19* //  01 Espresso Yourself!

 

 

 

 

 

 

body & mind wake up mist

Το Body & Mind Wake Up Mist είναι το απόλυτο must-have για όσους απλά δεν χορταίνουν το άρωμα του καφέ. Το καταπραϋντικό, διακριτικό άρωμα του λαχταριστού caramel macchiato μένει ευχάριστα στο δέρμα. Χάρη στο συστατικό της καφεΐνης, δίνει επίσης στο σώμα μια  αναζωογονητική αίσθηση.

Περίπου 3.79* // 01 Give It Your Best Shot!

 

 

 

 

 

 

eyeshadow palette

Η παλέτα σκιών με οκτώ αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού, εμπνευσμένες από τον  καφέ, κάνει τα μάτια να λάμπουν και δημιουργεί εκφραστικά look με ένα ζεστό φινίρισμα. Συνδυασμός ματ και μεταλλικών υφών.

Περίπου 8.99* // 01 Up For Coffee?

 

 

 

 

 

 

highlighter beans

Οι κόκκοι highlighter, σε σχήμα κόκκων καφέ, και οι τρεις ζεστές αποχρώσεις του χρυσού δημιουργούν μια μοναδική λάμψη. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο highlighter για να «πιάσετε» μια μικρή ποσότητα προϊόντος και ανακατέψτε απαλά στα ψηλότερα σημεία του προσώπου.

Περίπου 4.89* // 01 Meant To Bean Together!

 

 

 

 

 

 

scented highlighter brush

Το νέο scented highlighter brush πηγαίνει το φινίρισμα του μακιγιάζ σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και γίνεται ο ιδανικός συνεργάτης για ένα εκπληκτικά φωτεινό αποτέλεσμα με κόκκους highlighter. Όχι μόνο το κομψό του σχέδιο θυμίζει Caramel Macchiato, αλλά και το πινέλο μυρίζει επίσης όπως όταν αλέθουμε τον καφέ. Οι εξαιρετικά μαλακές του τρίχες είναι απαλές στο δέρμα και vegan.

Περίπου 4.19* //  01 Hello Brew-Tiful!

 

 

 

 

healthy glow face scrub                                                     

Το healthy glow face scrub με πραγματικό καφέ πρόκειται να γίνει ένα ουσιαστικό μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας. Η πούδρα με πραγματικά σωματίδια κόκκων καφέ ενώνεται αβίαστα με το νερό για να σχηματίσει ένα απαλό scrub προσώπου που θρέφει το δέρμα και του χαρίζει μια υγιή λάμψη.

Περίπου 4.49* //  01 Never Stop Grinding!

 

 

 

 

 

 

 

coffee lip scrub

Το scrub για τα χείλη με πραγματικά σωματίδια κόκκων καφέ, απολεπίζει απαλά τα χείλη ενώ τα λειαίνει και τα θρέφει με πλούσια έλαια. Το τελικό φινίρισμα παρέχεται από το αναζωογονητικό άρωμα καφέ της θεραπείας για τα χείλη – μια ώθηση για όλες τις αισθήσεις.

Περίπου 2.49* // 01 Where Have You Bean All Of My Life?

 

 

 

 

 

 

Coffee addicts, σπεύσατε.

 

(Nα σας πω και τα συγκλονιστικά νέα που θα ταρακουνήσουν συθέμελα την ανθρωπότητα; Η φίλη μου η Λίνα με έμαθε να πίνω καφέ- η κατρακύλα μου ξεκίνησε περίπου τον περασμένο Μάιο και από τότε πίνω έναν καφέ περίπου μια φορά τον 1 ή 1,5 μήνα. Βέβαια δεν έχω μάθει ακόμα πολύ καλά να τον παραγγέλνω και τον λέω περιφραστικά

 

“Freddo- καπουτσίνο- κρύο (διπλά αυτό το λέω) –με – δυο –ζαχαρίνες- και –extra- γάλα- και- να- κάνει- πολύ- αφρό- και -το –λευκό – χρώμα -πάνω- πάνω- να –είναι – περισσότερο- από – το καφέ- χρώμα- προς τα κάτω.”

 

Το ορκίζομαι, έτσι το παραγγέλλω. Καημένοι baristas που πέφτουν πάνω μου.

 

17 Σχόλια
  1. Αγαπάμε τον καφέ αγαπάμε κ την Essence!! Φοβερή σειρά με ωραίες φόρμουλες κ εξίσου πανέμορφες, λιτές αλλά εντυπωσιακές συσκευασίες.. Αυτή η σειρά πρέπει να είναι πραγματικά μοναδική….η παλέτα, το highlighter, το glow face scrub αλλά και το coffee lip scrub μπαίνουν στην λίστα!!!!

  2. @Tζένη: Καλά τα highlighter beans, ίσα που τα μπερδεύεις με κόκκους αληθινού καφέ! Προσοχή αν πίνετε οικογενειακώς καφέ, μη τα αφήσεις στην κουζίνα!!! 🙂 🙂 🙂

  3. @Julia Όντως είναι σαν αληθινοί κόκκοι καφέ κ εννοείται δεν θα τα άφηνα κουζίνα γιατί ως γνωστόν έχω και το ελάττωμα να μην θέλω τα πράγματα μου να τα αγγίζει κανείς..τώρα όμως πέρα από την πλάκα η συγκεκριμένη σειρά πρέπει να είναι απίστευτη κ το κάθε ένα τους μοναδικό!

  4. @Julia Η Τζουλια πίνει καφε…. Η Τζούλια σε νέες περιπέτειες…. 😉

  5. Πάντα με εκπλήσσει ευχάριστα η essence…μαζί με την catrice είναι οι μάρκες από αυτές της ευρείας που είναι πραγματικά value for money….οι τιμές είναι απίστευτες…
    Γέλασα με το σχόλιο της Τζούλιας για τα highlighter beans….

  6. @Julia : μα μία φορά το μήνα μόνο αυτόν τον υπέροχο καφέ????? Πώς γίνεται αυτό?? Βέβαια αν δεν έπινες πριν καθόλου, είναι κι αυτό ενα βήμα πρόοδου😉😉 Λατρεύω τον καφέ (αλλά με πολύ γάλα και χωρίς καθόλου ζάχαρη), λατρεύω τη μυρωδιά του και τις καφέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ γιαυτό λάτρεψα και τα παραπάνω προϊόντα από essence και σίγουρα μπαίνουν στη λίστα μου(super τιμές βέβαια, οπως πάντα) Πρώτα θα πάρω την κρέμα ματιών και το mist💖

  7. Καλημερα
    Αλλη μια λατρης του καφε με τουλαχιστον τρεις την μερα
    Βεβαια εχω γινει εκλεκτικη πλεον και δεν πινω απο οποιαδηποτε χαρμανια
    Το εχω ψαξει πολυ και πινω μονο αυτα τα χαρμανια καφε που μου αρεσουν
    Ειναι αδυνατον πλεον να μην αγαπησω και τα καλυντικα με αρωμα καφε
    Ελκυστικοτατα ειναι

  8. Και κατι τελευταιο
    Μολις ηρθα απο σουπερ μαρκετ και βρηκα panettone με γευση καφε
    Το πηρα και θα το απολαυσω σε λιγο με τον αγαπημενο μου καφε

  9. @Julia τι μου θύμησες τώρα 😁 είμαι στην σειρά και περιμένω να παραγγείλω καφέ μπροστά μου είναι ένας τύπος που δίνει την εξής παραγγελία
    “Θέλω vegan freddo εσπρέσο φρέσκοκομμένο με βιολογικό γαλα καρυδας δυο σταγόνες!!! και σιροπι αγαυης εαν δεν εχετε στην μυτη του κουταλιου λιγη στεβια 🤪🤪
    Πάντως ότι πίνεις εσύ καφέ μεγάλη αλλαγή!!!!Λες να φταίει το έμβολο????😘😘😘😍😍😍😁😁😁😁

  10. @Sofiat χαχαχα έγραψες και στα δύο 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  11. Η παλέτα με τις σκιές είναι υπέροχη, ειδικά για μένα, που είμαι λάτρης των γήινων χρωμάτων & του καφέ!
    xx

  12. Πόσο υπέροχες αποχρώσεις???? Μπράβο και πάλι στην εταιρεία!!!! ♥️💙♥️💙❤️💙💚💙💜💙💜💙💜💙💜💙❤️💙♥️💙♥️💙♥️💙♥️💙♥️💙♥️💙❤️💙💚💙💚💙💜💜 είμαι και εγώ coffe addict!!!!!

  13. Χαχαχαχα γέλασα πολύ με το σχολιο σου και τους baristas. Θα σε βλέπουν και θα αλλάζουν δρόμο χαχαχαχαχχαχα

  14. 💛♥️❤️💚💙💜💚💜💛💜💛💜💛💜♥️💜♥️💜💜💚💚💜💚💜💜♥️💛💜💛💜💜

  15. @Julia, στο δρόμο της ακολασίας του καφέ…
    Παλέτα και πάλι παλέτα!

  16. Αγαπάμε τις coffee αποχρώσεις αλλά καφέ δεν πίνω συχνά!

  17. Ενός λεπτού σιγή για τους (ήρωες) baristas 🤣🤣🤣
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.