Vichy Neovadiol: Νέα καμπάνια με την ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

 

 

H Vichy σε μία κομψή εκδήλωση στο Foyer Pallas, αποκάλυψε σε δημοσιογράφους και φίλους  τη νέα digital καμπάνια της σειράς Neovadiol με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη.

 

Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την παρουσίαση των προϊόντων της εμβληματικής σειράς Neovadiol  και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την  παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή.

 

 

 

 

 

 

 

Η συνεργασία της VICHY με τη Μαρία Καβογιάννη έχει στόχο να δώσει φωνή στις γυναίκες σε όλα τα στάδια της εμμηνόπαυσης παρουσιάζοντας μια καμπάνια ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης των γυναικών.

 

«Αυτή η συνεργασία με τη VICHY δεν αποτελεί για εμένα μια απλή συνεργασία. Είναι ένας τρόπος, ένα μέσο για να ενημερώσουμε όλες τις γυναίκες για ένα θέμα που αποτελεί taboo. Ένας τρόπος για να βρούμε φωνή όλες μας και να πούμε ‘ναι, περνάω εμμηνόπαυση’. Είναι κομμάτι της ζωής μας που είναι αναπόφευκτο και συνάμα όμορφο. Αρκεί να ενημερωνόμαστε για αυτό, να το συζητάμε ανοιχτά και να το υποδεχόμαστε με αγάπη, υπομονή και πολλή επιμονή», σημείωσε η Μαρία Καβογιάννη.

 

 

 

 

 

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την νέα digital καμπάνια της σειράς Neovadiol με τη Μαρία Καβογιάννη.

 

10 Σχόλια
  1. Τρελαίνομαι για τη Μαρία Καβογιαννη, είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς που έχουμε και δεν θα μπορούσε η Vichy να βρει καλύτερη για την προώθηση της καμπάνια της! Σπουδαία ιδέα επίσης η παρουσίαση σε συνδυασμό με την παρακολούθηση αυτής της εξαιρετικής παράστασης Το τρίτο στεφάνι!

  2. @Maryl πόσο συμφωνώ μαζί σου!!! Δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη!! Βαρεθήκαμε τις ίδιες και τις ίδιες που προωθούν τα πάντα όλα.. ονόματα δε θα πω τις βλέπουμε παντού.. Για την Vichy μεγάλη έκπληξη η Μαρία Καβογιαννη

  3. Υπέροχη ηθοποιός!!!Από τις αγαπημένες μου!!!
    Χαίρομαι ιδιαίτερα που προσεγγίζει το θέμα της εμμηνόπαυσης από την ανθρώπινη πλευρά. Όλες θα το περάσουμε άλλες πιο έντονα άλλες λιγότερο….το θέμα είναι μέσα από αυτή την μεταβατική περίοδο να αγαπήσουμε το σώμα μας για αυτο που θα γίνει.Και ναι αγαπώ πολύ περισσότερο τις ρυτίδες από το botox.Δεν είμαι κατά στο να προσπαθεί κάποια να διατηρήσει την φρεσκάδα της αλλά δεν αντέχω να βλέπω παγωμένα πρόσωπα.

  4. Πολύ γλυκιά και συμπαθητική ηθοποιός! ❤️❤️💚♥️💛💜 Μπράβο στη Vichy επέλεξε ένα “διαφορετικό” πρόσωπο για την προώθηση των προϊόντων της!!!! Πολύ ενδιαφέρουσα καμπάνια!!! 💙❤️💚💛💛💜💙❤️💚♥️💜💜💙❤️💚♥️💛💜💛♥️♥️❤️❤️💙❤️💜❤️💜❤️💜❤️💜💙💙💜

  5. @SofiaT σε αγαπώ γι αυτά που έγραψες! Είμαι στην εμμηνόπαυση και συμφωνώ μαζί σου! Μπράβο στην Vichy για την όμορφη καμπάνια της Neovadiol.
    xx

  6. Λατρεμένη ηθοποιός! Εξαιρετική επιλογή! Μπράβο και πάλι μπράβο!

  7. Καλημερα
    Συμφωνω με ολα οσα γραψατε γιαυτο δεν θα τα ξαναεπαναλαβω
    Θελω να βλεπω ηθοποιους που ειναι σαν τις γυναικες της διπλανης πορτας, και οχι “αγεραστες” λογω της κρεμας δηθεν

  8. Μπράβο στη Vichy….θα συμφωνήσω κι εγώ με τΙς Σοφίες μας….
    Η Καβογιάννη είναι απο τις αγαπημένες μου κωμικους….

  9. Μου αρέσει η Mαρία Καβογιάννη αλλά και τα προϊόντα vichy αξίζουν την προσοχή μας πάντα.

  10. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη επιλογή. Της ταιριάζει απόλυτα !

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.