Νέο Hair Mist από τη Moroccan Oil.

 

 

 

Από τα αγαπημένα μου προϊόντα,  που μου δίνουν μια αίσθηση απόλυτου pampering και εκλεπτυσμένης πολυτέλειας,  είναι τα hair mists και τα ψεκάζω στα μαλλιά μου ακόμα και τα βράδια που μένω σπίτι.

 

Το νέο λοιπόν για μένα είναι εξαιρετικά ευχάριστο γιατί θα προσθέσω άλλο ένα hair mist στη συλλογή μου, αυτή τη φορά της μάρκας Moroccan Oil. Και μάλιστα το συγκεκριμένο είναι δύο σε ένα και για τα μαλλιά και για το σώμα.

 

Η Moroccanoil, λοιπόν -παγκόσμιος ηγέτης στα προϊόντα ομορφιάς ενισχυμένα με έλαια- παρουσίασε πρόσφατα το Moroccanoil Brumes du Maroc, το πρώτο αρωματικό προϊόν της εταιρίας.

 

 

 

 

 

Το Brumes du Maroc mist για μαλλιά και σώμα φέρει το χαρακτηριστικό άρωμα της Moroccanoil: ένα εξωτικό σύμπλεγμα από πικάντικο κεχριμπάρι και γλυκές νότες λουλουδιών, το οποίο ενθουσιάζει τους καταναλωτές από την ίδρυση της μάρκας.

 

 

 

 

Αυτό το πολυαναμενόμενο, all-over mist θα σας μεταφέρει σε ένα Μεσογειακό ταξίδι αισθήσεων. Το Brumes du Maroc, εμπλουτισμένο με έλαιο argan και Βιταμίνη Ε για ενυδάτωση και θρέψη, διαθέτει ελαφριά, εξαιρετικά απαλή σύνθεση που δεν επιβαρύνει το χτένισμα και τα μαλλιά  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαλλιά και σώμα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όσο συχνά επιθυμείτε.

 

 

 

 

 

H φόρμουλα του περιλαμβάνει:

 

  • Έλαιο Argan – εξαιρετικά πλούσιο σε αιθέρια λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, αυτό το φυσικό λάδι βοηθάει στην θρέψη και ενυδάτωση.
  • Tocopheryl Acetate – μια μορφή Βιταμίνης Ε. Βοηθάει στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας της υγρασίας στην επιδερμίδα και τα μαλλιά.
  • UV Absorber – βοηθάει στην προστασία των μαλλιών από την έκθεση στον ήλιο.

 

 

Like, like, double like.

 

 

 

12 Σχόλια
  1. O συνδυασμός από τις νότες ακούγεται τέλειος…πικαντικο κεχριμπάρι και λουλουδια…σαν να το μυρίζω και να νιωθω το πέπλο του να με τυλίγει….
    ΒΒ girls,να μην ξεχνιόμαστε …σήμερα είναι η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βιας κατά των γυναικών…είδα την ταινία μικρού μήκους της Lacta και συγκλονίστηκα…<> Αυτό πρέπει να πούμε σε όσες φίλες,συγγενείς,γνωστές το βιώνουν…
    Και για να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα, τα χιονάκια στην παρέα του ΒΒ πότε θα έρθουν;;;

  2. Kαι επειδή όλο ξεχναω πως όσα γραφω μεσα σε <> δεν φαίνονται, θα το γράψω άλλη μια φορά …
    Άνοιξε τα μάτια σου, δες και βρες την δύναμη και τον τρόπο να φύγεις όσο είναι ακόμα νωρίς….όσο ακόμα μπορείς…
    Αυτό πρέπει να πούμε σε όσες φίλες,συγγενείς,γνωστές το βιώνουν…

  3. Σήμερα γιορτάζουν κι οι Κατερίνες….. χρόνια πολλά λοιπόν σε όλες τις Κατερινούλες του ΒΒ…
    @MARYL ,να χαίρεστε την Κατερίνα σας, την κουκλίτσα….

  4. @Celia: Celia μου σευχαριστω πολύ, να χαιρόμαστε τις Κατερινουλες μας,όσοι έχουμε Κατερίνες💝 Έχεις δίκιο, το spot της lacta είναι συγκλονιστικο και αληθινό!! Μεγάλη η μέρα σήμερα, μεγάλο το θέμα της βίας κατά των γυναικών, κάπου διάβασα ότι οι γυναίκες από 15-45 ετών κινδυνεύουν πιο πολύ από την ενδοοικογενειακη βία ή βιασμό παρά από τον καρκίνο, τροχαία ατύχηματα ή πόλεμο 😢 Στα ευχαριστα θέματα τώρα, μου αρέσει πολύ οι μυρωδιές των Moroccan oil! Το Mist για τα μαλλιά δεν πρόκειται να μας φτουρησει, εγώ και η Κατερίνα μου θα το εξάντλησουμε με τις 3 πρώτες χρήσεις!

  5. Η εταιρεια Moroccanoil, εχει συνδυασει το ονομα της μονο με ποιοτικα προιοντα
    Επισης οταν βλεπω αυτο το ονομα η σκεψη μου παντα πηγαινει στο Marocο και στα υπεροχα ελαια που εχει και η Moroccanoil στα προιοντα της
    Χρονια Πολλα και απο μενα στις Κατερινουλες με το πολυ γλυκο ονομα
    Ν α τις χαιρεσαι @MARYL υγεια και ομορφες μερες να εχουν
    Οσο για την βια εις βαρος των γυναικων νομιζω οτι ενα σποτ δεν φερνει την Ανοιξη
    Ολα ξεκινουν απο μας τις γυναικες τι λεμε στους γιους μας οταν τους μεγαλωνουμε αλλα και οτι πρεπει να αφηνουμε πισω τον “ερωτα” οταν βλεπουμε σημαδια βιας οποιασδηποτε μορφης
    Ολες η σχεδον ολες πλεον ειμαστε ανεξαρτητες και εχουμε οικογενειες που θα μας συμπαρασταθουν στις αποφασεις μας

  6. Ωραία προϊόντα για τα μαλλιά, με φανταστικες ευωδιές. Δεν ξέρω γιατί, τα έχω συνδυάσει με το καλοκαίρι! Σε αυτό που έγραψε η @Rania συμφωνώ απόλυτα. Για να αλλάξει οτιδήποτε στις διαπροσωπικές σχέσεις πρέπει να αλλάξει η διαπαιδαγώγηση μας. Να μαθαίνουμε στα παιδιά μας τα όρια, τον σεβασμό, σε οποιοδήποτε άνθρωπο ανεξαρτήτου φύλου, χρώματος, καταβολής.
    xx

  7. Φαίνεται ένα ωραίο απαλό ανάλαφρο hair and body mist κ θα αναφέρω φυσικά ότι το κλασικό λάδι μαλλιών από Moroccan oil είναι μοναδικό, από τα καλύτερα ίσως και το καλύτερο που έχω δοκιμάσει!!! Το συγκεκριμένο όμως mist θα το επέλεγα για το σώμα περισσότερο που θέλω κάτι πιο ανάλαφρο και ενυδατικό ταυτόχρονα, αλλά και για καλοκαίρι!!

  8. Και από εμένα Like, like, double like!!!! 💚💙♥️🧡❤️💛♥️🧡💙💙💚💙🧡💛💜💜❤️❤️❤️💜💜💛💛🧡💙💚💚💚💙🧡💛💜❤️❤️❤️💜💛🧡💙💚💚💙💚♥️🧡♥️🧡💜🧡💚♥️💚♥️💚🧡🧡❤️🧡💙♥️💚 λατρεύω τα λαδάκια!!!! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω και αυτό!

  9. Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από τα ευωδιαστά μαλλιά;Κινούνται και αναδίδουν τη μυρωδιά.Πάντα μου άρεσε αυτό ειδικά όταν μου λένε πόσο όμορφα μυρίζουν τα μαλλιά μου μετά το λούσιμο και τη μάσκα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.