Bobbi Brown For Christmas 2021 with love!

 

Η Bobbi Brown παρουσιάζει τη συλλεκτική Χριστουγεννιάτικη συλλογή της για το 2021. Εμπνευσμένη από τη μαγεία της γιορτινής Νέας Υόρκης, η νέα Luxe Visionary Collection σε συνδυασμό με τα χριστουγεννιάτικα σετ δώρων, περιλαμβάνει τα απόλυτα must-haves για εντυπωσιακή λάμψη και σαγηνευτικό βλέμμα.

 

Σε συσκευασίες εμπνευσμένες από την εμβληματική αρχιτεκτονική της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, η σειρά προσφέρει μια πλούσια γκάμα αποχρώσεων και συνθέσεων που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε makeup look.

 

Eσείς δεν έχετε παρά να ανακαλύψτε την ομορφιά που κρύβεται στο πνεύμα της γιορτινής σεζόν και της ευεργετικής ατμόσφαιρας της Νέας Υόρκης.

 

 

 

Παλέτα Σκιών Luxe Precious Metals

 

Περιλαμβάνει 8 λαμπερές αποχρώσεις της Luxe Eye Shadow Foil και χάρη στην σταθερή της πουδρένια σύνθεση, να γλιστράει πάνω στην επιδερμίδα  χαρίζοντας της μεταξένια υφή και όψη. Οι υψηλής απόδοσης χρωστικές αναμειγνύονται με την πούδρα, αλλά και με την κρεμώδη υφή της, δημιουργώντας μια υπέροχη σκιά ματιών. Το αποτέλεσμα: ελαφριά λάμψη, απαλή και κρεμώδης υφή και απίστευτα άνετη κάλυψη. Bonus: η πολυτελής συσκευασία της ενσαρκώνει όλη τη μαγεία και την ενέργεια της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, καθιστώντας την το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων.

 

 

 

 

Long-Wear Cream Shadow Sticks

 

Τα  Long-Wear Cream Shadow Sticks σε ιριδίζουσες πολύχρωμες αποχρώσεις,  προετοιμάζουν, καθορίζουν καιαναδεικνύουν τα μάτια με πολυτελή λάμψη –χωρίς πινέλο! Δυο αποχρώσεις Incandescent και  Skyward

 

 

 

 

 

LUXE Illuminating Duos

Αυτό το λαμπερό δίδυμο με περλέ σύνθεση, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στην επιδερμίδα μια φυσική λάμψη. Η κορυφαία σε πωλήσεις Highlighting Powder συνδυάζει τα οφέλη της βελούδινης υφής gel με την ευκολία της πούδρας για άμεση λάμψη. Σε 4 αποχρώσεις Pink Gold Glow,  Gilded Pink, Soft Bronze,   Gilded Bronze.

 

 

 

 

 

Dual-ended Full Coverage Eye Brush

Συνδυάστε το με την Luxe Precious Metals Eye Palette για το απόλυτα επαγγελματικό μακιγιάζ.

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Ποια εταιρεια απο ολες να προτιμησω
    Ολες εχουν βγαλει απιστευτα ομορφα προιοντα
    Αχ αχ …ευτυχως μονο να ηταν αυτο το μοναδικο μου προβλημα

  2. Bobbi Brown for ever!! Ποσο αγαπημένη αυτή η εταιρεία, ότι και να βγάλει μου αρέσει τρελά!! Και μου ταιριάζει και απόλυτα!!

  3. Τέλεια Χριστουγεννιάτικη συλλογή! Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να έχει ένα μεγαααλο σακί δώρων για όλες μας!!!!
    xx

  4. LUXE Illuminating Duos Soft Bronze αλλά και η παλέτα όλα τα λεφτά!! Υπέροχες αποχρώσεις…. τι να πρωτοδιαλέξεις όμως??

  5. Γκλιτερ και χαμός!!!!μπαίνουμε και επίσημα σιγά σιγά στο κλίμα των Χριστουγέννων!!!!! Υπέροχο για δωράκι!!!!

  6. Όλα τα εορταστικά τα θέλω,είμαι πλεονέκτρα!Έχω μια αδυναμία στα bobbi η αλήθεια είναι.Είναι αποτελεσματικά,με φανταστικές υφές και τα χρώματα είναι πάντα τα πιο μοντέρνα.

  7. Επίσης αγαπημένο μου @beautyblog ανυπομονώ να δω τις νιφάδες στην οθόνη μου!!!! 💚♥️💜❤️💙♥️💚💛❤️💜🧡♥️💚❤️💚💜♥️🧡❤️💙❤️💚❤️💛🧡💜❤️🧡♥️💙❤️💜❤️🧡💙♥️💚❤️💛♥️💛❤️💙❤️💛♥️💜💛❤️🧡❤️💙❤️💜💛♥️💙❤️💚💛♥️🧡❤️💜❤️💙♥️💚❤️💛💜❤️

  8. Aλήθεια, μπορεί καμιά μας να αντισταθεί;;;Δεν νομίζω….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.