“Κypseli Workshop”: υπέροχα κολιέ, ένα statement αξεσουάρ.

 

 

Πέρσι σας σύστησα τα πιο αγαπημένα μου κοσμήματα! Τις χειροποίητες, μοναδικές δημιουργίες της Kypseli Workshop.

 

Κοσμήματα ξεχωριστά με εκλεπτυσμένη αισθητική, οργανικές φόρμες που εμπνέονται από την ελληνική φύση και παράδοση, τη μυθολογία, την πολιτιστική κληρονομιά μας, αλλά και τα απλά καθημερινά πράγματα που μας περιβάλουν. 

 

Συναρπαστικά, μοναδικά κομψοτεχνήματα, μια υψηλής αισθητικής μορφή έκφρασης και τέχνης, που γίνονται αναπόσπαστα κομμάτια του προσωπικού μας στυλ.  Η δημιουργός των Kypseli workshop σκοπεύει, να κάνει ευρέως προσιτό και αναγνωρίσιμο το εικαστικό και σύγχρονο ελληνικό κόσμημα.   Η πρώτη μας κοινή συνεργασία μάλιστα, με το γούρι του 2021, που φτιάχτηκε αποκλειστικά για τα Stella’s Recipy, είχε στεφθεί με εξαιρετική επιτυχία.

 

 

 

 

 

Τώρα που ο χειμώνας είναι πλέον εδώ κι οι γιορτές πολύ κοντά μας, ένα statement κόσμημα παραμένει μια προσιτή πολυτέλεια που θα συμπληρώσει ή και θα απογειώσει την εμφάνιση μας, από το πρωί έως το βράδυ. Σκέφτηκα λοιπόν, πως αφού τα ρούχα του χειμώνα είναι συνήθως με κλειστά ντεκολτέ, τα πουλόβερ και τα μάλλινα, τα σκούρα, ουδέτερα και πολλές φορές μονότονα χρώματα κυριαρχούν με ένα ξεχωριστό κόσμημα, όπως ένα μακρύ κολιέ μπορούν, να κερδίσουν τις εντυπώσεις όλη την μέρα και σε κάθε περίσταση.

 

Είναι στο χέρι μας, φορώντας μια από τις δημιουργίες της Kypseli Workshop και χρησιμοποιώντας τα ρούχα μας σαν έναν καμβά, να αναδείξουμε και να μεταμορφώσουμε ένα αδιάφορο μάλλινο σύνολο, φόρεμα ή ζιβάγκο, ένα κλασσικό λευκό ή μαύρο πουκάμισο, σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Μια εμφάνιση που θα μας καλύπτει, από το πρωί στο Γραφείο έως το after office drink και από το πρωινό meeting έως το ρομαντικό ραντεβού ή στο δείπνο με τις φίλες.

 

 

 

 

Ξεχωρίσαμε λοιπόν για εσάς και σας προτείνουμε τα πιο εντυπωσιακά χειροποίητα, μακριά κολιέ από διάφορες συλλογές της Kypseli Workshop.

 

Προσωπικά, λατρεύω και έχω στην συλλογή μου το μοναδικό κομψοτέχνημα από την συλλογή «Lace» που είναι πραγματικά σαν ένα κομμάτι κεντημένης δαντέλας, αλλά δείτε όλα όσα σας προτείνω και θα βρείτε σίγουρα, το δικό σας αγαπημένο.

 

Calliope & Clio από τη συλλογή Muses.

 

 

 

Τhalasoxyla Collection

 

 

 

 

 

Nature Collection

 

 

 

 

Αυτό όμως που αγαπώ περισσότερο στην Kypseli Workshop είναι τα «One of a Kind» κομμάτια της.  Δεν θα μπορούσα, να μην σας τα παρουσιάσω γιατί λατρεύω την ιδέα, να φτιάχνεται κάτι μόνο για μένα και να φοράω μόνο εγώ, το ένα και μοναδικό κομμάτι ενός statement κοσμήματος…. Κάτι σαν τα προϊόντα Stella’s Recipy δηλαδή που φτιάχνονται μόνο για σας sur mesure… Τα κολιέ που βλέπετε στις παρακάτω φωτο, δεν υπάρχουν στο e-shop φτιάχνονται μόνο για σας, κατόπιν παραγγελίας. Πληροφορίες με pm, στο site της Kypseli workshop.

 

“One of a kind” collection

 

 

 

 

 

 

Εσείς, ποια κομμάτια από την Kypseli Workshop θα ξεχωρίζατε για τον φετινό χειμώνα;

 

Stella

 

 

20 Σχόλια
  1. Πόσο μου αρέσουν τα μεγάλα κοσμήματα….και μάλιστα πάνω σε ένα μαύρο ζιβάγκο θεωρώ πως αναδεικνύονται και δίνουν άλλον αέρα στην εμφάνισή μας…πολύ ενδιαφέρουσες οι δημιουργίες που είδα στις φωτογραφίες…

  2. Ήρθαν και τα χιονάκια στο bb που σηματοδοτουν πλέον κι επίσημα την έναρξη των γιορτών των Χριστουγέννων…
    Καλημέρα σε όλα τα bb girls ,καλή εβδομάδα και….merry early Xmas….

  3. @Celia: Merry (early) Christmas επίτιμο Xmas bb girl! 😂🎄😘🎄🎄

  4. Καλημέρα!!!
    Μου αρέσουν τα χειροποίητα κοσμήματα γιατί είναι μοναδικά και έχει πολύ προσωπική προσπάθεια. Εγώ αντίθετα με την @Celia μου αρέσει να φοράω μικρα κοσμήματα και πολλά να δημιουργώ ένα layering 😊

  5. @JULIA αυτό ήταν …αφού με ανακήρυξε η κυρία δασκάλα επίτιμο Xmas bb girl, τον κατοχύρωσα τον τίτλο…. και δεν τον δίνω σε καμία άλλη…αχαχαχα…
    @SOFIAT κι εμένα μου αρ

  6. @SOFIAT κι εμένα μου αρέσει το layering αλά δεν είμαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι καλό κι οι συνδυασμοί πετυχημένοι…. στο arm party μάλλον το έχω καλύτερα….

  7. @SofiaT: Kαι εγώ τρελαίνομαι για layering αλλά επειδή σε κάποια πράγματα είμαι αμπλαούμπλας, μου μπερδεύονται οι αλυσίδες γύρω από τον λαιμό και μετά εκνευρίζομαι και τα βγάζω όλα.

  8. @Julia @celia η αληθεια ειναι οτι ενα μπέρδεμα γίνεται 🤪🤪🤪Κυριως το καλοκαίρι που δεν αποχωριζομαι τις αλυσίδες, κολιέ κ.λ.π το χειρότερο μου είναι οταν προσπαθω να βάλω αντηλιακό 😅😅😅

  9. Πολύ όμορφα & ιδιαίτερα κοσμήματα τα Kypseli. Όλα μου αρέσουν, αλλά η συλλογή Muses είναι ακριβώς στο στυλ μου! Merry Christmas bbgirls!
    🎄❤️

  10. Υπέροχα κοσμήματα, και το γεγονός ότι είναι χειροποίητα τα κάνει μοναδικα, μου άρεσε πάρα πολύ αυτό της προτελευταίας φωτογραφίας που φοράει η κοπέλα με τη μαύρη μπλούζα, εντυπωσιακότατο!!

  11. Εμένα παντως όλα μ’ αρέσουν και όλα τα φοράω, ανάλογα τις περιστάσεις και το ντύσιμο φυσικά. Πάντως σίγουρα αγαπώ τα μεγάλα και εντυπωσιακά που αναδεικνύονται μέσα απο ένα απόλυτα μινιμαλ ντύσιμο.

  12. ΠΟλύ ξεχωριστά κοσμήματα!!Θα διάλεγα τη σειρά thalosoxyla.

  13. Καλή εβδομάδα Bbgirls !! Επιτέλους αυτά τα ωραία χιονάκια 😊😊😊 στην οθόνη!! Αγαπώ κ εγώ τα ωραία και καλά κοσμήματα, δεν μου αρέσουν καθόλου τα φο μπιζού κ πότε δεν τα είχα συμπάθεια, αλλά τα ποιοτικά κ τα χειροποίητα κοσμήματα τα λατρεύω απίστευτα!! Όλες οι συλλογές τόσο πανέμορφες κ ιδιαίτερες κ ταιριάζουν με διάφορα συνολάκια για χειμώνα και καλοκαίρι!!

  14. Τζα!! Ήρθα μαζί με τα χιόνια του bb 😂😂 Υπέροχα σχέδια αλλά έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στους σταυρούς..
    Μουτςς

  15. Υπέροχα όλα τα σχέδια!!!! 💙🧡💛♥️💜💙💚🧡💙💛❤️💜💙🧡 Ξεχώρισα το κόσμημα της τελευταίας φωτογραφίας και το φαντάζομαι φορεμένο πάνω από λευκο ζιβάγκο μπλουζάκι!!!! 💛💜♥️💚💜💚💙💛💙💛💙💚💜♥️💜💚💜💚💛💜❤️❤️💛💙💚💙♥️💙♥️💙💚💙💚💛💙❤️💙❤️💜💛💜💚♥️💜♥️❤️♥️💜💚💛💙💛💙❤️

  16. Μα γτ σε εμένα δεν εμφανίζονται τα αγαπημένα μου χιονακια? Τα περίμενα πως και πως!!!! 😐☹️😐☹️😐☹️😐☹️😐☹️😐☹️😐☹️☹️☹️

  17. Μπήκα στο site και τα κοσμήματα είναι ΤΡΟΜΕΡΑ!!! Τεράστια ποικιλία ιδιαίτερων χειροποίητων κοσμημάτων ένα κι ένα ο,τι μπορείς να φανταστείς… η επόμενη αγορά μου σίγουρα θα είναι από εκεί αναμφίβολα!

  18. @SOFIAT ,το χειρότερό μου αντηλιακό κι αλυσίδες στην παραλία ….γι’ αυτο και τα βγάζω όλα….άσε που φοβάμια μην τα χάσω στο νερό….

  19. Χιόνια στο Beautyblog, που Χριστούγεννα σημαίνει…
    Αν διάλεγα μία συλλογή θα ήταν η Muses. Βέβαια, αγαπηένο το περσινό γούρι των Stellas’ Recipy!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.