Το υπέροχο γούρι των Stella’s Recip-y για το 2022!

 

 

Ένα αριστοκρατικό κόσμημα που θα μείνει για πάντα στην καρδιά σας. Πολύτιμο σαν εσάς, διαχρονικό σαν την ομορφιά, παντοτινό σαν την φύση!

 

Είμαι πραγματικά πολύ περήφανη και χαρούμενη για το γούρι 2022 των Stella’s Recipy, με το οποίο θα συνοδεύσουμε φέτος τις ευχές μας και την αγάπη μας σ’ εσάς. Για δεύτερη χρονιά, η συνεργασία με τα κοσμήματα Kypseli Workshop κυοφόρησε ένα πραγματικό κομψοτέχνημα, συμβολικό αλλά και διαχρονικό! Σύγχρονο αλλά και κλασσικό!

 

 

 

 

 

 

H μελισσούλα μας, σας κάνει δώρο ένα παντοτινό κόσμημα, μια μοναδική αποκλειστική δημιουργία που εμπνεύστηκαν και κατασκεύασαν μόνο για σας, τα κοσμήματα Kypseliworkshop.

 

 

 

 

 

Το γούρι του 2022 θα σας συντροφεύει όλη την χρονιά, αλλά είναι ένα κόσμημα που θα φοράτε για πάντα και θα μείνει στην καρδιά σας.

 

 

 

 

Μοναδικό, πρωτότυπο, χειροποίητο από ασήμι 925 και φροντισμένο, ως την τελευταία του λεπτομέρεια,  ακόμα και στο ασημένιο του κούμπωμα.  Έτσι, όπως μόνο εμείς ξέρουμε, να σας προσέχουμε με τα προϊόντα Stella’s Recipy.

 

 

 

 

 

Το κόσμημα αυτό είναι το πρώτο μιας ακυκλοφόρητης σειράς των Kypseli Workshop με τον τίτλο Melissa, που θα κυκλοφορήσει ολοκληρωμένη την  άνοιξη του 2022 και που εσείς τα αγαπημένα μας BB & Stella’s Recipy girls θα είστε οι τυχερές, να αποκτήσετε πρώτες, το πρώτο κομμάτι της.  Αυτό το υπέροχο γούρι των Stella’s Recipy!!

 

 

Μπορεί να συμπληρωθεί θαυμάσια με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής, όπως τα κομψά και φίνα σκουλαρίκια Melissa.

 

 

 

 

 

Η σοφή και ευφυής μελισσούλα μας και η κυψέλη της, σύμβολο της συνέργειας, της αλληλεγγύης, της δημιουργίας, της εργατικότητας, της κοινωνικότητας,  γίνονται μαζί με τις ευχές μας και την αγάπη μας, το παντοτινό σας γούρι.

 

Ευτυχισμένη Χρονιά με τη φροντίδα των Stella’s Recipy!

 

 

 

 

Επιλέξτε δώρα ομορφιάς για σας και τις φίλες σας και κάντε το δικό σας!

 

Δώρο με την αγορά προϊόντων Stellas Recipy, αξίας 70€ και άνω. Η προσφορά του δώρου ισχύει από 25 Νοεμβρίου έως 7 Ιανουαρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.  Ένα δώρο ανά παραγγελία.

 

Φωτογραφίες: Κατερίνα Παπαδογιάννη

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Είναι πανέμορφο!! Και βέβαια ενα γούρι είναι πάντα απαραίτητο σε όλους μας!

  2. Υπέροχο κολιέ! Τέλεια επιλογή @Stella!
    🎄❤️

  3. Υπέροχο κολιέ!!!!
    💛💜💙🧡♥️🧡💙💚🧡💚🧡💛🧡💚💙💜♥️🧡♥️🧡💙💚🧡

  4. Αχ επιτέλους εμφανίστηκαν και σε εμένα οι πανέμορφες χιονονιφάδες!!!!! 💛🧡💜💚💜💜💚♥️🧡♥️🧡♥️🧡♥️🧡💜💛💚💛💚💛💚💛🧡💜♥️🧡♥️🧡♥️🌼♥️ Καλό μήνα με υγεία πάνω απ’ όλα!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.