Jo Malone “Star Bright Adventure” με δώρα για τα Χριστούγεννα 2021

 

 

 

Αστέρια,  χρυσαφένιες καρδιές και λαμπερά δώρα. Ανακαλύψτε τη νέα συλλεκτική Χριστουγεννιάτικη συλλογή Jo Malone στην οποία θα βρείτε  εντυπωσιακά δώρα, ιδανικά για εσάς και για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθεί επιλογή από τα αγαπημένα μας:

 

White Moss & Snowdrop Home Candle

Το απαλό άρωμα που αναδύεται από τα κατάλευκα πέταλα σε συνδυασμό με το χρυσό κεχριμπάρι και το white moss δημιουργούν μία ζεστή χριστουγεννιάτικη  ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

 

House of Jo Malone London

Ανακαλύψτε πέντε αγαπημένα προϊόντα σε travel συσκευασία και ένα άρωμα Lime Basil & Mandarin 30ml.

 

 

 

Frosted Cherry & Clove Home Candle

Ένα φρουτώδες και ταυτόχρονα ζεστό άρωμα σάς μεταφέρει στο εορταστικό κλίμα. Το γλυκό κεράσι και το γαρύφαλλο ενισχύονται από την αρωματική  κανέλα και το αισθησιακό κεχριμπάρι, σε μία συλλεκτική συσκευασία γεμάτη αστέρια.

 

 

 

 

 

 

 

Pine & Eucalyptus Diffuser

Η limited edition συλλογή αποτελεί μία έκρηξη του εορταστικού πνεύματος χάρη στα μαγευτικά αρώματα του πεύκου και του ευκάλυπτου. Πράσινο κυπαρίσσι ενισχυμένο με κανέλα και κάρδαμο.

 

 

 

 

Cologne Intense Collection

Πέντε αρώματα των 9ml εμπνευσμένα από πολύτιμα συστατικά από όλο τον κόσμο. Περιλαμβάνει τα Cypress & Grapevine, Myrrh & Tonka, Oud & Bergamot, Velvet Rose & Oud και Vetiver & Golden Vanilla.

 

 

 

 

 

Pine & Eucalyptus Room Spray

Μία δόση από αυτό το room spray προσφέρει αναζωογονητικό άρωμα, ενισχύοντας τo εορταστικό κλίμα.

 

 

 

Christmas Cracker

Ένα χριστουγεννιάτικο cracker το οποίο διατίθεται σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Επιλέξτε την κρεμ έκδοση, η οποία περιλαμβάνει τα αρώματα Honeysuckle & Davana (9ml), English Pear & Freesia Body & Hand Wash (15ml) και Peony & Blush Suede Body Crème (15ml) ή την ασημένια έκδοση που περιλαμβάνει τα English Oak & Hazelnut

 

 

 

 

 

 

 

Advent Calendar

Η εορταστική αντίστροφη μέτρηση ξετυλίγεται μέσα από μία λαμπερή συλλογή συλλεκτικών προϊόντων καθώς και μίας Cologne 30ml.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Ααααχ,γιατι μας τα κάνεις αυτά;;;
    Mε κάτι λιγότερο από 400ευρώ το advent, μάλλον θα προτιμήσω το Frosted Cherry & Clove Home Candle…το βρήκα στο LOOKFANTASTIC…..

  2. @Celia: @Celia: Μπες και στο Scarlet. Και κερί Orange Bitters με 19Ε και Christmas Cracker με 3 προϊόντα με 29Ε και άλλα. Πάντως τα 400Ε για 24 προϊόντα Jo Malone είναι καλή τιμή.

  3. Kαλημερα….Jo Malone αγαπημενη για παντα
    Ειτε προκειτε για κερια ειτε για αρωματα
    Αναστεναζω και εγω σαν την Celia τι να πρωτοπαρω φετος δεν ξερω
    Εκεινο που ξερω ειναι οτι θελω να ξαναβρω την αισιοδοξια μου
    Ευτυχως ειμαι σε καλο δρομο

  4. Καλημέρα bbgirls! To advent calendar είναι αντικειμενο…πόθου! Τα 400 € δεν είναι λίγα, ( αν και τη θεωρώ οκ τιμή για όλα αυτά τα προϊόντα Jo Malone) αλλά, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τον πόθο μας από το Scarlet όπως μας προτείνεις @Julia, και το βρήκα έξοχη ιδέα!
    🎄❤️

  5. Τι αντικείμενα πόθου ολα!! Βέβαια jo Malone είναι αυτά, οπότε η τιμή είναι αναμενόμενη και όπως λέει η γιαγιά μου ό,τι πληρώνεις παίρνεις 😊Εγώ πάντως έκανα οικονομικοτατα τις αγορές μου από κεριά με αρώματα εκπληκτικα και δοχεία διάχυσης αρωματος από Avon με τόσο απίστευτες χριστουγεννιατικες μυρωδιές που πέρα από οτι έχει μόσχο μυρίσει όλο το σπίτι, που βέβαια 70 τετρ είναι λογικό είναι να μυρίσει όλο, όποτε ανοίγω την πόρτα η μυρωδιά πλανάται στην πολυκατοικία.. Οι ενοικοι μου τα παρήγγειλαν σε τόσες ποσότητες που τελικά κάποια έβγαλαν έλλειψη…

  6. @Celia μπήκα στο Scarlet και άρωμα Jo Malone 30ml από 29€ το έβαλε 24€!!!
    🎄❤️

  7. @SOFIA MARGA To είδα…ενέδωσα ασφαλώς…. τι θα γίνει με μένα;;;;

  8. @JULIA ασφαλώς είναι ok τιμή για JO MALONE ,,,,σαν χτες θυμάμαι που είχα πάρει το advent ….κι ας ήταν κάποια χρόνια πίσω….περιττό να σου πω πως το κουτί του το φυλάω ευλαβικά ως σήμερα μέσα σε μια πάνινη μεγάλη θήκη….

  9. @Celia: Δεν το συζητώ! Δεν πετιούνται αυτά τα κουτιά! Εγώ τα βάζω και σαν στολισμό και κάτω από το δέντρο κλπ κλπ. Είναι υπέροχα γι αυτές τις μέρες!

  10. @Julia θα συμφωνήσω ότι για το advent calendar Jo Malone τα 400 είναι καλή τιμή για 24 πράγματα, αν αναλογιστεί κανείς την ποιότητα κ εννοείται ότι μεμονωμένα είναι αρκετά πιο ακριβά!! Φυσικά η ιδέα σου από Scarlet πολύ καλή κ μπορούμε να βρούμε πιο οικονομικά πακέτα Jo Malone να διαλέξουμε τι θέλουμε περισσότερο!!

  11. Μα τι υπέροχες ιδέες για τα δωράκια των Χριστουγέννων?! ♥️💜💚💛🧡❤️♥️💜💙🧡💚💛🧡❤️💜💙💜🧡💚🧡❤️ Το advent φαίνεται ΦΟΒΕΡΟ! ♥️💛💛💙💜💜❤️💚❤️❤️💛

  12. Οι χιονονιφάδες μας,όπως κάθε χρονιά!!

  13. Αν και με μεγάλη χρονοκαθυστέρηση λόγω επαγγελματικής πίεσης, μπήκα κι εγώ στον ονειρικό κόσμο της Jo Malone, έστω και μόνο οπτικά προς το παρόν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.