Inclusivity  με το άρωμα του Marc Jacobs “Perfect Intense”.

 

 

 

Perfect Intense. Kαι αυτό το άρωμα είναι εμπνευσμένο από το προσωπικό mantra του Marc Jacobs: «Είμαι τέλειος, ακριβώς πως είμαι».

 

Tα αρώματα πωλούνται έχοντας συνήθως για έμπνευση μια υπεροχη γυναίκα ή έναν αρενωπό άντρα και πως μπορείς να του μοιάσεις. Το άρωμα Perfect Intense στοχεύει απλά στο να είσαι ο αληθινός σου εαυτός. Συνεχίζοντας την επιτυχία του αρώματος που λανσάραμε το 2020 εμπλουτίζουμε το νέο Perfect Intense με ασφόδελο, νάρκισσο,  γιασεμί, αμύγδαλο και σανταλόξυλο. Μια ζεστή λουλουδάτη συμφωνία  που φτιάχνει τη διάθεση σε αυτήν/ον που το δοκιμάζει. Εξ άλλου όσο αφορά τη μόδα, το μακιγιάζ και τα αρώματα, δεν πιστεύω στο φύλο.» λέει ο ίδιος.

 

 

 

 

 

Η καμπάνια του Perfect Intense είναι απεικόνιση της αυθεντικότητας με πρωταγωνιστές ένα inclusive cast. Η εικόνα απαρτίζεται από ένα πλήθος ταλέντων από διαφορετικά backgrounds, ηλικίες, σωματότυπους και φύλα, όλοι ντυμένοι με ένα εκλεκτικό mix από την Marc Jacobs συλλογή και vintage βραδινά κομμάτια. Η φωτογράφιση και τα γυρίσματα έγιναν στο Λονδίνο με τον διάσημο φωτογράφο μόδας Juergen Teller και την creative director Katie Grand να επιστρέφουν στο Marc Jacobs set, αναδημιουργώντας την καμπάνια κάτω από ένα γιορτινό και πιο έντονο φως. Το αποτέλεσμα είναι ένα  κολλάζ από πορτραίτα που υπογραμμίζουν την αντιθετική ομορφιά των πρωταγωνιστών, ενώ αποκαλύπτουν την μοναδική, ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε ενός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η αρωματοποιός Domitle Michalon-Bertier εξέλιξε και έδωσεμεγαλύτερη ένταση στον χαρακτήρα του PERFECT INTENSE, δημιουργώντας ένα σαγηνευτικό  και  καθησυχαστικό λουλουδάτο άρωμα, αλλά με ένα απρόσμενο και πολυτελές twist.  Ο φωτεινός νάρκισσος μεγεθύνεται από την κομψότητα του γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα. Καβουρδισμένα χρυσαφένια αμύγδαλα αναμιγνύονται με σανταλόξυλο δημιουργώντας ένα ζεστό τελείωμα.

 

 

 

 

 

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον ίδιο τον Marc Jacobs, το γυάλινο μπουκάλι είναιεμπνευσμένο από τη θηλυκότητα και τη χάρη ενός κλασσικού parfum με στρογγυλεμένους ώμους και επιχρυσωμένο λαιμό. Το καπάκι, φτιαγμένο απόκρύσταλλο, είναι στολισμένο με μοναδικά και διαφορετικά charms. Στο εσωτερικό του μπουκαλιού, ο χυμός έχει μία απαλή σαμπανιζέ απόχρωση και η εξωτερική συσκευασία του αρώματος είναι ντυμένη με  χρυσό, μαύρο και έντονο κίτρινο που δίνουν μια διαχρονική αίσθηση, απεικονίζοντας ένα αυθεντικό illustration του μπουκαλιού ζωγραφισμένο στο χέρι, από την καλλιτέχνη Jacky Blue.

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Πόσο ωραίο το μήνυμα της καμπάνιας….είμαι τέλειος ,ακριβώς όπως είμαι….
    Από τις νότες ,αγαπημένες μου το ιασεμί και το σανταλόξυλο….για το καπάκι ,τι να πει κανείς….νομίζω πως τα αρώματα του brand αυτου -εκτος των άλλων- ξεχωριζουν και για τα μπουκάλια με τα περίτεχνα καπάκια….
    Καλό ΠΣΚ, BB girls….

  2. Super το μήνυμα του Mark Jacobs, και σίγουρα super φανταστικό θα είναι και το άρωμα του.. Βέβαια ο ίδιος έχει δίκιο να λέει : είμαι τέλειος όπως είμαι, εφόσον είναι όντως κούκλος!! Αλήθεια η ηλικία του είναι αλήθεια αυτή που λέει? Γιατί δείχνει 20 χρόνια νεότερος! @Stella : Happy Beautyful Birthday to you 💖

  3. kαλημερα
    Παντα ο οικος αυτος εχει παρα πολυ ομορφα μπουκαλια
    Το συγκεκριμενο ειναι καταπληκτικο και το αρωμα αλλα και το μπουκαλι
    Καλο Σαββατοκυριακο ευχομαι

  4. Υπέροχο μήνυμα, φανταστικό μπουκάλι, τέλειες νότες…. για άλλη μια φορά ο οίκος Marc Jacobs, ξεπέρασε τον εαυτό του.
    🎄❤️

  5. Σωστό μήνυμα με νόημα!! Πολύ χαριτωμένος ο σχεδιασμός του μπουκαλιού όπως κ όλα τα μπουκάλια αρωμάτων του Marc Jacobs έχουν το κάτι ιδιαίτερο,κοριτσίστικο κ παιχνιδιάρικο, φαντάζομαι θα είναι εξίσου το ίδιο κ το άρωμα! Καλό Σαββατοκύριακο Bbgirls!

  6. @Stella Χρόνια Πολλά και καλά Στέλλα μας γλυκιά!! Ο,τι καλύτερο σου εύχομαι 💛💚💙❤💜 με υγεία πρωτίστως και αγάπη!!

  7. Το έχω εμπεδώσει πια. Έχω τις τέλειες ατέλειες!
    Μουτςς

  8. @Stella, πολύχρονη & ευτυχισμένη να είσαι ❣️
    Πάντα ξαναδιαβάζω τις σελίδες του bb, κι έτσι το είδα για να σου ευχηθώ! ❤️

  9. Κορίτσια μου κι εγώ τώρα είδα τα μηνύματα σας! Σας ευχαριστώ πολύ! Κι επειδή χθες είχα γενέθλια, αυτό το ποστ συνέπεσε με αυτά και το μήνυμα που όλες μας πρέπει να στέλνουμε σε κάθε γενέθλιο χρόνο μας…. Μεγαλώνουμε κι είμαστε τέλειες έτσι όπως είμαστε! Ας έχουμε την ευκαιρία να μεγαλώνουμε με υγεία, να ωριμάζουμε, να εξελισσομαστε κι είμαστε τέλειες έτσι όπως είμαστε!

  10. Μπουκαλάκι σαν κόσμημα! Θα ήθελα πολύ να το μυρισω. ❤️💛❤️💛💜💚💙💚💙💜💛❤️💛❤️💜💙 @STELLA μου χρόνια πολλά και από εμένα!!!! ΥΓΕΙΑ πάνω απ’όλα!!!! Αν έχεις την υγεία σου όλα τα άλλα έρχονται!!!! 🧡❤️💚💜💛💛💙💙💚🧡💙💚💜💛💜💛💙

  11. Στέλλα, χρόνια πολλά και καλά κι από εμένα, με υγεία και πολλές επιτυχίες!
    Ωραίο μπουκάλι, πράγματι, με τα charms, πλακατζούρικο, κι ωραίο μήνυμα, αν και μου φάνηκε κάπως ζορισμένο στη διαφήμιση. Και το άρωμα φαίνεται ωραίο, μ’ αρέσει το σανδαλόξυλο, αν και το αμύγδαλο το φοβάμαι λίγο, ως γλυκερό.

  12. @Στελλα,χρόνια πολλά και καλά!!Υγεία,ευτυχία,δημιουργία!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.