Mon Rêve, Happy Palettes Vol. II: ίδια παλέτα, διαφορετικό look κάθε φορά.  

 

 

 

 

Τέσσερις νέες παλέτες ματιών από τη Mon Rêve με εννέα σκιές εξαιρετικής απόδοσης και υψηλής χρωστικής, σε διαφορετικές υφές. Χάρη στο πρακτικό τους μέγεθος είναι τέλειες για να κάνεις γρήγορα looks on-the-go αλλά και για να τις παίρνεις παντού μαζί στα ταξίδια και τις μικρές αποδράσεις.

 

 

SKINNY JEANS

Ανάδειξε τον πιο casual ή glam εαυτό σου μέσα από την παλέτα Skinny Jeans της συλλογής Happy Palettes. Εννέα υψηλής χρωστικής σκιές στις αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε, μαζί με τους υπέροχους μεταβατικούς τόνους του café-au-lait, του σαμπανί και του μπρονζέ συνθέτουν την πιο cool παλέτα χρωμάτων.

 

 

 

 

OLIVE GARDEN

Το μαγευτικό τοπίο ενός ελαιώνα μέσα από τα χρώματα της φύσης, της ελιάς και των φθινοπωρινών φύλλων αποτυπώνεται στην παλέτα Olive Garden της συλλογής Happy Palettes. Οι εννέα πλούσιες αποχρώσεις της παλέτας σε τόνους του πράσινου, του καφέ, του μπεζ και του χρυσού είναι ιδανικές για κλασικά looks με ένταση και βάθος, αλλά και για εντυπωσιακά, τολμηρά smokey eyes που αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών.

 

 

 

DESERT TEA

Ταξίδεψε μέσα από τα θερμά και spicy χρώματα της παλέτας Desert Tea της συλλογής Happy Palettes. Εννέα σκιές σε τόνους του καφέ, του ανοιχτού bronze, του σοκολατί και της ζεστής terracotta μαζί με το μπεζ και το σαμπανί σχηματίζουν ένα παιχνίδι χρωμάτων και υφών που χαρίζουν στα μάτια ζωντάνια και λάμψη.

 

 

 

BEDTIME STORIES

Μια λαχταριστή κοριτσίστικη παλέτα η Bedtime Stories της συλλογής Happy Palettes αφηγείται ένα γλυκό παραμύθι μέσα από τις εννέα girly αποχρώσεις της. Tόνοι του icy λιλά, του σαμπανί και του frosted baby pink συνδυασμένοι με το μελιτζανί, το σκούρο μωβ και το μαύρο σε ματ και shimmery υφές.

 

 

 

 

Όμορφο packaging και τιμή, περίπου στα 9Ε.

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Ωω, τι τέλεια χρωματάκια! Λάτρεψα την Skinny Jeans και την Olive garden, έχουν πολύ ωραία πλούσια χρωματάκια. Και τα μωβ της Bedtime stories είναι καταπληκτικά! Αλήθεια, πού τις βρίσκουμε;

  2. Καλημερα
    Να πω οτι δεν μου αρεσαν….οχι δεν θα το πω
    Θα βαλω μαλλον τροχο της τυχης με ολα τα αγαπημενα να γυριζει και οπου σταματησει αυτο θα παρω
    Μονη μου αν το αφησω θα μπει ο νεος χρονος και ακομα θα μονολογω …αυτη την παλετα η αυτη………αυτη η αυτη……….

  3. Πολύ ωραίες παλέτες, super χρώματα!! Ξεχώρισα την πρώτη, τη skinny jeans 💖

  4. Τέλειοι συνδυασμοί χρωμάτων και σε πολύ καλή τιμή. Ξεχωρίζω τις Olive Garden και Bedtime Stories.
    Μουτςς

  5. Bedtime stories θα διαλεξω ,ασφαλως….γιατι ειναι μωβ,,,, εκρηξη χρωματων… 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  6. Υπέροχες παλέτες!!!!! Ουαουυυυυυυ 💛💜💙💚💛💛💜❤️🧡💙💚💛💚💙💜💙🧡💜❤️🧡💛💜💛💚💙💚🧡❤️💙💙💚💛💚💛💜🧡💜 Μου αρέσει πολύ η DESERT TEA!!!! Ταιριάζει πολύ με τα χρώματα μου!

  7. Βέβαια τώρα που τις ξαναβλεπω μου αρέσει πολύ και η BEDTIME STORIES!!!!

  8. Πολύ όμορφα χρώματα,την Bedtime stories την λάτρεψα πάντως..❤️❤️❤️

  9. Από τις ωραιότερες παλέτες με τους πιο υπέροχους συνδυασμούς αποχρώσεων!! Πραγματικά παίζει να είναι ο,τι ομορφότερο έχω δει τα φετινά Χριστούγεννα 😍🥰!! Μικρές,οικονομικές κ τόσο μα τόσο τέλειες!!!! Δεν θα ξεχωρίσω γιατί μου άρεσαν όλες εξίσου απίστευτα

  10. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από τη συγκεκριμένη εταιρεία,την έχω ακούσει βέβαια.

  11. Πολύ χαριτωμένες!!! Νομίζω ότι είμαι σε φάση olive garden.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.