MAC και Μόβ και Glitter και LISA.

 

 

 

 

H Lalisa Manobal ευρέως γνωστή ως Lisa και γεννημένη στην Ταϊλάνδη,  είναι  τραγουδίστρια, rapper, χορεύτρια που κάνει καριέρα στην Νότια Κορέα με το all girl group “Blackpink”.

 

Έχει  πάνω από 60.000.000 followers στο Instagram, γεγονός που αποδεικνύει την επιρροή της στην παγκόσμια pop κουλτούρα και είναι το πρόσωπο πίσω από την νέα limited edition σειρά μακιγιάζ Mac Χ L,  για τα Χριστούγεννα 2021.

 

H Mac X L περιλαμβάνει μια γκάμα προϊόντων που δημιούργησε και επιμελήθηκε η ίδια η Lisa. Η συλλογή περιέχει νέες αποχρώσεις και αγαπημένες συνθέσεις, οι οποίες επιτρέπουν τόσο τη δημιουργία ενός cool καθημερινού μακιγιάζ, όσο και ενός  λαμπερού look.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Αυτή τη σεζόν, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας σαγηνέυσουμε με την πρώτη, συλλεκτική συλλογή MAC x L» λέει η Regan Rabanal, M·A·C Education Director. «Σχεδιασμένη από την ίδια τη LISA, αυτή η συλλεκτική συλλογή διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση αυτά τα Χριστούγεννα. Μια συλλογή που δημιουργήθηκε με καλλιτεχνικό πάθος και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλες τις φυλές και όλα τα φύλα.”

 

 

 

 

“Ήθελα με την παλέτα σκιών ματιών MAC x L να  μπορούμε εύκολα αβίαστα να δημιουργήσουμε φυσικά, απαλά και sexy looks για κάθε μέρα – ή και λαμπερά looks για μια βραδινή έξοδο, με μια τολμηρή ισορροπία από ματ, λαμπερές και glitter αποχρώσεις». Τα lip looks, επίσης, ταιριάζουν σε όλους, καθώς φρόντισα να υπάρχει μια απόχρωση για όλους με ένα μείγμα χρωμάτων και τόνων που προσωπικά αγαπώ.” LISA.

 

 

 

 

 

 

 

Το Powder Kiss Liquid Lipcolour είναι το μόνο που χρησιμοποιώ στη σκηνή και στα βιντεοκλίπ μου, έχει διάρκεια και είναι πολύ άνετο στη χρήση», αποκαλύπτει η LISA. «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας τις τρεις ολοκαίνουργιες αποχρώσεις που δημιούργησα και ονόμασα – Rhythm ‘N’ Roses, Swoon For Blooms και Pink Roses».

 

 

 

 

«Παράλληλα με τα νέα προϊόντα που δημιούργησα, επέλεξα και κάποια από τα πιο αγαπημένα μου μέσα από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής απόδοσης της MAC».  Στη συλλογή θα βρείτε  το Powder Blush στην απόχρωση Melba και δύο Brushstroke 24-Hour Liners στις αποχρώσεις Brushblack και Brushbrown για τη δημιουργία του μακιγιάζ των ματιών μου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Για την Extra Dimension Skinfinish επιλέχθηκε η αγαπημένη χρυσή απόχρωση της LISA, τώρα αποκλειστικά με ανάγλυφο άνθος Εdelweiss  επίσης το αγαπημένο της λουλούδι.

 

 

 

 

 

 

 

Όσο για τις συσκευασίες;

 

«Επέλεξα το μωβ και το glitter ως κύρια στοιχεία για να δώσω μια μοντέρνα και λαμπερή αίσθηση», εξηγεί η LISA. «Φυσικά, η υπογραφή μου στη συσκευασία έπρεπε να είναι σε ένα από τα αγαπημένα μου χρώματα – το κίτρινο.  Αλλά αντί για ένα συμβατικό κίτρινο, επέλεξα μια neon απόχρωση η οποία παραπέμπει στα neon φώτα, δίνοντας μια χαλαρή, hiphop και urban ατμόσφαιρα στη συλλογή». (λατρεμένες οι συσκευασίες αν μου επιτρέπετε..)

 

Mια γεύση από LISA και Blackpink

“Lalisa”.

 

 

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Είναι μωωωωββββ….πόσα μπορεί να αντέξει κανείς;;;;

  2. Τα τελευταία χρόνια η επιρροή από την Νότια Κορέα είναι πολύ μεγάλη από που να ξεκινήσω…..καλλυντικα κ.λ.π Ταινίες π.χ
    Squid Game πιστεύω όλοι μας το έχουμε δει και ψιλοκολλησει με αυτό 🤪 🤪🤪
    Τώρα που το σκέφτομαι πως δεν έχουν βγάλει σειρά καλλυντικών με αυτό το θέμα!!Γιατί ρούχα και ολοιδιες φόρμες έχω δει να κυκλοφορούν 😁😁😁

  3. Καλή εβδομάδα! Μόλις είδα τις υπέροχες μωβ συσκευασίες, σκέφτηκα: @Celia φωνάζουν! Την παλέτα με τις σκιές τις ερωτεύτηκα! Super σκιές, super μωβ συσκευασία! Την Lisa δεν την γνώριζα, πάντως, είναι πολύ όμορφη. Κι αυτό με την κορεατική αγορά, που λέει η @SOFIAT εμένα, μου αρέσει, το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον. Είναι σαν να γίνεται ένα ακόμη άνοιγμα στην αγορά. Why not?
    🎄❤️

  4. Ενδιαφέρουσα η παλέτα. Αυτό το άσπρο-μώβ είναι πράγματι δίχρωμο; Πώς το φοράει κανείς; Για τα χρώματα χειλιών δεν κατάλαβα ποιο είναι ποιο, κάπως μουντά μου φαίνονται. Όμορφη η κοπέλα ναι και (άσχετο) πολύ ωραία τα σκουλαρίκια της! Πράγματι, υπάρχει άνοιγμα με τα κορεάτικα.

  5. Kαι Mac και μωβ και glitter όλα τα αγαπημένα μου💜💜💜 Νομιζω ότι η Lisa ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της καινούργιας συλλογής!

  6. @SofiaT: Λυσσάξαμε με το Squid Game και τώρα έχουμε ξεκινήσει το έτερο κορεάτικο το Hellbound. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι στο πρώτο επεισόδιο κλαίγαμε από τα γέλια με τον τρόπο που τονίζουν τα φωνήεντα στο τέλος μια πρότασης – οοοοοοοο/ ααααααααα/ εεεεεεεε/ και από τα γέλια δεν μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε την υπόθεση.. Μόλις το συνηθίσαμε ευχαριστηθήκαμε και τη σειρά! Μακιγιάζ Squid Game λες ε; Μμμμ… κόκκινο/ κίτρινο/ μπλε/ πράσινο – why not όπως λέει και η @Sofia Marga! Εδώ βγήκε και adult movie στο μακιγιάζ θα κολλήσουμε;; 🤪🤪🤪🤣🤣🤣

  7. @Celia: Λατρεία λεμε οι συσκευασίες!!! 💜💜💜💜

  8. @Sofia Marga: Συμφωνώ τόσο πολύ! Μου αρέσουν τόσο πολύ αυτά τα ανοίγματα και σε αγορές διαφορετικές από ό,τι έχουμε συνηθίσει εδώ στη Δύση. Πόσο έχει βοηθήσει αυτός ο παγκόσμιος ιστός!! 💯💯💯

  9. @Maryl: Έτσι ακριβώς! Σούπερ festive και τα χρώματα και οι συσκευασίες. Η πούδρα είναι φετίχ!

  10. @julia εντάξει!!!!!Μόλις έχω δει τα 2 επεισόδια
    Hellbound😅😅😅😅και είχα ακριβώς την ίδια σκέψη για την ομιλία τους 😅Παρατήρησα και κάτι άλλο…πως γίνεται η κορεατισες να είναι όμορφες και οι Κορεάτες να είναι μαυρα χάλια 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

  11. @SofiaT: Τα μεγάλα πνεύματα αγαπημένη! Μμμ… ναι είναι κούκλες οι Κορεάτισσες είναι αλήθεια. Πάντως στο Squid ο φίλος του με τα γυαλάκια δεν ήταν κακός, δεν ήταν κακος… και μην ξεχνάς αυτό το λίγο σχιστό μάτι φέρνει και κάτι από Κιάνου! (Χεχεχε.. η μέρα μας είναι σήμερα κι ας είναι Δευτέρα 🤣🤣😂😂🤪🤪)

  12. @Τζούλια τώρα που το λες ναι δεν ήταν κακος😁😁😁😁Τώρα βέβαια αναφέρεις και τον αγαπημένο μου ηθοποιό τον Κιανου😍Περιμένω πως και πως το νέο Matrix😍😍😍😍😍😍
    Καλά ο τύπος στο hellbound με την περούκα και το φωσφοριζε/νέον μακιγιάζ που έρχεται να τον πνίξω 🤪🤪🤪🤪🤪

  13. @SofiaT: Χαχαχαχα!!! Troll, troll τον λέμε εμείς!!! 😂😂😂😂😂!!

    Αχχχχχχ….. Κιάνου forever!!! ❤️💜❤️💜❤️

  14. Από το καλαμάρι δεν έχω δει ούτε μισό επεισόδιο…..είναι από τις ταινίες που χωρίς να την δω ξέρω από πριν πως δεν είναι μέσα στα γούστα μου….

  15. To σκουιντ γκέιμ ούτε καν το έχω δει, αλλά η Κατερίνα μου που το είδε το βρήκε πολύ ενδιαφέρον.. Εννοείται ότι με το που βγει το καινούργιο Ματριξ θα σπεύσω, ο Κιανου Ριβς είναι κλασική αγαπημένη αξία 💖Και συνδυαζει εμφάνιση με χαρακτήρα, ότι καλύτερο!

  16. Καλησπερα
    Στην λιστα για τον τροχο που λεγαμε και αυτα
    Πολυ μου αρεσαν παρα πολυ
    Καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας
    Χρονια πολλα Νικοl Xρονια Πολλα να εχουν οι Νικουι και οι Νικολετες σας κοριτσια

  17. Μόνο εγώ διάβασα Litsa αντί για Lisa? Είχα ένα ελαφρυντικό ότι τα μωβ γλυκουλάκια φωνάζουν το όνομά μου αλλά….
    Μουτςς

  18. Αγαπημένη Mac,αγαπημένο μωβ,αγαπημένο glitter ,οι συσκευασίες εξαιρετικές no comments …. Το μωβ ηταν είναι και θα είναι από τις λατρεμενες μου αποχρώσεις μακιγιάζ ανέκαθεν! Η Lisa πάντως σαν πορσελάνινη κούκλα πανέμορφη!!

  19. @Maryl: Ήμουν σίγουρη πως θα σε ξανά «έβλεπα» με σχόλιο σήμερα μόλις «άκουσες» για Κιάνου!!!!!
    Ο αγαπημένος μας, θυμάσαι;;;; 💜❤️💜❤️

  20. @Τζενη: Μοβ mascara! Ο,τι πιο σαγηνευτικό για το βλέμμα. Αν δεν έχεις ήδη δοκιμάσει στο συστήνω ανεπιφύλακτα!!! 💜💜💜💜💜

  21. Φοβερές μωβ συσκευασίες που κεντρίζουν το μάτι και θέλεις να τις κάνεις δικές σου!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 Ευχαριστώ πολύ @ΡΑΝΙΑ μου!!!! Και συ να χαίρεσαι όποιον έχεις!!!! 💛😡💚❤️♥️🧡💛💙💛💚🧡❤️💜♥️💛💙💛❤️♥️💜

  22. @Julia Μα εννοείται!! Μωβ κ μπλε mascara πάντα ήταν οι αγαπημένες μου! Στο λύκειο στην τεχνική σχολή που πήγαινα αισθητική- κομμωτική στα εργαστήρια το μωβ κ το μπλε ήταν οι αποχρώσεις μακιγιάζ που έκανα ξανά κ ξανά 😂😂😂! Αυτή που θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή είναι η μωβ του Korre!

  23. Η κοπέλα πανέμορφη,τα mac συναρπαστικά!Κάθε φορά που βλέπω παρουσίαση της mac,θυμάμαι όταν πήγα στο κατάστημα της στη Γλυφάδα και ψώνισα διαμαντάκια.Τυχαία βρήκα έναν συντοπίτη μου μακιγιέρ,ο οποίος δεν ζει πλέον δυστυχώς,και με καταεξυπηρέτησε.

  24. Θα αφήσω στην άκρη την παλέτα, γιατί δεν υπάρχει μάλλον καμία που να μη μου αρέσει, καια θα αναζητήσω το πρώτο lipgloss. Τέλειο χρώμα. Στην υπόλοιπη συζήτηση δεν μπορω να συμμετέχω λόγω παντελούς άγνοιας. Να ανησυχήσω;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.