10 αγαπημένες χρυσές σκιές,  για το τέλειο γιορτινό μακιγιάζ.

 

 

 

 

Γιορτές, πάρτι, καλέσματα. (όλα με τη δέουσα προσοχή φυσικά και με τα πιστοποιητικά μας ανά χείρας). Τώρα είναι η τέλεια εποχή για ένα upgrade από το φυσικό καθημερινό μας μακιγιάζ,  σε ποιο glamorous εφέ κάτι που μπορείτε να  πετύχετε εύκολα,  απλά με μια χρυσή σκιά.

 

Μη σας φοβίζει η χρυσή σκιά και μην έχετε μόνο στο μυαλό σας τη λέξη “glitter” όταν ακούτε χρυσό. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του χρυσού- gold-nude, champagne gold, ροζ –gold, bronze gold, μπεζ-χρυσό (και φυσικά και glitter gold) αλλά ότι και αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι μια χρυσή σκιά είναι απίστευτα κολακευτική γιατί τονίζει το βλέμμα με αδιαμφισβήτητο sparkle,  που είναι και το ζητούμενο σε ένα festive makeup look.

 

 

 

 

Απλώστε τη σκιά με πινελάκι αν είναι σε μορφή πούδρας ή με δάκτυλά σας αν είναι σε υγρή μορφή και χτίστε το αποτέλεσμα ανάλογα με την ένταση που θέλετε. Οι bronze-gold σκιές ταιριάζουν υπέροχα σε πιο σταράτες επιδερμίδες, ενώ οι πιο απαλές champagne gold ή ροζ- gold,  σε πιο ανοιχτές επιδερμίδες.

 

 

Επιπλέον με μια διακριτική χρυσή σκιά στα βλέφαρα άνετα μπορείτε να φορέσετε και το αγαπημένο σας κόκκινο κραγιόν- κάτι  που σε ένα μακιγιάζ με smokey eyes θα φαινόταν υπερβολικό. Αν πάλι θέλετε τα χρυσά σας βλέφαρα να είναι το επίκεντρο της προσοχής με glitter gold, “ησυχάστε” τα χείλη με πιο απαλές αποχρώσεις ή με ένα διάφανο gloss.

 

 

 

 

 

Ακολουθούν δέκα αγαπημένες χρυσές σκιές.

 

Bobbi Brown Sparkle Eye Shadow All Spice 12,50  (Scarlet Beauty)

 

 

 

Burberry Eye Color Wet & Dry Gold Pearl eye shadow 17E (Scarlet Beauty)

 

 

 

 

Urban Decay 24/7 Half Baked bronze -gold,  Περίπου 15Ε

 

 

 

 

 

 

Sephora Colorful Glitter Effect 4,99Ε

 

 

 

 

Stilla Glitter & Glow Liquid Eye Shadow Rose Gold, περίπου 25Ε (LookFantastic)

 

 

 

 

Kiko Milano Water Eyeshadow  No 208 Light Gold, περίπου 9Ε

 

 

 

 

 

L’ Oreal Paris Color Riche No 205 Gold περίπου 7Ε

 

 

 

YSL, Sequin Crush Legendary Gold τιμή 26Ε

 

 

 

 

Maybelline Color Tattoo,  Gold περίπου 6Ε

 

 

 

 

Radiant Professional,  Liquid Metal Eyes & More Pinkish Gold  No 08 περίπου 15Ε

 

 

 

                                                                        ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

 

 

Kαι αφού στα σχόλια ζήτησα να δω φωτό με τη Stella που το πρωί στο γραφείο φόρεσε την Silver σκιά Metal & More της Radiant Professional, ιδού και τα πειστήρια παρακάτω: Μου την έστειλε τη φωτό, έχει συνδυάσει την ασημένια σκιά με nude κραγιόν και το αποτέλεσμα είναι και υπέροχο και διακριτικό και α-πί-θα-νο!

 

Stella τώρα θέλω φωτό και με gold! Ή κάποιο άλλο bb girl please;

 

 

 

 

 

Λάμψη από το πρωί έως το βράδυ και φύγαμε για x-mas parties κορίτσια!

 

23 Σχόλια
  1. Πόσο πολυτέλεια προσδίδει το χρυσό στο μακιγιάζ δεν λέγεται, βέβαια είναι μία αρκετά δύσκολη απόχρωση μακιγιάζ για να μπορεί να υποστηριχθεί από όλες! Επειδή όμως αξίζει να την έχεις κ να φορεθεί έστω κ 2 φορές τον χρόνο κ δεν είναι κάτι συνηθισμένο είναι να βρεις την ακριβή απόχρωση χρυσού που ταιριάζει στη κάθε επιδερμίδα, μαλλί, πρόσωπο. Για εμένα αυτές που ξεχώρισα,μου άρεσαν πάρα πολύ κ πιστεύω μου ταιριάζουν είναι Burberry , Urban Decay και φυσικά η Kiko Milano

  2. Αγαπημένες! Τις λατρευω όλες τις αποχρώσεις και τις φοράω, ανεξάρτητα εξόδου. Οποτε μου κάνει κέφι! Το καλοκαίρι είναι τέλειες στο ηλιοκαμμένο δέρμα, το χειμώνα φωτίζουν το βλεμμα, το πρωί φτιάχνουν την διάθεση…. Κάθε μέρα μπορεί, να είναι ευκαρία για μια γιορτή! Τολμήστε!

  3. Για παράδειγμα σήμερα φοράω την αντίστοιχη ασημί της radiant! Why not?

  4. @STELLA και εγώ έχω την ίδια απόχρωση της radiant και τολμά να τη φοράω μόνο στις γιορτές! Μπράβο σου που τόλμησες να τη φορέσεις στη καθημερινότητα σου!!! ❤️💙♥️💙♥️♥️💜💛💜❤️💜❤️💜💚💙❤️💛♥️💜♥️💜♥️💜💛🥰💛❤️💜❤️🥰💚💜💚💜❤️💜💛

  5. Μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ το χρυσό στις γιορτές και το γκλιτερ εννοείται!!!! ♥️💚🧡💙💜💚💛❤️💛💙🧡💙❤️🥰💚💛💛♥️🧡🧡💙💚💚♥️💛🧡💛💙💛💙 Η σκιά από sephora έχει μπει ήδη στη λίστα αγορών του Σαββάτου!

  6. @NIKOL M Αυτες οι σκιές της Radiant έχουν ένα ημιδιαφανες αποτέλεσμα. Αν την βάλεις στο κινητό βλέφαρο και την δουλέψεις και στη συνεχεια στο επάνω βλέφαρο ως το τόξο του φρυδιου βάλεις μια ματ άσπρη ή μπεζ neutral, είσαι περίφημα και για κάθε μέρα, γιατί η λάμψη περιορίζεται.

  7. Λατρεύω τις χρυσές και ασημί σκιες, εχω πολλές και σε συνδυασμό με κόκκινο κραγιόν όντως είναι πολύ κολακευτικό το αποτέλεσμα! Ξεχώρισα τη χρυσή της Bobbi Brown και των Sephora!

  8. Η BURBERRY φαίνεται να είναι η πιο ταπεινη απ’ όλες…χαχαχα…
    Every girl needs some sparkle in her life….

  9. Εγώ να σας πω δεν θα τολμούσα να φορέσω έντονη χρυσή σκιά. Με φοβίζει λίγο το γκλίτερ κι εξάλλου για φέτος δεν είναι, κλεισμένες στο σπίτι θα ‘μαστε.
    Μου αρέσουν όμως πολύ οι πιο διακριτικές χρυσαφί σκιές, πχ μια της Channel που έχω από δώρο, η οποία είναι θα ‘λεγα σαμπανί και τη φοράω για κάθε μέρα, καθώς δίνει μια απαλή, ημιδιάφανη, διακριτική λάμψη. Από αυτές που είναι στο άρθρο μ’ άρεσε πολύ η Burberry, η Radiant (και αφού μάλιστα η Στέλλα λέει ότι δίνει ημιδιάφανο αποτέλεσμα), η Kiko, αλλά και η Maybelline, για κάτι πιο έντονο.

  10. @Tζενη: Και όμως πιστεύω ότι μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή και κάθε ώρα της μέρας. Πχ, εκτός από χειμώνα και το καλοκαίρι με μαύρισμα είναι υπέροχη. Αρκεί όπως έγραψα να επιλέξεις κάποια πιο διακριτική απόχρωση του gold. Δοκίμασε το!

  11. @Stella: Φοράς στο γραφείο την silver metal and more??? Είσαι θεάααααα!! Θέλω φωτόοοοοοοοο!!

  12. @Nikol: Αγαπημενη το glitter Sephora, γράφει το όνομά σου!!

  13. @Maryl: Είναι καλή αγορά η Bobbi γιατί ενώ στεγνή είνα απαλή και διακριτική, αν βρέξεις το πινελάκι γίνεται σούπερ εντυπωσιακή!!

  14. @Celia: Και η Burberry και η Bobbi. Ισχύει αυτό που έγραψα παραπάνω στην Maryl.

  15. @JULIA, δεν θες να ξέρεις πόσων χρόνων ήμουν όταν ανακάλυψα το tip με το βρεγμένο πινελάκι για να σκουρύνει το
    αποτέλεσμα….ντρέπομαι… 🤪💜💜🥰

  16. @CELIA Στην εποχή μας δεν υπήρχαν social 😉 εγω εμαθα να βάφομαι από τη Μανίνα – Κατερίνα σε ασπρόμαυρες φωτογραφίες με μοντέλο τη Μιμή Ντενίση!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ 😉

  17. @Celia: Να μην ντρέπεσαι καθόλου! (αν τα ξέρατε και όλα, εγώ θα έμενα χωρίς δουλειά… χααχαχαχαχαχαχαχ)

  18. @STELLA κρυβε λόγια, βρε…..ποια Μανινα, ποια Κατερίνα;;Ποια είναι η Μιμή Ντενίση;;;Ποια είμαι πού πάω;;;;Αχαχαχα….

  19. @Celia καλέ…. Μου τα έλεγε η μαμά μου αυτα…. Εγω έτσι τα ξέρω…. 😉
    (H Μανίνα δε βγαίνει πλέον? 😉 )

  20. Αγαπώ τη χρυσή σκιά αλλά τη βάζω σπάνια.Δεν θέλω να έχει πολύ γκλίτερ για να μη με ενοχλούν τα μάτια μου αν τυχόν μπει μέσα.Μου αρέσει μία της laura mercier,όχι τόσο χρυσή,σε μορφή στικ.

  21. @Stella, είσαι super και στη φωτογράφηση ως μοντέλο του bb❣️ Μου αρέσει το χρυσό σαν χρώμα, μ’αρεσει η λάμψη του και η ζεστασιά του. Η σκιά που ξεχώρισα είναι η πρώτη, η Bobbi Brown.
    🎄❤️

  22. Κούκλα η Stella μας. Μου αρέσει πολύ το χρυσό στις σκιές, αλλά σε υφές τύπου Burberry. Το γκλίτερ δεν μου αρέσει γενικώς. Βέβαια, κι εγώ δεν τις χρησιμοποιώ καθημερινά, αλλά σε ιδιαίτερες περιστάσεις.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.