Υψηλή Αρωματοποιία με το brand Christopher DiCas σε μια μοναδική προσφορά!

 

 

Τον Χριστόφορο Ντίκα έναν από τους πολλά υποσχόμενους Έλληνες αρωματοποιούς, τον είχαμε παρουσιάσει παλιότερα στο beautyblog.gr & more και είχαμε αναφερθεί, στα ξεχωριστά αρώματα του.

 

Extraits αρώματα, προϊόντα αρωματοθεραπείας με γνήσιο εκχύλισμα μαστίχας Χίου, που η παρασκευή τους είναι βασισμένη στο σύστημα Septimus Piesse, μία τεχνική που στοχεύει στην αρμονία των αισθήσεων.

 

Η σειρά Extraits  (εκχυλίσματα) του brand Christopher DiCas αποτελείται από δύο αρώματα, που έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα αιθέριων ελαίων, από οποιοδήποτε άλλο προϊόν (25% συγκέντρωση αιθέριων ελαίων σε αλκοόλη 95 βαθμών). To Christopher DiCas Le Parfum και το 69 L’ Extrait είναι δύο αρώματα ύμνος στην ελληνική φύση που κυριαρχούν οι νότες από φασκόμηλο, λεβάντα, κρητική ίριδα και μαστίχα Χίου, του τόπου καταγωγής του αρωματοποιού.  To εξαιρετικό πλεονέκτημα των αρωμάτων Christopher DiCas είναι, ότι ανανεώνονται με την θερμότητα του σώματος, σα να τα έχεις μόλις φρεσκάρει ενώ, όταν τα φοράς αφομοιώνονται σε τέτοιο βαθμό, που είναι σαν αυτή η θεσπέσια ευωδιά, να αναδύεται από το δικό σου δέρμα.

 

 

 

 

 

Στο Christopher DiCas Le Parfum, η ευωδιά της γνήσιας μαστίχας Χίου αγκαλιάζει όλες τις υπόλοιπες νότες και τις βοηθάει ν’ αναδειχθούν. Βασιλικός, λεβάντα, αρτεμισία, φασκόμηλο, ξύλο bamboo, μανόλια και κρητική ίριδα, ανοίγουν το άρωμα με μία σύνθετη, πικάντικη και ταυτόχρονα δροσερή και γλυκιά αίσθηση. Είναι ένα άρωμα που διατηρεί την ποιότητα των vintage αρωμάτων, ένα αριστοκρατικό και classy άρωμα,  μοντέρνο και διαχρονικό ταυτόχρονα.

 

 

 

 

 

Το Christopher DiCas 69 L’extrait είναι σαγηνευτικό, χαλαρωτικό, αισθησιακό και λάγνο!  Τονώνει τη λίμπιντο και γαληνεύει τις αισθήσεις.  Οι νότες του τριαντάφυλλου συνυπάρχουν με την απαλή αίσθηση του σουέτ και του κασμίρ, με το πικάντικο τζίντζερ και τον κάρδαμο, ο γήινος κέδρος με το έλεμι και η δασώδης ευωδιά των βρύων και της δάφνης με τη γλύκα του άγριου κυδωνιού.

 

 

Το brand Christopher DiCas προσφέρει μόνο για τις αναγνώστριες και τους αναγνώστες του Beautyblog.gr & more, μία ανεπανάληπτη προσφορά για να γνωρίσουν τα αρώματα Le parfum και 69 L’ extrait. Στείλτε στο mail info@ christopherdicas.com τον κωδικό BeautyBlogDicas, μαζί με το άρωμα ή τα αρώματα της επιλογής σας και κερδίστε έκπτωση από 10-30%. Η προσφορά ισχύει για τα κανονικά μεγέθη αρωμάτων. H προφορά θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου.  

 

 

 

 

Stella

 

 

14 Σχόλια
  1. Το Christopher DiCas 69 L’extrait μάλλον είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μου….

  2. @CELIA Δεν έχεις ιδέα Celia!!!! Απίστευτο άρωμα! Ειναι σαν να γεννήθηκες με αυτή την ευωδιά, σα να μοσχοβολάει το δέρμα σου! Aλλη αίσθηση τα extraits.

  3. Θα συμφωνήσω με την @Celia για την επιλογή 👌!! Το ότι είναι σαν να γεννήθηκες με αυτή την μυρωδιά νομίζω δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που να μπορεί να προσφέρει ένα άρωμα κ συνάμα η διάρκεια! Αυτά τα δύο αρώματα σίγουρα πέτυχαν κ τα δύο!! Είναι μια επένδυση βάση κόστους αλλά δεν νομίζω να συγκρίνεται με κάτι ανάλογο ούτε σαν ποσότητα που σίγουρα χρειάζεται πολύ λίγο για να το πετύχει, ούτε σαν ποιότητα κ σίγουρα δεν θα είναι σε καμία περίπτωση ένα άρωμα πολυφορεμένο,κλασικό κ πανομοιότυπο με άλλα

  4. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ Είναι όπως τα λες! Κι όταν όπως και στα αρώματα του Θοδωρή που ειναι extraits , έτσι και σ’ αυτά, δεν χρειαζεται να αδειάσεις μισό μπουκάλι πάνω σου για να μυρίζεις, όπως συμβαινει πλεον με πολλά που η “μόδα” τα θέλει “αραιωμένα”, αλλά φοράς 2-3 σταγόνες, τότε φυσικά και είναι επένδυση!

  5. Επισης μπορείτε να πάρετε σε πρώτη φάση και το discovery set για να τα δοκιμάσετε φορώντας τα κανονικα και στη συνέχεια να αγοράσετε μια ολόκληρη συσκευασία. Ειναι σημαντικό κι αυτό. Εγω είμαι πολύ υπερ των discovery sets στην αρωματοποιία.

  6. Τι υπεροχα vintage μπουκάλια!! Ειδικά το μωβ, τοσο όμορφο που σχεδόν να λυπάσαι να τα χρησιμοποιήσεις…

  7. @STELLA Αααα, έχει και discovery set….τέλεια…
    @MARYL θα συμφωνήσω για το μωβ μουκάλι (ειδικά)

  8. Τα μπουκάλια τα σπάνε.Τον αρωματοποιό δεν τον ήξερα.Ωραία τα discovery sets.

  9. Α ναι,τώρα τον θυμήθηκα!Τι βιαστική που είμαι,χαχα!

  10. Μόλις έστειλα Μάιλ με τον κωδικό να τα δοκιμάσω κ γω

  11. Και τα μωβ μπουκάλια, και η αρωματική δημιουργικότητα του C. Gicas με κάνουν να θέλω πολύ να τα γνωρίσω.
    🎄❤️

  12. Τι υπέροχα και ξεχωριστά μπουκάλια;! Πραγματικά είναι σαν να είναι βγαλμένα από άλλη εποχή! 💚❤️♥️♥️🧡💚💙💜♥️💙🧡💙🧡💚💙💚💙💚🧡💙♥️💙💜❤️💜🧡💚💚💙💜💙💜💚❤️💚💙💚💙💜💜💙💚💚💙💜💜💚💚💙💚💙🧡💙♥️

  13. Οι περιγραφές και μόνο με εξιτάρουν.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.