Περιποίηση Aromatics με μήνυμα αισιοδοξίας.

 

 

Η Papoutsanis, με 150 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων και προϊόντων προσωπικής φροντίδας, παρουσιάζει τη νέα Vegan σειρά προϊόντων κάτω από το brand Aromatics.

 

 

Η νέα σειρά δημιουργήθηκε για να μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης και να γίνει η στιγμή που μας  ανεβάζει ψυχικά και σωματικά μέσα από  αρώματα εμπνευσμένα από μεγάλους αρωματικούς οίκους: Aromatics Love με άρωμα Γιασεμί & Σανταλόξυλο, Aromatics Free με άρωμα Άνθη Πορτοκαλιάς & Λεβάντα και Aromatics Hope με άρωμα Περγαμόντο & Λευκό Τσάι.

 

 

Με συσκευασίες που αναδεικνύουν έντονα αυτές τις αξίες και μιλούν στην καρδιά μας μέσα από εμψυχωτικούς στίχους γνωστών Ελλήνων ποιητών, η νέα σειρά, με αναζωογονητικά αφρόλουτρα και περιποιητικές κρέμες σώματος και χεριών, υπόσχεται να προσφέρει  αίσθηση ευεξίας όλη μέρα.

 

 

Η σύνθεση των προϊόντων είναι 100% vegan και δρα πολυεπίπεδα χάρη στην αλόη, τα prebiotics που θρέφουν την επιδερμίδα και τη βιταμίνη Ε, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση. Επιπλέον, τα προϊόντα της σειράς Love φέρουν την πρωτοποριακή, πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία Vivascentz™ που αποδεδειγμένα βοηθά στην προαγωγή του ευζήν.

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Ωραίοι αρωματικοί συνδυασμοί! Γενικά, την θεωρώ καλή εταιρία την Παπουτσάνης. Το σαπούνι της Tabac είναι το μόνο μετά από πολύ καιρό που δεν μου προκαλεί φαγούρα, αν και γενικά προτιμώ τα φυσικά σαπούνια, αλλά εκτός από ένα ευβοιώτικο έχει πολύ καιρό να μου ταιριάξει σαπούνι. Τι είναι αυτή η πατενταρισμένη αρωματική τεχνολογία; Καινούρια χημικά; Αυτό κάπως μου τη δίνει, αλλά τέσπα.

  2. Με αυτή την υπογραφή δεν διαλέγεις. Τα παίρνεις όλα και τα εναλλάσσεις!

  3. Αγαπημένη ελληνική εταιρεία η Παπουτσανης τόσα χρόνια τώρα!! Το κλασικό σαπούνι Καραβάκι ηταν το αγαπημένο του παππούλη μου και δεν το ειχε αλλάξει ποτέ!! Τα Aromarics είναι από τα πιο αγαπημένα μου αφροντους και ανυπομονώ να, δοκιμάσω και την καινούργια αυτή σειρά που δείχνει και σίγουρα είναι υπέροχη!

  4. Καλημερα
    Η Παπουτσανης ειναι και δικη μου αγαπημενη εταιρεια
    Παντα εχω σαπουνι καραβακι στο σπιτι
    Αυτη η μυρωδια μου αρεσει παρα πολυ
    Επικροτω την νεα ταση για πιο οικολογικες συσκευασιες αλλα και περιεχομενο

  5. Κορυφαία εταιρεία με μακρά ιστορία.. έχω δοκιμάσει κ την σειρά aromatics ,κ την natura κ φυσικά την αγαπημένη μου σειρά Olivia που μου έφερνε ο αδερφός μου αφρόλουτρα κ lotion από το ξενοδοχείο που δουλεύει κ είναι πολύ ωραία προϊόντα! Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω κ το σαμπουάν-conditioner hair chic caviar για ξηρά μαλλιά

  6. Αγοράζω πολύ συχνά την συγκεκριμένη σειρά.Χαιρομαι που μεγαλώνει με νέα αρωματα 😁😁😁

  7. Πόσο όμορφες φαίνονται οι νέες συσκευασίες…αγαπημένη εταιρεία….από τις σειρές της ως τώρα ξεχωρίζω την musk …και από την νέα σειρά μου κλείνει το μάτι η love…

  8. Το όνομα Papoutsanis θυμάμαι πως κοσμούσε το μπάνιο μας από τότε που ήμουν παιδί. Με το κλασσικό σαπούνι “Καραβάκι” και το διάφανο “Γλυκερίνης” Μου αρέσει πολύ που εμπλουτίζεται & εξελίσσεται. Τα Olivia είναι μια από τις αγαπημένες μου σειρές, όπως και της @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ. Τώρα, ύστερα από αυτό το ποστ, σειρά έχει το Aromatics με άρωμα άνθη πορτοκαλιάς.
    🎄❤️

  9. Ένα θα σας πω. Είχα πάρει πριν λίγο καιρό στη μαμά μου να δοκιμάσει το αφρολουτρο με καραμελα. Μια μέρα βγαίνει ο μπαμπάς μου από το ντουζ και λέει καλά αυτό το νέο αφρολουτρο μυρίζει φοβερά. Μου ερχόταν να το φάω! Του εξηγεί η μαμά μου ότι μυρίζει καραμέλα και είναι κάπως “γυναικείο” άρωμα και ότι καλύτερα να κάνει μπάνιο με το δικό του αφρολουτρο. Απτόητος ο μπαμπάς! Συνέχισε να κάνει με την καραμέλα μεχρι που τον φωναζαμε καραμελενιο! @bbboy ετών 61! 💛💚💜💙❤️❤️🧡♥️🧡💜💙💛❤️❤️💚💙💚💜💚♥️💚♥️💚🧡💚💜💚💙💚💛💚💛💚💛💚😚💜💚🧡💚♥️💚♥️

  10. Μου αρέσει πολύ η κόκκινη καρδούλα στο μπουκάλι! Σύντομα θα διακοσμήσει την ντουζιέρα μου!!! ❤️❤️❤️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️❤️♥️❤️♥️♥️❤️♥️❤️♥️❤️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️❤️♥️♥️❤️❤️♥️❤️♥️

  11. Update****δοκιμασα το 💕 love…χανετε , αν δεν το έχετε δοκιμάσει.

  12. @Celia: Και εγώ το είχα βάλει στο μάτι αυτό και αγάπησα και τη συσκευασία. Red everywhere! ❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.