essence, “Wish Upon a Star” και μακιγιάζ με χρυσαφένια λάμψη

 

 

 

 

 

Για gold eye shadows μιλάγαμε τις προάλλες, χρυσαφένια λάμψη μας προτείνει για τα Χριστούγεννα 2021  και η essence, με την limited edition συλλογή μακιγιάζ Wish Upon a Star και όπως δείχνουν τα πράγματα μετά από τις περσινές δυσκολίες,  φέτος είμαστε έτοιμες για super x-mas parties!

 

Από απαλά χείλη σε διακριτικό ροζ,  μέχρι τέλεια περιποιημένη επιδερμίδα με χρυσαφένια λάμψη και μακιγιάζ ματιών σε μοβ, ροζ και χρυσές αποχρώσεις  μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο υπέροχα χριστουγεννιάτικα looks, ενώ τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στα σημεία πώλησης από σήμερα.

 

eyeshadow palette

Η χρυσή σκιά σε σχήμα αστεριού περιβάλλεται από οκτώ ακόμα λαμπερές και έντονα αστραφτερές αποχρώσεις . Με τους αμέτρητους συνδυασμούς, δεν υπάρχουν όρια στο έντονο χρώμα και στο εορταστικό μακιγιάζ ματιών. Η βελούδινη συσκευασία διακοσμημένη με χρυσά αστέρια είναι πραγματικά πανέμορφη.

Περίπου 9,99* // 01 Close Your Eyes… Make A Wish!

 

 

 

 

 

 

 

 

soft body shimmer dry oil

Το απαλό ξηρό λάδι λάμψης σώματος έχει ένα λεπτό άρωμα βανίλιας και δίνει στο δέρμα μια υπέροχη χρυσαφένια λάμψη. Και το καλύτερο από όλα: απορροφάται εξαιρετικά γρήγορα, χωρίς να αφήνει πίσω του μια λιπαρή μεμβράνη.

Περίπου 4,99* // 01 You Are Made of Stardust

 

 

 

 

 

 

caring lip balm

Αυτό το νέο βάλσαμο για τα χείλη είναι  εύκολο στην εφαρμογή, κάνει τα χείλη εξαιρετικά απαλά, τους δίνει μια λεπτή λάμψη και έχει  ένα γλυκό άρωμα βανίλιας. Σε χρυσή γιορτινή συσκευασία.

Περίπου 2,49* // 01 Tonight: Stargazing

 

 

 

 

 

 

pH-reacting lip glow

Το pH-reacting lip glow με ένα λεπτό άρωμα βανίλιας θρέφει τα χείλη, αντιδρά στην τιμή pH του δέρματος των χειλιών και εντείνει την απόχρωση τους.

Περίπου 2,89* // 01 Kisses Come True!

 

 

 

 

 

 

nail stickers

Αυτοκόλλητα νυχιών, σε μοντέρνα χριστουγεννιάτικα σχέδια, για fun εμφανίσεις! Τα 57 χρυσά, ασημί και πολύχρωμα σχέδια είναι αυτοκόλλητα και εφαρμόζονται εξαιρετικά εύκολα στα νύχια των χεριών και των ποδιών.

Περίπου 1,69* //  01 Catch A Falling Star!

 

 

 

 

 

brush duo

Το σετ σε χρυσό σχέδιο με γκλίτερ περιέχει ένα πινέλο για σκιά ματιών που διευκολύνει την ανάμειξη πουδρένιων σκιών και ένα πινέλο για highlighter που δίνει συναρπαστικές πινελιές στο πρόσωπό σας με τις εξαιρετικά απαλές τρίχες του.

Περίπου 4,99* // 01 Secret Wishes On Shooting Stars

 

 

 

 

 

beauty sleep pillow mist

Βeauty sleep pillow mist στο μαξιλάρι σας με χαλαρωτικό άρωμα λεβάντας και πορτοκαλιού και χριστουγεννιάτικα όνειρα γλυκά!

Περίπου 4,49* // 01 Dream Bright Like A Starry Night!

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls! Αγαπάμε Essence το είπαμε, το λέμε κ θα το ξανά λέμε !! Το shimmer dry oil και το lip glow τα θέλω με χίλια! Πόσο τέλεια είναι πόσο όμορφα! Αυτή η Essence έχει πολύ ωραία προϊόντα ευτυχώς είναι οικονομικά κ μπορούμε να τα αγοράσουμε όλα

  2. Από τα πιο αγαπημένα μου καλλυντικά τα Essence με τιμές super!! Θα δοκιμάσω σίγουρα το pillow mist και το shimmer dry oil.

  3. Kaλημερα…ολη αυτη η αστεροσκονη στα προιοντα μου φτιαχνει την διαθεση
    Αχ να ηταν παντα Χριστουγεννα αλλα χωρις ασχημα νεα
    Επιθυμητα και πανεμορφα ολα τα προιοντα

  4. Καλησπέρα! Περίμενα τις χριστουγεννιάτικες προτάσεις από Essence! Οι οποίες μου άρεσαν πολύ, και ιδιαίτερα η παλέτα με τις σκιές! Τι όμορφο, χριστουγεννιάτικο δώρο για τις φίλες μου!
    🎄❤️

  5. Μα πως γίνεται να είναι τόσο ωραία αυτά τα προϊόντα, τόσο ποιοτικα και ταυτόχρονα ΤΟΣΟ οικονομικά? Μα μου φαίνεται απίστευτο!!!! ♥️💙🧡💚💚💛💜🧡💙💚❤️💙♥️💙❤️💛🧡💛💜💛💜💛💜💚💛❤️💛♥️💙♥️❤️💙🧡💜💛 Τα θέλω όλα και για μένα και για δωράκια!!! Και θα σας πω και κάτι… Είναι τόσο οικονομικά που θα τα παρωωωω ολααααα!!!! ❤️❤️❤️❤️💜❤️💜💜💙💜❤️💜💚💛💚💛💚💛♥️💛❤️💛❤️ Ξεχώρισα το brush duo!!!!

  6. Pillow mist? Πώς μου ξέφυγε αυτό?
    Μουτςς

  7. Πόσο ευφάνταστο το όνομα της σειράς….τα θέλω όλα,γιατί every bb girl needs some sparkle in her life…και το shimmer oil και τα girly αυτοκολλητάκια και το pillow mist….περισσότερο value for money προ’ι’όντα από τα essence και τα catrice δεν υπαρχουν πιστεύω…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.