Rimmel: Kάνε μόνη σου ημιμόνιμο xmas μανικιούρ!


 

Eίδαμε εντυπωσιακές limited edition συλλογές μακιγιάζ, «αρωματιστήκαμε»,  πήραμε ιδέες για  δωράκια για τις xmas lists, βάψαμε με sparking χρυσό τα βλέφαρα μας,  ήρθε η ώρα και για το μανικιούρ μας.

 

Όσο για τον τίτλο του post είναι αλήθεια. Τα best seller βερνίκια της Rimmel, Super Gel Nail Polish έχουν τόσο μεγάλη διάρκεια και ανθεκτικότητα που πετυχαίνεις σχεδόν επαγγελματικό ημιμόνιμο μανικιούρ χωρίς τη χρήση λάμπας UV. Η καινοτόμα φόρμουλα των Super Gel βερνικιών υπόσχεται έντονο, λαμπερό και με αποτέλεσμα ημιμόνιμου μανικιούρ που διαρκεί έως και 14 ημέρες, χωρίς τη χρήση ειδικού εξοπλισμού.

 

 

 

 

 

 

Ο τρόπος είναι απλός. Εφαρμόζεις  την απόχρωση Super Gel Nail Polish (Step 1) που επιθυμείς σε καθαρά, στεγνά νύχια  και στη συνέχεια ενεργοποιείς την ιδιότητα  του ημιμόνιμου με το Super Gel Nail Polish Top Coat (Step 2) σφραγίζοντας τη λάμψη και το χρώμα.

 

 

Παίξτε με το χρώμα των νυχιών σας ανάλογα το mood, το outfit και την περίσταση επιλέγοντας μία από τις 37  αποχρώσεις Super Gel Nail Polish.

 

Τέλος, απαραίτητος σύμμαχος για να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή και καθαρά είναι το Nail Polish Remover της Rimmel που κάνει την αφαίρεση ακόμα και του Super Gel Nail Polish μία απλή διαδικασία.

 

 

 

 

 

Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνη και προβιταμίνη Β5, το Nail Polish Remover της Rimmel απομακρύνει εύκολα και γρήγορα το βερνίκι από την επιφάνεια των νυχιών και είναι ιδανικό ακόμα και για ευαίσθητα ή αδύναμα νύχια καθώς, χάρη στα θρεπτικά συστατικά της σύνθεσής του, βοηθάει στην ενδυνάμωση και την περιποίηση τους.

 

 

 

 

 

Αυτές είναι οι δικές μου αγαπημένες αποχρώσεις της σειράς:

 

 

(φυσικά…) To Νο 056 Sexy Santa

 

 

 

 

Το Νο 069 Moody Mahogany

 

 

 

 

To No 070 Black Obsession

 

 

 

 

To No 057 Cola Fizz

 

 

 

 

To No 064 Plum Pudding

 

 

 

 

To No 091 Nailed it

 

 

 

Tιμή γύρω στα 3,50Ε αλλά το έχω βρει σε online καταστήματα και 2,50Ε

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Το 057 και το 064 τα δικά μου αγαπημένα, αν και δεν βάφω τα νύχια μου συχνά κ αυτό γιατί όταν τα αφήνω να μεγαλώσουν είναι όμορφα αλλά σαν φλούδες 🙂 σπάνε πάρα πολύ εύκολα, το δοκίμασα ένα σωρό φορές τι προϊόντα για να σκληρυνουν δοκίμασα τι ενυδατικά για ενδυνάμωση τι βάση κ μετά μανό κ μετά κ άλλο τίποτα..σε μια εβδομάδα τσακ σπάει το πρώτο μετά παίρνουν κ τα υπόλοιπα σειρά..παρόλα αυτά μου αρέσουν πολύ τα όμορφα περιποιημένα κ βαμμένα νύχια

  2. Δεν βάφω τα νύχια των χεριών μου, αλλά τα Rimmel είναι τα μανο που έρχονται χρόνια σπίτι μας από Αμερική (λόγω θείας) και τα τιμούν ιδιαίτερα η μαμά και η κορούλα μου 💖.. Έχουν όντως διάρκεια και είναι από τα πιο οικονομικά που υπάρχουν!

  3. @Τζένη έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσενα😐Έχω δοκιμάσει διαφορά αλλά θέλει συνεχώς περιποίηση για να δεις αποτέλεσμα.
    Πολύ ωραίο το 056 και το 070 χωρίς μαυρο το χειμώνα δεν γίνεται 😁

  4. Καλημερα
    Το δικο μου αγαπημενο ειναι το To No 064 Plum Pudding
    Και εγω δεν βαφω τα νυχια των χεριων μου, για λογους πολυ καθημερινους
    Οι δουλειες του σπιτιου που κανω και τα χαλανε αμεσως

  5. Το mesauda που χρησιμοποιώ κρατάει 3-4 ημέρες.Αυτό ακούγεται ακόμα καλύτερο.Κανονικά, όλες χρειαζόμαστε ένα τέτοιο βερνίκι γιατί μερικές φορές δεν προλαβαίνουμε να πάμε για μανικιούρ.Κι εμένα τα νύχια μου , ενώ είναι σκληρά, σπάνε σε κάποια σημεία και είναι το χειρότερο μου,δεν μπορώ να το νιώθω να αγκυλωνει και το λιμαρω αμέσως.

  6. Αυτή τη στιγμή έχω στα νυχακια μου ένα χρώμα πολύ κοντά στο No 064 Plum Pudding και ειλικρινά δεν σταματάω να τα χαζεύω!!! ❤️❤️💙💜❤️💚♥️❤️💙💜❤️♥️

  7. To 069 και το 091 οι αγαπημένες μου αποχρώσεις. Αλλά, ενθουσιάστηκα με το Nail Polish Remover της Rimmel. Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρούμε τα βερνίκια με τα κατάλληλα προϊόντα, για να μην έχουμε φθορές στα νύχια μας.
    🎄❤️

  8. Το κόκκινο επιβάλλεται τα Χριστούγεννα οπότε το Sexy Santa είναι μονόδρομος 🤣
    Μουτςς

  9. Plum pudding για μένα…και μαύρο, εννοείται…αναδυκνύει την ροκ πλευρά μου…
    Θυμάμαι πως κι η loreal είχε συσκευασια διπλη με αποτελεσμα ημιμονιμου….αλλα πιο ακριβη απο την αντιστοιχη rimmel…δεν ξερω αν υπαρχουν ακομα…

  10. Kι ομως υπάρχουν …και κατέβηκε κι η τιμή…. loreal infalible gel effect nail polish ….βέβαια, δεν έχει τόση μεγάλη ποικιλλία αποχρώσεων όπως τα rimmel….
    ***tip… εγώ το top coat απο τέτοιου είδους βερνίκια το χρησιμοποιώ και με απλά nail polish.

  11. Λόγω της ιδιαίτερης χαμηλής τιμής ήθελα πολύ να το δοκιμάσω διότι τις προηγούμενες ημέρες δυσκολεύτηκα πολύ να βρω ραντεβού για ημιμόνιμο. Παρήγγειλα online το Νο 056 Sexy Santa και μου άρεσε πάρα πολύ!!!! Το χρώμα είναι εξαιρετικό και η ποιότητα αρκετά καλή!!! Value for money! ♥️♥️♥️♥️❤️❤️❤️❤️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️♥️❤️❤️❤️♥️❤️♥️❤️😍❤️😍❤️❤️😍❤️❤️❤️😍❤️😍❤️😍❤️❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️😍❤️❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️❤️😍😍❤️❤️😍😍❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.