Preview: H συλλογή “Melissa”, από το Kypseli Workshop

 

 

 

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, ας κάνουμε όμως ένα ανοιξιάτικο preview στη νέα συλλογή κοσμημάτων, του αγαπημένου brand Kypseliworkshop.

 

Η ακυκλοφόρητη αυτή σειρά έχει τον τίτλο Melissa και εμπνέεται από τον ευφυή και σοφό κόσμο των μελισσών, μετατρέποντας σε μοναδικές, μοντέρνες και νεανικές δημιουργίες, τα γεωμετρικά σχέδια της κυψέλης.

 

 

 

 

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλα που διαθλούν το φως, χρώματα και λάμψη σε ασήμι 925ο  , σχέδια γεωμετρικά μα και ανάλαφρα, όπως τα θέλει η άνοιξη και το καλοκαίρι.

 

 

 

 

Ήδη, πολλές από σας αποκτήσατε το πρώτο χειροποίητο κόσμημα αυτής της ακυκλοφόρητης σειράς το γούρι του 2022, που δημιούργησαν τα κοσμήματα KypseliWorkshop αποκλειστικά για τα Stella’s Recipy.

 

Ήταν τέτοια η επιτυχία αυτού του ιδιαίτερου κομψοτεχνήματος, που εξαντλήθηκε σε λίγες μόνο μέρες και τώρα, επανακυκλοφορεί μετά την ζήτηση σας για να έχετε όλες τη δυνατότητα, να το αποκτήσετε στην περίοδο της προσφοράς.

 

 

 

 

Το γούρι των Stella’s Recipy μπορεί να συμπληρωθεί θαυμάσια με τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής Melissa, όπως με τα κομψά και φίνα σκουλαρίκια.  

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Μου αρέσουν πολύ τα γεωμετρικά σχέδια στα κοσμήματα, είναι εντυπωσιακα! Καλή Χριστουγεννιατικη εβδομάδα εύχομαι με υγεία 🌟💖

  2. Πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα και με πολύ πρωτότυπα σχέδια! Κοσμήματα που δεν περνούν απαρατήρητα!
    🎄❤️

  3. Πολύ όμορφα σχέδια! ♥️💚❤️♥️♥️💜💜💜❤️🧡♥️🧡♥️♥️💙💛💙💜💜❤️🧡❤️🧡♥️🧡💛🧡💛🧡💚🧡💚 Καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ’όλα!!!!

  4. Ωραία τα σχέδια με τις κυψέλες! Πολύ ωραία τα βραχιολάκια με τους κρυστάλλους, αλλά και τα σκουλαρίκια. Όχι ότι και τα κολιεδάκια δεν είναι ωραία κι ιδίως αυτό με τις μέλλισες.
    Θα μπορούσε πολύ ωραία να ενταχθούν σε καμπάνια ενημέρωσης για την εξαφάνιση των μελισσών, οι οποίες είναι πολύ χρήσιμο έντομο, καθώς συμβάλλουν στην εξάπλωση των φυτών.

  5. Αγαπώ τα γεωμετρικά σχεδια στα κοσμηματα….

  6. Κομψοτεχνήματα (τρίτη φορά το λέω)
    Μουτςς

  7. Πολύ όμορφα κοσμήματα τέλειο σετ κολιέ-σκουλαρίκια-βραχιόλια!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.