ESTÉE LAUDER η νέα συλλογή LUXURY FRAGRANCE COLLECTION

 

 

Όταν η Estée  δημιούργησε το έλαιο μπάνιου Youth-Dew το 1953, έφερε την επανάσταση στη βιομηχανία αρωμάτων. Εβδομήντα πέντε χρόνια αργότερα, το ομώνυμο brand συνεχίζει επιτυχώς την κληρονομιά της.

 

 

Φέτος το brand λανσάρει μια νέα συλλογή πολυτελών αρωμάτων, τη Luxury Fragrance Collection. Οκτώ  αρώματα και  κάθε άρωμα αυτής της συλλογής δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία αντλώντας έμπνευση από τα θαύματα της φύσης: λουστείτε με το φως και την υπέροχη λάμψη ενός ηλιοβασιλέματος, εξερευνήστε την μαγεία ενός φεγγαρόλουστου λουλουδιού, την αισιοδοξία και τη ζεστασιά μιας ηλιαχτίδας. Κάθε άρωμα είναι κατασκευασμένο με πολύτιμα συστατικά και εκχυλίσματα που τονώνουν τη διάθεση, αφυπνίζουν την φαντασία και ξεκλειδώνουν μια μοναδική αισθητική εμπειρία.

 

 

 

 

Η Συλλογή:

 

Tender Light

Σε μία έκρηξη καθαρού φωτός, ανέρχεστε σε ένα ονειρικό παλάτι. Ένα χρυσό βασίλειο των αισθήσεων αιχμαλωτίζει τη θέρμη και τη χαρά που αισθανόσαστε όταν σας ζεσταίνουν οι χρυσές, ζεστές ακτίνες του ηλίου. Αναζωογονητικό. Λαμπερό. Σας γεμίζει με ενέργεια για να αισθάνεστε την απόλυτη λαμπερή ζωντάνια.

Αρωματική Κατηγορία: Πράσινο εσπεριδοειδές άρωμα

Λεπτομέρειες συστατικών: Το ευδιάκριτο δροσερό άρωμα από την αποκλειστικά σμιλευμένη συμφωνία Κινεζικού Τσαγιού περικυκλώνεται από την υπερ-πολυτελή φρεσκάδα του Περγαμόντου και τη θερμή, βελούδινη Ίριδα Φλωρεντίας. Εμπνευσμένο από τη θέρμη και τη χαρά της ηλιαχτίδας.

Συναισθήματα που προκαλεί: Θετικότητα και χαρά.

 

 

 

 

Sensuous Stars

Απολαύστε την αισθησιακή ηρεμία της περιπλάνησης ανάμεσα σε δαμασκηνιές κάτω από το σεληνόφως. Σε μία απολαυστική στιγμή, μία ακαταμάχητη δροσερή αύρα σας συνεπαίρνει ψηλά στον ουρανό, ενώ αιωρείστε δίχως ανάσα ανάμεσα σε περιστρεφόμενους αστέρες.

Αρωματική Κατηγορία: Φρουτώδες Chypre

Λεπτομέρειες συστατικών: Νότες υψηλής-στιλπνότητας από Δαμάσκηνο Κίνας περιβάλλονται από πλούσιες νότες από Orris Ιταλίας και ένα θερμό πέπλο από Γαλλική Λεβάντα. Τόσο γαλήνιο όσο και μία βόλτα κάτω από τα αστέρια.

Συναισθήματα που προκαλεί: Ηρεμία και χαρά.

 

 

 

 

Dream Dusk

Περπατάτε μέσα σε ένα ανθισμένο κήπο το σούρουπο, καθώς ένα κύμα Ανοιξιάτικης Άνθησης αρωματίζει τον αέρα, φωτίζει τον ουρανό και ξεσηκώνει τις αισθήσεις σας. Ένα όνειρο δίχως τέλος που σας οδηγεί στην ομορφιά του σούρουπου.

Αρωματική Κατηγορία: Λουλουδάτο, με θαλάσσιες Νότες άρωμα.

Λεπτομέρειες συστατικών: Μία συμφωνία από Άνθος Κερασιάς, που αιχμαλωτίζει το ενισχυμένο άρωμα του λουλουδιού όταν ανθίζει την άνοιξη, συνδυάζεται αρμονικά με ευδιάκριτες νότες από Μπουμπούκια Φραγκοστάφυλου Βουργουνδίας και Κινεζικό Γεράνι

Συναισθήματα που προκαλεί: Εμψύχωση και ενθουσιασμό

 

 

 

 

 

Radiant Mirage

Οραματιστείτε ένα αέναο δρόμο που οδηγεί σε ένα νέο βασίλειο για τις αισθήσεις. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να το περιγράψετε, τόσο περισσότερο διαφεύγει εκτός ορίων ερμηνείας. Δημιουργείται μία ψευδαίσθηση, που κυριαρχεί παντού, όμως παραμένει πέρα και εκτός των προσδοκιών σας.

Αρωματική Κατηγορία: Ξυλώδες άρωμα με λευκά άνθη.

Λεπτομέρειες συστατικών: Στην καρδιά του κυριαρχούν νότες από Γιασεμί Sambac Κίνας, του οποίου τα εκλεπτυσμένα λευκά άνθη έρχονται σε αντίθεση με το εθιστικό άρωμα που           απελευθερώνει. Περιβάλλεται από τις θερμές αντιθέσεις του Αυστραλιανού Σανταλόξυλου και Ινδονησιακού Πατσουλιού. Ένα άρωμα τόσο αισιόδοξο και ξεσηκωτικό όσο το ξεκίνημα μιας νέας περιπέτειας. τόσο αισιόδοξο και συναρπαστικό, σαν να ξεκινάς για μια νέα περιπέτεια.

 Συναισθήματα που προκαλεί: Αισιοδοξία και θετικότητα.

 

 

 

 

 

Desert Eden

Φανταστείτε τη συγκλονιστική στιγμή όταν οι ακτίνες του ηλίου να απλώνονται πάνω από την άμμο της ερήμου την αυγή. Πλαισιώνοντάς σας με μία θερμή, λαμπερή αύρα, συνεπαίρνοντάς σας σε μία νέα περιπέτεια για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Αρωματική Κατηγορία: Ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα

Λεπτομέρειες συστατικών: Εκλεπτυσμένο Σανταλόξυλο περιβάλλεται από την εντυπωσιακή λάμψη του Τούρκικου Τριαντάφυλλου και τις μυστικιστικές νότες Λιβανιού. Τόσο σαγηνευτικό όσο και η έρημος την αυγή.

Συναισθήματα που προκαλεί: Αυτοπεποίθηση και ενέργεια.

 

 

 

 

 

Blushing Sands

Ονειρικό όπως η νύχτα, εκλεπτυσμένο όπως η αυγή. Ένα ταξίδι μέσα από την απαλή, ανθισμένη από τριανταφυλλιές, έρημο σε ένα θερμό και φιλόξενο κόσμο των αισθήσεων. Μία πλούσια όαση αποκλειστικά για εσάς, γεμάτη με διακριτικά βάθη, αισθησιασμό και λάμψη.

Αρωματική Κατηγορία:  Ξυλώδες άρωμα με νότες Βετιβέριας

Λεπτομέρειες συστατικών: Το ονειρικό άρωμα από Βετιβέρια από την Αϊτή περικυκλώνεται από λαμπερή, πικάντικη φρεσκάδα του Ροζ Πιπεριού και μία αποκλειστική συμφωνία από Musk. Ένας συνδυασμός από λαμπερό Ξύλο και δροσερά Μπαχαρικά. Χαλαρωτικό.      Αισθησιακό. Μεγαλειώδες όπως μία παραλία ανθισμένη από τριανταφυλλιές.

Συναισθήματα που προκαλεί: Χαλάρωση και αισθησιασμό.

 

 

 

 

 

Paradise Moon

Αποδράστε σε ένα δάσος λουσμένο στο σεληνόφως, γεμάτο με απροσδόκητους πειρασμούς για τις αισθήσεις και σπάνια, δελεαστικά άνθη. Ακόμη και ο αέρας λαμπυρίζει με την αύρα της δύναμης του που πηγάζει από τη σελήνη, ένας παράδεισος που παραμένει ατίθασος για πάντα, άγριος για πάντα  

Αρωματική Κατηγορία: Λουλουδάτο, με νότες από leather άρωμα

Λεπτομέρειες συστατικών: Ένας πλούσιος θησαυρός: νότες από τρία είδη πολυτελών λουλουδιών Οσμάνθου περιβάλλονται από Έλαιο Κίστου και μία ατίθαση συμφωνία από νότες γυαλισμένου Δέρματος. Τόσο σαγηνευτικό όσο ένα δάσος λουσμένο από το       σεληνόφως.                       

Συναισθήματα που προκαλεί:  Αυτοπεποίθηση και χαρά.

 

 

 

 

 

Infinite Sky

Ανέρχεστε σε ένα απέραντο, λαμπερό ουρανό στη δύση του ηλίου, μετατρέποντας τον κόσμο σας σε πλούσια λιβάδια χρυσού κεχριμπαριού. Γεμίζοντας τις αισθήσεις σας με κύματα ευτυχίας και την ψυχή σας με το αίσθημα της ελπίδας. Επιστρέφοντας στη γη, γνωρίζετε ότι με αυτό το άρωμα, τώρα μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα. Η δύναμη είναι δική σας.

Αρωματική Κατηγορία: Εθιστικό κεχριμπαρένιο, πικάντικο άρωμα.

Λεπτομέρειες συστατικών: Ένα χρυσό φωτοστέφανο αισθησιασμού ακτινοβολεί από το άρωμα του πιπεριού Σιτσουάν από την Κίνα. Περικυκλώνεται και εξισορροπείται από την καπνιστή γλυκιά Βανίλια Μαδαγασκάρης και το σαγηνευτικό Σανταλόξυλο. Τόσο λαμπερό όσο ο ουρανός το ηλιοβασίλεμα.

Συναισθήματα που προκαλεί: Αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό.

 

 

 

 

Το μπουκάλι

 

Ένα πολυτελές γυάλινο μπουκάλι με αυλακωτό σχέδιο και με την βάση του καπακιού να είναι στολισμένη με μία όμορφη λεπτομέρεια χρυσού σχοινιού, εμπνευσμένη από παλαιότερη, χαρακτηριστική συσκευασία της Estée Lauder. Το χρυσό καπάκι διαθέτει ένα μονόγραμμα εμπνευσμένο από αυθεντικό λογότυπο της Estée Lauder που αναδύθηκε από τα αρχεία της Estée Lauder Companies. Είναι αποκλειστική λεπτομέρεια της Luxury Collection. Κάθε μπουκάλι διαθέτει μια πλάκα με ένα μοναδικό σύμβολο που αντιπροσωπεύει το βασικό συστατικό σε κάθε αρώματος.

 

 

 

 

 

Η νέα Luxury Fragrance Collection της Estée Lauder είναι διαθέσιμη στο esteelauder.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλή εβδομάδα ΒΒworld!! Θα ήθελα να μπορούσα να μυριζα όλα τα παραπάνω αρώματα, είναι πολύ ζωντανές και ελκυστικές οι περιγραφές τους! Αν έπρεπε να διαλέξω ένα, ίσως θα ήταν το Infinite Sky γιατί οι νότες του κλείνουν περισσότερο προς τα δικό μου γούστο..

  2. Kαλημέρα ΒΒGirls! Φυσικά θα ήθελα να τα μυρίσω όλα! Φαίνονται το ένα πιο ωραίο από το άλλο και πραγματικά μαγικά! Οσο για τις συσκευασίες…
    Αυτό που έχω να πω πάντως είναι, ότι στο πέρασμα του χρόνου η Estee Lauder έχει αποδείξει, ότι είναι μια εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και την ιστoρία της σε ότι αφορά τα αρώματα. Αντίθετα με άλλες εταιρείες μεγάλες και βαρύγδουπες, που είτε τα καινουργια τους αρώματα είτε τα κλασσικά είναι σκια του παλιού τους εαυτου απο τα reformulation, η Εstee είναι μια εταιρεία που πραγματικα συνεχίζει να βγάζει εμβληματικά αρώματα! Τόσο η επανακυκλοφορία των παλιων της κλασσικών π.χ Intuition, Estee, Spellbound κ.λπ, όσο και όποιου καινούργιου βγάλει π.χ Modern Muse, Sensuous είναι εξαιρετικα δομημένα και πολύ καλής αρωματικης ποιότητας, sillage, απόδοσης κ.λπ Δεν με απογοητεύει ποτέ!

  3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα Bbgirls ❣ Ξεχώρισα 2 που θα ήθελα πολύ να μυρίσω και είναι κοντά στις νότες που επιλέγω στα αρώματα κ αυτά είναι το Blushing Sands και το Infinite Sky!! Είχα παλιότερα ένα φανταστικό άρωμα της Estee Lauder το Knowing Eau de Parfum αν θυμάμαι δεν ήταν πολύ ακριβό αλλά είναι από τα πιο ωραία αρώματα κ είχε πάρα πολύ καλή διάρκεια! Βέβαια αυτά έχουν διπλάσια τιμή από το Knowing οπότε σίγουρα αν ήταν να μπω στην διαδικασία ενός τέτοιου αρώματος που θεωρώ επένδυση σίγουρα θα το δοκίμαζα 2-3 φορές θα το άφηνα κάποιες μέρες να δω πως κάθεται πάνω μου κ τι διάρκεια έχει κ μετά!!

  4. Καλημερα
    Θα ηθελα πραγματικα οχι μονο να τα μυρισω αλλα να τα βαλω ολα πανω στο δερμα μου για να δω πιο μου αρεσει πιο πολυ
    Ολα ομως με ελκυουν απο τις περιγραφες
    Εχω και εγω πολυ καλη αποψη για την εταιρεια οχι μονο για τα αρωματα αλλα και για τα καλλυντικα της
    Ακομη και οι συσκευασιες πιστευω οτι ειναι παντα προσεγμενες και μετα απο σκεψη
    Συμφωνω εν ολιγοις με οσα γραφει η @Stella
    Καλη εβδομαδα ευχομαι

  5. Πάρα πολύ ωραία φαίνονται όλα: εγώ θα θελα να μυρίσω αυτό με την ίριδα, το Infinite sky, το Paradise Moon, το Blushing sands, το Desert Eden (λιβάνι μμμ) και το Radiant Mirage. Δηλαδή σχεδόν όλα! Αν και οι τίτλοι είναι μαλλον παραπειστικοί, το Blushings sands ας πούμε ακούγεται σαν αντηλιακό, ενώ οι νότες καμμιά σχέση. Υψηλής τιμής βέβαια… Δεν το περίμενα να σας πω, ξαφνιάστηκα, νόμιζα γενικά ότι αυτή η εταιρία βγάζει μεσαίας τιμής αρώματα.
    Θεωρώ ότι γενικά η Estee Lauder έχει ωραία αρώματα, αν και δεν τα έχω μυρίσει να σας πω (αλλά θέλω να τα μυρίσω), απ’ ότι διαβάζω όμως αυτό καταλαβαίνω. Δυστυχώς, και αυτή καταργεί παλιά κλασσικά.

  6. Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Κλασική ζυγός, τα θέλω ΟΛΑ!!! Και μια ερώτηςη : το spellbound που επανακυκλοφόρησε , είναι διαφορετικό απο το παλιό η είναι ιδέα μου???

  7. @NN Ναι ειναι διαφορετικό γιατί έχει γινει reformulation, οπως σε όλα πια τα αρώματα ανα 2-3 χρόνια. Ωστόσο ειναι αναγνωρίσιμο και αξιοπρεπέστατο, σε σχέση με το παλιό. Δεν είναι η σκιά του εαυτού του. Ισως πιο σύγχρονο και φυσικά λιγότερο έντονο κατά τις νέες τάσεις. Είναι από τα αγαπημένα μου!

  8. Desert eden & paradise moon μου κλείνουν το μάτι….
    Η Εstee είναι η πρώτη μου αγάπη κι η παντοτινή…είμαι από αυτές που έχουν φορέσει το πρώτο spellbound….το θυμάται καμιά;;;
    Τώρα μαθαίνω πως <>….

  9. Πως επανακυκλοφόρηε ,ήθελα να γράψω….για το μπουκάλι της συλλογης ,τι να πει κανείς;;Απλό ,λιτό και κομψό…

  10. @STELLA ,το αγάπησες κι εσυ αυτο το άρωμα,εεε;;;Εμένα ήταν το αγαπημένο μου….το λουζόμουν από την κορυφη μεχρι τα νυχια….δεν ειχα ασπαστεί ακόμα τότε το μέτρον άριστον….χαχαχα…Θυμαμαι μια φορα που ήμασταν 4 άτομα σε ένα αυτοκίνητο και πηγαίναμε στην παραλιακή για ξέφρενο clubbong, παραλίγο να με βγαλουν από το αυτοκίνητο γιατι έιχα λουστεί με το spellbound…αλλα τελικα με λυπηθηκαν…

  11. Είμαι σίγουρη ότι μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει κι ένα,δύο, τρία και τέσσερα,χαχα,που θα μου αρέσουν.Γενικα, αγαπώ πολύ τα αρώματα Estée Lauder.Modern muse,Bronze Goddess, Beautiful Φυσικά και θα ήθελα να περάσω μια μέρα μυρίζοντας τα.

  12. Πολύ όμορφη αρωματική συλλογή. Το Tender Light με την υπέροχη σύνθεση του θα μου ταιριάζει τέλεια!
    xx

  13. μου έχει λείψει το Pleasure’s intense, δεν ξέρω κατα πόσο κάποιο απο αυτή τη συλλογή θα αναπληρώσει το “κενο” μιας και ήταν πολύ χαρακτηριστικό το άρωμα αυτό και απορώ γιατί σταμάτησε να παρασκευάζεται. τα μπουκάλια και το branding πάντως ομολογουμένως είναι δελεαστικά!

  14. Αρκετά ενδιαφέρουσα και ποιοτική σειρά αρωμάτων, ποικιλία που δεν σε κάνει ποτέ να βαριέσαι!

  15. Πανέμορφα και κομψά! Ανυπομονώ να τα μυρισω από κοντά!!! 🧡💙💚💜❤️♥️♥️💙🧡💜❤️💜❤️♥️💜♥️💛🧡♥️💛♥️💛

  16. Τα χρειάζομαι και σε διπλή δόση παρακαλώ!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.