ticket for… με την essence trend edition.

 

 

 

Αν ακούσεις “Ticket to…” ε δεν μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο, παρά μόνο το διάσημο τραγούδι των Beatles “Ticket to Ride”.

 

Βέβαια μεταξύ μας, ticket to να είναι και ας είναι όπου να’ ναι ο προορισμός (έχω αρχίσει να κάθομαι στα καρφιά, νομίζω έρχεται η ώρα για ταξιδάκι.)

 

Για σήμερα πάντως ο προορισμός θα είναι η νέα trend edition της essence με τίτλο  “ticket for”. (άλλη η πρόθεση, αλλά η έννοια ίδια)

 

Χουχουλιάρικα τα προϊόντα, όπως χουχουλιάρικος πρέπει να είναι και ο μήνας Ιανουάριος θα τα βρούμε σε χαριτωμένες συσκευασίες, όμορφες και για δωράκια (ναι μάλιστα εκτός από τον Δεκέμβριο,  υπάρχουν και άνθρωποι που γιορτάζουν και τον Ιανουάριο- τον μήνα που γεννήθηκαν… innuendo No 2)

 

Για πάμε να τα δούμε:

 

a hug hand cream

Χάρη στα συστατικά του ελαίου καρύδας και αμυγδάλου, αυτή η θρεπτική κρέμα χεριών παρέχει εντατική ενυδάτωση, ενώ το βούτυρο καριτέ καταπραΰνει το στρεσαρισμένο δέρμα του χειμώνα. Και το καλύτερο από όλα: έχει ένα γλυκό άρωμα βατόμουρου και απορροφάται πολύ γρήγορα από το δέρμα.

Περίπου* 2,49// 01 Big Hearts Deserve Big Hugs!

 

 

 

 

 

a massage face roller

Η λευκή μπάλα από γυαλί που αλλάζει χρώμα είναι ιδανική για την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και ταυτόχρονα προετοιμάζει το δέρμα για τα προϊόντα ομορφιάς που θα ακολουθήσουν. Το αποτέλεσμα: η απόλυτη καθημερινή λάμψη!

Περίπου*8,99 // 01 Rollin’, Relax, Repeat!

 

 

 

 

 

 

sweets scented nail gloss top coat

Το διαφανές top coat εφαρμόζεται μόνο του ή πάνω από κάποιο χρωματιστό βερνίκι και δίνει στα νύχια ένα γυαλιστερό φινίρισμα και αναδύει ένα γλυκό άρωμα μούρων μόλις στεγνώσει.

Περίπου €*2,49 // 01 You’re Sooo Sweet!

 

 

 

 

 

 

a smile lip oil roll-on

Αυτό το λάδι για τα χείλη δεν έχει μόνο άρωμα κόκκινου κερασιού, αλλά θρέφει και τα χείλη και τα κάνει να έχουν εξαιρετικά απαλή αίσθηση. Το άχρωμο λάδι με βιταμίνη Ε απλώνεται εύκολα χάρη στο roll-on απλικατέρ και αφήνει μια υπέροχη αίσθηση.

Περίπου* 2,89 // 01 Love Making You Love.

 

 

 

a kiss tinted lip balm

Το lip balm με θρεπτικό πυρήνα σε σχήμα καρδιάς προσφέρει απαλό ροζ, ημι-ματ φινίρισμα, ενώ το ενυδατικό υαλουρονικό οξύ και η βιταμίνη Ε κάνουν τα χείλη εξαιρετικά απαλά.

Περίπου* 2,89 // 01 My Heart Is Yours!

 

 

 

 

 

 

sweet dreams overnight lip mask

Εφαρμόζεται  πριν από τον ύπνο και η πλούσια υφή της, που μοιάζει με gel, κάνει θαύματα όλη τη νύχτα. Παρέχει στα χείλη εντατική ενυδάτωση, χάρη στο συστατικό του ελαίου από σπόρους φραγκοστάφυλου,  περιποιείται με ένα γλυκό άρωμα μούρων για θρεπτικά και εξαιρετικά απαλά χείλη.

Περίπου* 3,59 // 01 Goodnight, Sweetheart!

 

 

 

 

 

a break hydrogel eye patches

Αυτά τα όμορφα hydrogel eye patches σε σχέδιο καρδιάς είναι ιδανικά για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Η φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και κόκκινα μούρα ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα κάτω από τα μάτια για 24 ώρες και δημιουργεί μια φρέσκια όψη.

Περίπου*2,49 // 01 Take Time To Do What You Love!

 

 

 

 

 

 

Cocooning και για τα πόδια μας όμως,  προτείνει η μάρκα, εκείνες τις χειμωνιάτικες βραδιές που δεν έχουμε διάθεση για έξοδο αλλά προτιμούμε  να μετατρέψουμε το σπίτι σε ένα μικρό προσωπικό spa κάνοντας ένα όμορφο πεντικιούρ, αφού όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά ιδιαίτερα το χειμώνα που κλείνονται μέσα σε κάλτσες και μπότες,  τα πόδια μας θέλουν αυτό το κάτι τις παραπάνω.

 

 

 

 

 

Pedicure essentials by essence:

 

ultracare FOOT MASK

Η εξαιρετικά ευεργετική μάσκα για τα πόδια με θρεπτικό θαλασσινό αλάτι, βούτυρο καριτέ και πανθενόλη χαρίζει στα ξηρά πόδια έντονη ενυδάτωση και κάνει το δέρμα ελαστικό, ενώ παράλληλα έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τον φυσικό φραγμό του δέρματος. Για συνεχή φροντίδα, η μάσκα ποδιών μπορεί να εφαρμοστεί καθημερινά ως κρέμα ποδιών ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα για μια επιπλέον δόση φροντίδας: σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόστε ένα παχύτερο στρώμα από τη μάσκα, καλύψτε τα πόδια σας με βαμβακερές κάλτσες και αφήστε τη μάσκα να δράσει όλη τη νύχτα.

Περίπου 3,19€

 

 

 

 

 

 

protecting TOE NAIL BASE COAT

Το προστατευτικό TOE NAIL BASE COAT με λάδι από δέντρο τσαγιού βελτιώνει την κατάσταση των νυχιών των ποδιών και τα προστατεύει από την καθημερινή  φθορά. Περίπου 2,49€

 

 

 

 

pedicure HELPERS

Οι βοηθοί πεντικιούρ είναι απαραίτητοι για τέλεια στιλ στα νύχια των ποδιών. Τα εξαιρετικά μαλακά διαχωριστικά δαχτύλων σε ένα χαριτωμένο σχέδιο καρδιάς, θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε το βερνίκι νυχιών χωρίς να λερώσετε τα υπόλοιπα δάχτυλα. Η εφαρμογή τους είναι ιδιαίτερα εύκολη και ευχάριστη και ο καθαρισμός τους παιχνιδάκι: απλώς τα ξεπλένετε με νερό μετά τη χρήση.

Περίπου 1,69€

 

 

 

 

Τhe Beatles!

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Φέτος την πρωτοχρονιά που γιόρταζε η πεθερά μου της έκανα ένα μεγάλο πακέτο με διάφορα προϊόντα μακιγιάζ από Essence, το πόσο της άρεσαν κ κυρίως της ταίριαξαν δε λέγεται!! Γι αυτό αγαπώ αυτή την εταιρία γιατί συνδυάζει την πολύ καλή ποιότητα με τις τόσο οικονομικές τιμές, αλλά και την ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ κ περιποίησης που διαθέτει. Μου αρέσει που τα προϊόντα της μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες οπότε είναι κ από τις πρώτες επιλογές για δώρα!! Από την νέα σειρά με κέντρισε το ενδιαφέρον το lip oil κ το lip balm μιας κ ο χειμώνας με ταλαιπωρεί στο θέμα αυτό.

  2. @Tζένη Κας: Και εκτός από όλα τα παραπάνω τα πολύ σωστά που έγραψες, δεν την προλαβαίνουμε κιόλας!! Βγάζει νέα προιόντα σχεδόν μια φορά το δίμηνο!

  3. Πόσο υπέροχα προϊόντα για άλλη μία φορά η αγαπημένη μου essence!! Τα θέλω σχεδόν όλα, ειδικά τη lip mask και τα eye patches και νομίζω ότι είναι το ιδανικό δώρο για τον εαυτό μου για τα προσεχή γενέθλια μου 😉

  4. @Maryl: «μας» θέλεις να πεις. 😂😂😂💜💜💜💜

  5. @Julia χάχα όντως βγάζει συνέχεια νέα προϊόντα( φυσικά καλό για εμένα που είμαι ορκισμένη υπερκαταναλώτρια), προφανώς κ έχει τεράστια απήχηση στο κοινό!! Κάποια από αυτά που της πηρα ήταν 5 ματ κραγιόν εκτός τα χρώματα που της άρεσαν απίστευτα, αυτό που την έκανε εντύπωση μου λέει είναι ότι όσα ματ κραγιόν έχει δοκιμάσει της ξηραινουν πάρα πολύ τα χείλη , με τα συγκεκριμένα τα νιώθει ματ αλλά κ ενυδατικα ταυτόχρονα, έχουν τέλεια διάρκεια κ χωρίς να της ξηραίνουν τα χείλη κ χωρίς να φεύγει το χρώμα..

  6. Την κρεμούλα και το βερνίκι ειδικά σχεδιασμένο για τα νύχια στα πόδια θα ήθελα σίγουρα να τα δοκιμάσω!

  7. Το face roller το έχω βάλει ήδη στη λίστα για τα ψώνια στην επόμενη μου εξόρμηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης!!! ❤️🧡💚♥️💚💙♥️💙💛❤️💛❤️💛❤️💛💙♥️❤️♥️❤️❤️♥️

  8. Πολύ όμορφα,χρηστικά,γλυκούλικα με καταπληκτική τιμή.Beatles και στο σχολείο αυτή την εποχή!

  9. Αγαπημένη εταιρεία! foot mask & eye patches στο καλάθι μου asap!!!

  10. Kαλημερα
    Ολα ομορφα που με εβαλαν και σε ανοιξιατικη διαθεση
    Λογω προβληματων ξηροτητας πολυ εντονης σε ποδια αλλα και χερια η κρεμα foot mask δελεαστικη

  11. To έχω ξαναγράψει πως μαζί με την catrice εχουν value for money προ’ι’όντα….επίσης, εχω να δηλώσω πως η false lash effect mascara του brand είναι η καλύτερη mascara μακράν της κατηγορίας αυτης και συναγωνίζεται επάξια mascara από πανάκριβα brands…

  12. Η hand cream έχει ήδη βρει την θέση της μέσα στην τσάντα μου! Αγαπημένα Essence που χάρη στην συχνή ανανέωση τους δεν τα βαριέται κανείς!
    xx

  13. Χαριτωμένα όλα! Μπαίνω για διαδικτυακές αναζητήσεις…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.