Μαλλιά Color Trends: Two-toned hair

 

 

 

Οι colorists των Mod’s Hair μας προτείνουν εντυπωσιακές αλλαγές με μαλλιά σε δυο χρωματικούς τόνους.

 

 

«Ίσως είσαι κι εσύ μία από τις γυναίκες που για πολλά χρόνια έχεις το ίδιο χρώμα στα μαλλιά σου και τώρα ήρθε η στιγμή που ενώ σκέφτεσαι ότι αποζητάς την αλλαγή, έχεις ταυτόχρονα ανησυχία γιατί δεν είσαι σίγουρη εάν θα σου ταιριάζει… Υπάρχει και ο ενδιάμεσος δρόμος που ίσως σε κάνει να νιώσεις πιο ασφαλής πριν προχωρήσεις σε μια ολοκληρωτική αλλαγή!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αν τα μαλλιά σου είναι σκούρα και θέλεις να τα ανοίξεις αρκετά, μπορείς να δοκιμάσεις -σε συνεννόηση πάντα με τον κομμωτή σου- να ξανοίξεις σε πρώτη φάση κάποιες τούφες είτε γύρω από το πρόσωπο είτε ενδιάμεσα στα μαλλιά ώστε να μπλέκεται το νέο χρώμα με αυτό που ήδη έχεις.
Στη συνέχεια, αν τα μαλλιά σου φυσικά διατηρούν την ποιότητά τους χωρίς να ταλαιπωρηθούν, μπορείς σταδιακά να προχωρήσεις στην total αλλαγή που ονειρεύεσαι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην περίπτωση που τα μαλλιά σου είναι ανοιχτόχρωμα, η διαδικασία οποιασδήποτε χρωματικής αλλαγής θα είναι πρακτικά και ποιοτικά πολύ πιο εύκολη οπότε και πάλι προχωράς σε ότι επιθυμείς.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλή επιτυχία!

 

 

Βρείτε εδώ το πλησιέστερο κομμωτήριο mod’s hair

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Τα περισσότερα δεν μ’ αρέσουν καθόλου, μου φαίνονται πολύ άσχημες οι αποχρώσεις. Το μόνο που μ’ αρέσει είναι το μωβ-φούξια σε καστανό μαλλί. Το χα κάνει και γω κάποτε, μια τούφα μαλλιού μωβ μέσα σε καστανό μαλλί.

  2. Καλημέρα bbgirls! Πονεμένη ιστορία τα μαλλιά….Εγώ είχα τα μαλλιά μου μακριά και ξανθά, αφότου τα ταλαιπώρησα προτάθηκε ο άντρας μου να με κουρέψει κ τα έκανε υπερβολικά κοντά σαν την 5η φώτο, τώρα που μακρυναν έγιναν ombre κ μου αρέσουν πάρα πολύ καστανό και από την μέση κ κάτω ξανθό. Θέλω όμως όταν μακρυνουν κ πάλι πολύ να κρατήσω το φυσικό μου καστανό και να τα κάνω ombre κόκκινο Βουργουνδίας. Η έβδομη φώτο είναι υπέροχη σε μακρύ όμως μαλλί!!

  3. Δεν μου άρεσαν οι αλλαγές στα μαλλιά, τα είχα μαύρα από την εφηβεία μου, μέχρι πέρσι που αποφάσισα να τα αλλάξω και να τα κανω balayaze (τα έκανα καστανά με πιο ανοιχτές ανταύγειες). Στην αρχή με τίποτα δεν μπορούσα να με συνηθίσω, μετά από τόσα χρόνια μαύρου – μπλε χρώματος, αλλά τώρα, μετά από έναν χρόνο, και βλέποντας πόσο λίγη συντήρηση θέλει αυτό το χρώμα και πόσο πιο νεανικό δείχνει, απορώ πώς δεν το έκανα νωρίτερα.. Από τις παραπάνω φωτογραφίες μου άρεσε πιο πολύ το χρώμα μαλλιών της κοπέλας με την αλογοουρά

  4. Καλημερα
    Μου αρεσαν περισσοτερο τα μαλλια της κοπελας με τις αφελειες
    Μα παρα πολυ ομως

  5. Μου αρέσουν πού τα κεφάλια που βλέπω στο τοπικό mod’s hair.Τα συγκεκριμένα δεν μου αρέσουν.Το τρίτο είναι ωραίο αλλά θέλει πολλή περιποίηση για να φαίνεται ωραίο και κάπως το τελευταίο.Πάντως,ψηφίζω μπαλεγιάζ από έμπειρα χέρια.

  6. @Τζενη Κας: Πονεμένη για όλες μας. Εγώ χρόνια είμαι ανάμεσα στο μελί τον χειμώνα και το πιο ανοιχτό ξανθό-μελί το καλοκαίρι με ανταύγειες. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι ζηλεύω κάποια strawberry blonde χρώματα, ακόμα και κάποιο πιο έντονο κόκκινο αλλά δεν το τολμώ…

  7. @Maryl: Ούτε να το διανοηθείς να τα ξανακάνεις μαύρα!! Σου πάει απίστευτα το κάστανο! Και πράγματι άργησες αλλά ποτέ δεν είναι αργά! Θυμάσαι που σου το έλεγα πριν κάποια χρόνια;

  8. @Ράνια: Το κάστανο που ανοίγει κάτω σε bronze ανταύγεια μάλλον λες. Ναι έχει στυλ και το κόψιμο και το φορμάρισμα.

  9. @Μαριαννα: Υπέροχο το μπαλαγιάζ αρκει να είναι ικανός ο κομμωτής.

  10. Aυτα τα φουξια μοβ με ξετρελαναν…
    Την Maryl ακομα δεν μπορω να την συνηθίσω με το πιο ανοιχτο μαλλι (που ομολογουμενως της παει τέλεια)
    @JULIA Να το τολμήσεις το φραουλένιο …θα το υποστηρίξεις άψογα….

  11. Εντυπωσιακά μαλλιά έχουν όλα τα μοντέλα. Αν θα συναντούσα στον δρόμο κάποια από τις κοπέλες, σίγουρα θα τις ξανακοίταγα, γιατί δεν ανήκουν στα “συνηθισμένα” τα μαλλιά τους. Εγώ, δύσκολα κάνω αλλαγές στα μαλλιά μου, αλλά πάντα με εντυπωσίαζαν οι τολμηρές γυναίκες που έκαναν..
    xx

  12. @Julia: αν θυμάμαι λέει!! Δίκιο ειχες Τζουλια μου, οπως πάντα δηλαδή, αν και έχει δίκιο και η @Celia, άργησα να τα συνηθίσω.. Και τελικά είναι τρομερά βολικά γιατί τα κάνω κάθε εξάμηνο και στο ενδιάμεσο τα διατηρώ με το μαγικό μωβ σαμπουάν και κοντισιονερ.. Πιστεύω ότι το strawberry blonde είναι το απόλυτο χρώμα σου!

  13. @julia,πραγματικά, ο κομμωτής παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο.Αν είναι έμπειρος,αφήνεσαι κι εσύ.

  14. Οσο μεγαλώνω τόσο πιο τολμηρή γίνομαι με τα μαλλιά μου! Και διχρωμα και τρίχρωμα και ουράνιο τόξο μπορώ να τα κάνω πια! ΤΡρελλαίνομαι για τις αποχρώσεις του κόκκινου, strawberry, μωβ, αλλα τελικά τα καστανομελιανοιχτοσκούρα που εχω τώρα είναι πολύ πιο πρακτικά και πολύ πιο νεανικά, ειδικά όταν βγαινουν τα γκρίζα. Ασε που γλυτώνεις το ξεθώριασμα.

  15. @Julia Μα φυσικά κ να το τολμήσεις τώρα που είσαι πιτσιρίκα ❣❣❣έχεις ανοιχτή επιδερμίδα κ γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου κ θα σου πάει πάρα πολύ!! Υπάρχει μεγάλη επιτυχία απ το να τολμάς αυτά που ονειρεύεσαι άλλωστε?!

  16. Η αλήθεια δεν τρελαίνομαι για τις έντονες διχρωμίες αλλά αυτό το πρασινάκι μου άρεσε. Λες?
    Μουτςς

  17. kαλησπερα
    Ναι @JULIA αυτο λεω ειναι το στυλ που μου αρεσει πολυ
    Καλο βραδυ σε ολες

  18. Αν και δύσκολα θα αποχωριστώ το ζεστό σοκολατί χρώμα των μαλλιών μου, δεν θα έλεγα όχι σε μερικές ανταύγειες

  19. Τι όμορφα χρώματα???!!! Είμαι μαυρομαλλα και δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη για αλλαγή!!! Θα ήθελα πάντως μια ωραία διχρωμία

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.