Chanel No 1: Η νέα eco-friendly σειρά περιποίησης του εμβληματικού brand.

 

 

 

 

Καμέλια:  χωρίς άρωμα, αλλά και χωρίς αγκάθια, το λουλούδι σύμβολο της Gabrielle Chanel, που η ίδια λάτρεψε για την εκλεπτυσμένη του απλότητα,  υπήρξε η βάση για αυτή τη νέα clean σειρά προιόντων, με την υπογραφή Chanel.

 

Kαι ενώ πάνω από έναν αιώνα πριν η Mademoiselle είχε επιλέξει αυτό το λουλούδι σαν γούρι αλλά και έμβλημα του οίκου της, τώρα 100 χρόνια μετά,  η καμέλια εκτός από την ομορφιά της, αποκαλύπτει και την δύναμή της ως συστατικό, μετά από έρευνες των εργαστηρίων της Chanel που κράτησαν 24 χρόνια.

 

Ίσως το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό λανσάρισμα του brand έως σήμερα,  το Chanel No1,  φέρνει σε πρώτο πλάνο την βιωσιμότητα και την «καθαρή» ομορφιά μέσα από προϊόντα περιποίησης του δέρματος, μακιγιάζ αλλά και αρωμάτων.

 

 

 

 

 

 

 

Η Kόκκινη Κυρία.

 

Το project ξεκίνησε πίσω στο μακρινό 1998, σε συνεργασία με τον διεθνούς φήμης φυτολόγο και  εξειδικευμένο στην καλλιέργεια της καμέλιας  Jean Thoby,  ο οποίος είναι υπεύθυνος του θερμοκηπίου στο χωριό Gaujacq  της Νοτιο-Δυτικής Γαλλίας, στο οποίο καλλιεργούνται 2000 διαφορετικά είδη καμέλιας,  ειδικά και μόνο για την συλλογή No 1.

 

Ο ίδιος μαζί με ερευνητές από το Τμήμα Βιοτεχνολογίας και Αντιγήρανσης του Πανεπιστημίου Φυσικών Πόρων και Ανθρωπίνων Επιστημών της Βιέννης, ανακάλυψαν τις εξαιρετικές ιδιότητες μιας συγκεκριμένης ποικιλίας κόκκινης καμέλιας japonica, με την ονομασία «The Czar». (“Τσάρος” από το έντονο κόκκινο χρώμα της)

 

Κάτω από την επιφάνεια του κόκκινου ανθού υπάρχει σε υψηλή πυκνότητα πρωτοκατεχουϊκό οξύ, ένα πανίσχυρο μόριο που ανανεώνει και προστατεύει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τα σημάδια του γήρατος ακόμα και στις πιο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.

 

Και κάπως έτσι γεννήθηκε η συλλογή Chanel No 1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Red Camellia Revitalizing Serum

Θεωρείται το βαρύ πυροβολικό της συλλογής. Ένα εξαιρετικά λεπτόρρευστο serum που περικλείει όλες τις αντιγηραντικές ιδιότητες της«The Czar», με άκρως συμπυκνωμένη φόρμουλα που δεν βαραίνει την επιδερμίδα. Το απλώνετε πριν την ενυδατική κρέμα και απορροφάται σε δευτερόλεπτα. Καταπολεμά ρυτίδες, θαμπή όψη  και εμφανείς πόρους για απόλυτα λαμπερή επιδερμίδα.

 

 

 

 

Red Camellia Powder to Foam Cleanser

Άλλη μια καινοτομία του brand ένα προϊόν καθαρισμού – αντικείμενο πόθου- σε φίνα πούδρα εμπλουτισμένη με πλούσιο έλαιο καμέλιας που όχι μόνο καθαρίζει σε βάθος αλλά ταυτόχρονα περιποιείται σαν βελούδο το δέρμα. Χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα, ενεργοποιείται με νερό και εσείς απλά κάνετε ένα ελαφρύ μασάζ με κινήσεις προς τα πάνω από το πηγούνι έως το μέτωπο. (σημ: καταλαβαίνουμε εδώ, ότι είναι και το τέλειο προιόν για ταξίδι και βαλίτσα, αφού δεν είναι υγρό.)

 

 

 

 

Red Camellia Revitalizing Cream

Με μοναδική υφή σαν κρέμα σαντιγί πού λιώνει με το που θα αγγίξει το δέρμα η Revitalizing Cream «ξεδιψά» απόλυτα την επιδερμίδα. Με 95% φυσικά συστατικά δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας κατά της μόλυνσης της ατμόσφαιρας. Το βαζάκι ξαναγεμίζει και προσφέρει ένα extra -φιλικό προς το περιβάλλον-  bonus.

 

 

 

 

Red Camellia Revitalizing Eye Cream

Yαλουρονικό οξύ και σκουαλένιο φυτικής προέλευσης καταπολεμά μαύρους κύκλους και πρήξιμο, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και χαρίζει φωτιενό και νεανικό βλέμμα.

 

 

 

 

Red Camellia Revitalizing Foundation.

Μεσαίας κάλυψης foundation για πρόσωπο με ομοιόμορφο τόνο και απίστευτα φυσική λάμψη. Εμπλουτισμένο με έλαιο καμέλιας συνδυάζει υπέροχα το μακιγιάζ με την περιποίηση.

 

 

 

 

 

 

Red Camellia Revitalizing Lip & Cheek Balm

Φυσική,  ροδαλή και νεανική όψη, μέσα σε ένα βαζάκι. Αυτό το multi-use balm εμπλουτισμένο με έλαιο καμέλιας,  οδεύει για best seller της σειράς. Ζεσταίνεται ανάμεσα στα δάκτυλα σας και μετά εσείς απλά το απλώνετε ταμποναριστά σε χείλη, μάγουλα, ζυγωματικά, τονίζοντας με τον πιο αισθησιακό τρόπο την απόχρωση του δέρματος και των χειλιών.

 

 

 

 

 

Νο 1 de Chanel L’Eau Rouge Revitalizing Fragrance Mist.

Μπορεί να ολοκληρωθεί η ιεροτελεστία ομορφιάς της Chanel χωρίς άρωμα; Ποτέ. Η «μύτη» της Chanel Olivier Polge αιχμαλώτισε τη διαχρονικότητα της καμέλιας σε αυτό το Fragrance Mist. Και μπορεί όπως γράψαμε παραπάνω η καμέλια να είναι άοσμη,  ο Polge όμως, φιλοτέχνησε το μπουκέτο γύρω από την τρυφερότητα αλλά και την ζωντάνια της. Με απόσταγμα αλλά και εκχύλισμα κόκκινης καμέλιας αλλά και με γνώριμες νότες από την οικογένεια Chanel: γιασεμί, orange blossom και πέταλα από πολύτιμα τριαντάφυλλα, συνδυασμένα με κόκκινα φρούτα για ένα mist λαμπερό, δροσερό, απλά Chanel. Ψεκάστε το μόνο του ή και σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας άρωμα.

 

 

 

 

 

Και τώρα χάρη στη Chanel, μπορούμε όλες να είμαστε Camille,  «Κυρίες με τας Καμελίας» κλέβοντας ίσως και κάτι,  από τη ανυπέρβλητη λάμψη της θεϊκής Greta.

 

 

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Καλημέρα. Πίνω τον καφέ μου και σκέφτομαι πως με την υπέροχη περιγραφή κάθε προϊόντος από τη νέα σειρά της Channel, η επιθυμία μου να ενταχθεί κάποιο απ’αυτά στην καθημερινότητα μου, εκτοξεύεται στα ύψη! Όλα θα τα ήθελα, αν ήταν δυνατόν.! Αντικείμενσ πόθου το επαναχρησιμοποιούμενο βαζακι με την Red Camellia Revitalising Cream, το Mist και το Lip & Cheek Balm.
    xx

  2. Υπέροχα υπέροχα!!! Mist k lip σίγουρα θα είναι τέλεια!!!!!!

  3. Πόσο θα ήθελα να δοκιμάσω το Red Camellia Powder to Foam Cleanser κι ακόμα περισσότερο το Red Camellia Revitalizing Foundation!
    Είμαι σίγουρη, ότι θα είναι φανταστικά!

  4. Πόσο ελκυστικά πανέμορφα προϊόντα, όλα ένα κι ένα!! Και όλα αντικείμενα πόθου, ιδιαίτερα το serum, η eye cream και το powder to foam cleanser! Αυτά θα ήθελα πάνω από όλα!

  5. Πόσο όμορφα προϊόντα φαίνονται κ οι περιγραφές το ίδιο, το serum όμως κ το lip balm θα τα ήθελα πάρα πολύ !!!

  6. @ΒΑΓΙΑ Ποτε δεν έχουν σβηστεί σχόλια απο το ΒΒ!!!!!

  7. @Βαγια: ευτυχώς Βάγια μου εδώ τουλάχιστον στο ΒBblog δεν σβηνονται ποτέ σχόλια, έχουμε το ελεύθερο της γνώμης και άποψής μας, τόσα χρόνια τώρα γιαυτό και το θεωρούμε “σπίτι” μας και την Τζούλια την καλύτερη οικοδέσποινα 💖

  8. @Sofia Marga: Πράγματι δύσκολα αντιστέκεσαι σε αυτή την κρέμα και θεωρώ ότι είναι και το πιο universal προϊόν από όλα, για πρώτη δοκιμή.

  9. @Peni: Αν δεν πάρω αυτό το lip & cheek θα το ονειρεύομαι!! Στο λέω!!! 😂😂😂💜

  10. @Stella2: Λάθος το είπα. Διάλεξες το ένα από τα αγαπημένα μου το Cleanser. Το άλλο είναι το lip and cheek. 🙂

  11. Υπάρχει ένα θέμα με μια IP address πιστεύω θα λυθεί σύντομα. Το κοιτάμε. 🙂

  12. Kαλημερα
    Θα πω Ω ΘΕΕ ΜΟΥ Νο 1 σε ολα αυτη η εταιρεια
    Αγαπη και ποθος για ολα μα ολα τα προιοντα
    Οι περιγραφες με εκαναν να θελω να μπω μεσα στο laptop και να τα παρω στα χερια μου

  13. @Rania: Ρανια μου, έτσι ακριβώς!! Έτσι ένιωσα και εγώ την πρώτη φορά που τα είδα! Πριν τα πιάσω, πριν τα μυρίζω, με είχαν τρελάνει!
    Υδροχόοι όλου του κόσμου ενωθείτε για Chanel No1!!! 💜💜💜

  14. Είδα τη φωτογραφία “στα πεταχτά” και νόμιζα είναι βερνίκι νυχιών ( με απίστευτο χρώμα) 🤣🤣 Θέλω πολύ το πολυχρηστικό balm όχι ότι θα έλεγα όχι και στο mist.
    Μουτςς

  15. @ΒΑΓΙΑ μήπως υπάρχει θέμα το mail που δηλώνεις ή από την συσκευή που γράφεις? Δεν υπάρχει λόγος να σβηστεί κάποιο σχόλιο, ποιος ο λόγος άλλωστε να σβηστεί σχόλιο από συγκεκριμένο άτομο. Εγώ τουλάχιστον τα βλέπω τα σχόλια σου πάντα το τελευταίο σήμερα.

  16. Μα πόσο υπέροχα όλα!Όσα αρώματα κι αν έχω δοκιμάσει ποτέ δεν μπορεί να συγκριθούν με αυτά της Chanel, νούμερο ένα στη λίστα και στη καρδιά μας!

  17. @Eleana N: Πράγματι, Νο 1. Πετυχημένο πολύ και το όνομα της νέας σειράς!

  18. @Litsa: Μμμ… δεν έχεις και άδικο… άσε που το λογικό βήμα είναι και μια σειρά clean βερνικιών με πρώτο και καλύτερο το “Noir” το υπέρ διάσημο «μαύρο» της Chanel.

  19. @ΒΑΓΙΑ καλησπέρα. Σε ένα προηγούμενο post, δεν είχε ανέβει το σχόλιο μου, ( στο πρόσφατο αφιέρωμα στην Essence) αλλά, επειδή μπαίνω & ξαναμπαίνω στο bblog , (γιατί βρίσκω πολύ ενδιαφέρον σε όλες τις απόψεις σας) το είδα και έγραψα ξανά. Ίσως, όμως στην δική μου περίπτωση, να φταίει και η κακή σύνδεση με το internet ( λόγω της διαμονής μου εκτός αστικού κέντρου).
    xx

  20. Τι να πούμε τώρα για τη chanel?! Τα λόγια είναι περιττά!!! Τα θέλω όλα, ολααααα όμως!!! 💙💛❤️💜❤️🧡❤️🧡💚🧡💚🧡💙♥️💜💜💚❤️🧡🧡❤️🧡❤️💙💜💙💜💙💜💙😍💙💜

  21. Θεωρώ πως τα foundation του brand είναι στο top 3 του είδους…

  22. Όταν βλέπω stand με chanel,κάτι με πιάνει.Μου αρέσουν όλα,αρώματα(chance,αγαπημένο) και λατρεμένες σκιές σε υφή mousse.Το lip and cheek είναι έρωτας,φαντάσου το chanel.

  23. “Με μοναδική υφή σαν κρέμα σαντιγί πού λιώνει με το που θα αγγίξει το δέρμα η Revitalizing Cream «ξεδιψά» απόλυτα την επιδερμίδα”. Αυτή η περιγραφή με έκανε να λιώσω και εγώ…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.