Mac: Η συλλογή μακιγιάζ “Lunar Luck” Άνοιξη 2022.

 

 

 

Mε έπιασε νευρικό γέλιο όταν είδα τη νέα Lunar collection της Mac για δυο λόγους:

 

Ο πρώτος λόγος, ότι θυμάμαι σα να ήταν χθες που ανέβασα τη συλλογή Lunar του έτους 2020 μια συλλογή που κυκλοφορεί κάθε χρόνο για να γιορτάσει την Κινεζική (ή ευρέως ασιατική) Πρωτοχρονιά. Για την ακρίβεια ήταν στις 16 Ιανουαρίου 2020.  Αχ, μια εποχή μακρινή και ξέγνοιαστη, μια εποχή χαρούμενη, μια εποχή ανέμελη και ανέφελη και που να ήξερα ότι μετά από μόλις ένα μήνα,  θα έπεφτε η Κίνα στα κεφάλια μας.

 

Ο δεύτερος λόγος είναι ο τίτλος της: «Lunar Luck». Επειδή με “luck” την τελευταία φορά τα πιάσαμε τα λεφτά μας, να κρατήσετε μικρό καλάθι.

 

 

 

 

Εγώ πάλι ως πτωχή-πλην-τίμια beauty editor πρέπει να σας τη δείξω, γιατί κακά τα ψέματα- αγαπάμε mac και αν μη τι άλλο, τα προϊόντα,  οι αποχρώσεις και οι limited edition συσκευασίες, σκίζουν. Αποχρώσεις δυναμικές, metallic, κόκκινες, ανοιχτές και σκούρες πορτοκαλί, κεραμιδί, αλλά και χρυσές συσκευασίες με κόκκινες ανάγλυφες παιώνιες– ωδή στα κινέζικα χρώματα- το χρυσό και το κόκκινο.

 

“Made My Fortune Palette” η οποία περιλαμβάνει 9 σκιές.

 

 

 

 

 

Extra Dimension Skinfinish, με περίτεχνα ανάγλυφα σχέδια.

 

 

 

 

Powder Kiss Lipsticks σε πορφυρές και πορτοκαλί αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

Powder Kiss Liquid Lipcolour στις αντίστοιχες αποχρώσεις με τα lipsticks αλλά και ένα όμορφο dramatic βυσσινί.

 

 

 

 

Όπως πάντα η συλλογή περιλαμβάνει και τα αντίστοιχα πινέλα. Πως σας φάνηκε;

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Aχ, αυτή η MAC! Αχ, αυτες οι συσκευασίες πάντα….μα πάντα! Αχ, αυτά τα προιόντα! Αχ, αυτη η άνοιξη! Ονειρεύομαι την άνοιξη που θα μας κάνει να βρούμε παλι την απλή μας καθημερινότητα κι όλα όσα αγαπάμε! Να φοράμε και πάλι το κραγιόν μας και να χαμογελάμε χωρίς δεσμεύσεις και περιορισμούς….

  2. Καλημέρα bbgirls!! Όπως ακριβώς το είπες Τζούλια κ οι αποχρώσεις αλλά κ οι συσκευασίες σκίζουν!! Η Mac για μένα είναι από τις top καλύτερες εταιρίες καλλυντικών με εξαιρετική απόδοση κ διάρκεια!! Τα ματ κραγιόν της είναι τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει ως τώρα.. Από αυτή την limited edition το 2 κ το 4 κραγιόν είναι τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο τέλεια ..μπαίνουν στη λίστα 👍👍👍👍👍

  3. Εγώ τα είδα εξαντλημένα τα περισσότερα ενδιαφέροντα κομμάτια της συλλογής! Ξέρετε εάν τα βγάζουν δεύτερη “παρτίδα” ή ξεκινάς αναζήτηση σε τρίτους;

  4. Αγαπαω Mac και ό,τι λανσάρει πάντα με εντυπωσιαζει.. Ότι προϊόντα της έχω δοκιμάσει μου έχουν ταιριάξει απόλυτα γιαυτό της έχω αδυναμία! Μου αρέσουν και τα χρώματα και οι συσκευασίες!!

  5. @ΜΚ Στο επίσημο ελληνικό site της Mac είναι όλα διαθέσιμα, μήπως είδες κάποιο ξένο site? Η παρτίδα νομίζω κυκλοφορεί αρχές Φεβρουαρίου, αλλά στο site της υπάρχουν όλα τα παραπάνω.

  6. Πόσο όμορφη έκρηξη χρωμάτων μέσα στον χειμώνα….οι συσκευασίες καταπληκτικές!!

  7. Καλημερα
    Καταπληκτικες συσκευασιες, χρωματα που σε κανουν να γινεσαι αισιοδοξη
    Μου αρεσαν ολα πιο πολυ το κραγιον το πρωτο
    Θελω να πιστευω οτι φετος θα βαλουμε ξανα κραγιον γΓα να θυμηθουμε και ενα παλιο αρθρο του bb οτι για μια γυναικα το κραγιον και ειδικα το κοκκινο ειναι το α και το ω για να βγει εξω και οχι μονο

  8. Η MADE MY FORTUNE PALETTE είναι ακριβώς τα χρώματά μου.Γενικά,είναι υπέροχη η mac.Βρίσκεις πάντα τις νέες τάσεις.Απομένει βέβαια να προλάβεις γιατί εξαφανίζονται και η μόνιμη λέξη είναι sold out.

  9. Μου αρέσουν πάρα πολύ! Και, ναι, είμαι από τις τυχερές που έχουν ήδη αυτό το μπορντό της Mac! Μια αγαπημένη φίλη μου, που κατοικεί στις Βρυξέλλες, μου το έφερε δώρο, λίγο πριν τις γιορτές! Είναι απίστευτο και το χρώμα, και η συσκευασία!
    xx

  10. Οι σκιές κάτι μου λένε.
    Μουτςς
    Υ.Γ. OMG η Mac κατσικοπόδαρη???

  11. Eγώ πάλι θα πω,ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο απομακρύνομαι από αγορές.Δεν πάω πουθενά,η μάσκα κρύβει το βάψιμό μου και έχει μειωθεί η αισιοδοξία μου για γρήγορη επιστροφή στην παλιά μας ζωή.Συνεχίζω βέβαια να είμαι πάντα βαμμένη,χτενισμένη και περιποιημένη…αλλά λείπουν πολλά.

  12. Καλημέρα!από μόνη μια τέτοια συσκευασία σου φτιάχνει τη διάθεση!αγαπώ και κινεζικη φιλοσοφία…ήδη στη λίστα το ένα κραγιόν της συλλογής.ελπιζω να ρθει σύντομα στην Ελλάδα

  13. @Stella: Μέχρι και εγώ περιμένω την Άνοιξη. Χάλασε ο “χειμωνιάτικος” κόσμος…

  14. @MK: Δεν έχουν εξαντληθεί με μια ματιά που έριξα…

  15. @Ράνια μου: Έτσι ακριβώς είναι αγαπημένη. Κόκκινο κραγιόν, statement για την γυναικεία εμφάνιση. Ίσως όχι κάθε μέρα, αλλα σίγουρα σε ξεχωριστές περιστάσεις!

  16. @Βάγια: Ε μα άδικο είχα; Που το είδαν το “luck”. Δεν είναι αναδυόμενη. Είναι (σχεδόν) κυρίαρχη.

  17. @Reaction: Το δεξί στη δεύτερη σειρά, είναι το δικό μου αγαπημένο.

  18. Μόνο εμένα μου φαίνεται ότι η mac βγάζει κάθε τρεις και λίγο καινούριες συλλογές; Κάτσε βρε αγαπημένη μου mac ακόμα δεν πρόλαβα να δοκιμάσω την προηγούμενη!!!! ❤️♥️💜♥️💜🧡💛🧡❤️🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙💙🧡💙🧡🧡💙❤️🧡🧡💛🧡💜💜🧡💜🧡🧡💛💛🧡🧡❤️💙🧡💙🧡💙🧡💙💙🧡❤️🧡❤️🧡💛♥️💛💜🧡💜🧡💜🧡

  19. Χρονιά της τίγρης για φέτος σύμφωνα με το κινέζικο ωροσκόπιο! Δεν ξέρω για τύχη ,αλλά αυτές οι πορφυρές και πορτοκαλί αποχρώσεις των κραγιόν σίγουρα με γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.