Korres: Νέα σειρά σώματος χωρίς άρωμα και τα έξι labs της μάρκας.

 

Περιποίηση σώματος χωρίς άρωμα μας προτείνει η Korres, αλλά με ενισχυμένη δράση. Απλή, αποτελεσματική, clean φροντίδα.

 

Το υαλουρονικό οξύ και το Ελληνικό εκχύλισμα από άνθη αμυγδαλιάς προσδίδουν στο νέο gender + age-neutral Ορό Σφριγηλότητας Σώματος άμεση και μακροπρόθεσμη βαθιά υπερ-ενυδατική και τονωτική δράση για ελαστικό, σφριγηλό δέρμα, βελτιωμένη υφή και όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων σώματος. Ένα προϊόν που «εγκλωβίζει» το νερό στο δέρμα, ανανεώνοντας την εμφάνισή του από την πρώτη εφαρμογή. To νέο Αναζωογονητικό Scrub Σώματος συμβάλλει στην αποκάλυψη της πιο απαλής επιδερμίδας: Με φυσικούς απολεπιστικούς παράγοντες απομακρύνει νεκρά κύτταρα και ρύπους, καθώς το ενυδατικό blend 4 φυτικών ελαίων -ανάμεσά τους και το Κρητικό ελαιόλαδο- θωρακίζει τη βελούδινη υφή. Το δέρμα απαλλάσσεται από την ξηρότητα και λάμπει.

 

 

O Πλήρης Κύκλος της KORRES

 

Από τη φύση στην επιδερμίδα και ξανά πίσω. Αυτή τη διαδρομή ακολουθούν τα 6 KORRES Labs του Πλήρους Κύκλου της KORRES: Soil Lab, Extraction Lab, Molecular Lab, Formulation Lab, Design Lab, Recycle Lab. Στον πυρήνα αυτών βρίσκεται το δίκτυο ηθικών συνεργασιών με Έλληνες καλλιεργητές, η zero-waste εκχύλιση των βοτάνων, η εμμονή με την επιστημονική έρευνα που αποκαλύπτει τα βιολογικά μονοπάτια ισχυρών φυσικών δραστικών με επίκεντρο την Ελληνική φύση, η ανάπτυξη συνθέσεων με φαρμακευτικές προδιαγραφές απουσία εκατοντάδων συνθετικών συστατικών και οι sustainable τρόποι παραγωγής, η έμφαση στην αισθητική, στη λειτουργικότητα της φόρμας και στις βιώσιμες συσκευασίες, η μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα που επιστρέφουν σε εμάς.

 

 

 

 

 

Ο Πλήρης Κύκλος του νέου Unscented Ορού Σφριγηλότητας Σώματος /  Άνθη Αμυγδαλιάς

 

Soil Lab / Στον Τύρναβο, υπό το “βλέμμα” του Ολύμπου, ντόπιοι καλλιεργητές ασχολούνται εδώ και δεκαετίες με τη βιολογική καλλιέργεια της αμυγδαλιάς. Τα άνθη της είναι τα πρώτα που κάνουν την εμφάνισή τους στα κλαδιά, πριν ακόμα τελειώσει ο χειμώνας. Η συλλογή τους γίνεται με εξαιρετική προσοχή ώστε να μην επηρεαστεί η ωρίμανση των αμυγδάλων.

 

Extraction Lab / Σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική της αποξήρανσης της πρώτης ύλης, τα άνθη αμυγδαλιάς καταψύχονται αμέσως μετά τη συλλογή, για να ακολουθήσει η ήπια επεξεργασία τους με τη μέθοδο της θερμοεμβροχής, διατηρώντας ακέραια τη φρεσκάδα τους. Η διαδικασία είναι 100% zero-waste.

 

Molecular Lab / Τo φρέσκο εκχύλισμα από τα άνθη αμυγδαλιάς είναι εξαιρετικά ενυδατικό. Στο νέο Ορό Σφριγηλότητας Σώματος συνδυάζεται με έναν από τους πιο ισχυρούς ενυδατικούς παράγοντες: Το υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους δημιουργεί ένα φιλμ στην επιδερμίδα, μειώνοντας την απώλεια νερού. Πολυσακχαρίτες, εκχύλισμα αγγουριού, πανθενόλη και προβιταμίνη Β5 ενισχύουν την ενυδατική δράση του προϊόντος, τονώνοντας και αναζωογονώντας το δέρμα.

 

Formulation Lab / Ενυδάτωση + Ελαστικότητα. Ο υπερ-ενυδατικός Ορός Σφριγηλότητας Σώματος με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα από άνθη αμυγδαλιάς, στοχεύει στην ενίσχυση της σφριγηλότητας του δέρματος, απαλύνει την όψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων και συμβάλλει στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. 100% όσων το δοκίμασαν, ένιωσε την επιδερμίδα σφριγηλή, απαλή, ενυδατωμένη, με υγιή, πιο νεανική όψη από την πρώτη εφαρμογή, ενώ 9 στους 10 παρατήρησαν βελτίωση στην εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων του σώματος από την πρώτη εβδομάδα.. Χωρίς άρωμα και διάφανη, gel-to-water υφή, αυτό το body serum είναι κατάλληλο για κάθε δέρμα, για κάθε ηλικία, αλλά και για layering.

 

Design Lab / Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

 

Recycle Lab / Oι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRES – Recycle Map

 

 

 

 

 

Ο Πλήρης Κύκλος του νέου Unscented Αναζωογονητικού Scrub Σώματος

 

Soil Lab / Στην καρδιά της Κρητικής νήσου, σε μία έκταση 300.000 στρεμμάτων, εκτείνεται η περιοχή της Μεσσαράς του Νομού Ηρακλείου. Εδώ εδρεύει ο Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών Μεσσαράς που μας προμηθεύει με ανώτερης ποιότητας βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τους φημισμένους, βιολογικά πιστοποιημένους Κρητικούς ελαιώνες της Κορωνέικης ποικιλίας.

 

Extraction Lab / Με την ευνοϊκή επίδραση ενός μοναδικού μικροκλίματος, τα ελαιόδεντρα της Κρήτης μεγαλώνουν αβίαστα, διατηρημένα μικρά σε μέγεθος ώστε να τρέφονται καλύτερα από τον ήλιο. Το παρθένο, μη ραφιναρισμένο έλαιο παρασκευάζεται με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης. Η πιο ήπια τεχνική παραγωγής ελαίων, χωρίς χρήση διαλυτών, που διατηρεί ακέραιη την αγνότητα και καθαρότητα του ελαιόλαδου, αποδίδοντας μία πολύτιμη ποσότητα “πράσινου χρυσού”, με αναλλοίωτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά και πολύτιμα συστατικά του.

 

Molecular Lab / To ανώτερης ποιότητας Κρητικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο είναι πλούσιο σε θρεπτικά και αντιοξειδωτικά συστατικά, ω-λιπαρά οξέα, βιταμίνες και πολυφαινόλες. Ενυδατώνει, θρέφει, ενισχύει την ελαστικότητα, αναζωογονεί και θωρακίζει το δέρμα. Στο νέο Scrub Σώματος είναι μέρος ενός ενυδατικού, θρεπτικού blend φυτικών ελαίων από jojoba, αμύγδαλο και καρότο.

 

Formulation Lab / Απαλότητα + Λάμψη. Το Αναζωογονητικό Scrub Σώματος προσφέρει βαθύ καθαρισμό και άμεση λάμψη για όλο το σώμα, με ήπια δράση ιδανική και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Χωρίς άρωμα, βασίζεται σε φυσικούς απολεπιστικούς παράγοντες από jojoba, bamboo και κουκούτσια ελιάς, και ένα ισχυρά ενυδατικό blend φυτικών ελαίων που διατηρούν τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας αίσθηση φροντίδας και αναζωογόνησης. 100% όσων το δοκίμασαν, απόλαυσε πιο λαμπερή, απαλή, βελούδινη επιδερμίδα με υγιή όψη, χωρίς ξηρές περιοχές, από την πρώτη εφαρμογή.

 

Design Lab / Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

 

Recycle Lab / Oι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRES – Recycle Map

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. Καλή μας εβδομάδα!! Είμαι φανατικη του Κορρέ, το ξέρει και το φαρμακείο που ψωνίζω πάντα και οταν υπάρχει κάτι νέο σε Κορρέ με προμηθεύει πάντα με δείγματα ή μου στέλνει ενημερωτικό μήνυμα.. Αυτό που θα αγοράσω οπωσδηποτε είναι ο ορος σφριγηλοτητας σώματος!

  2. Kαλημερα
    Εγω παλι θελω να βγαινουν νεα προιοντα, θελω να δοκιμαζω οτιδηποτε κυκλοφορει
    Με εξιταρει να μυριζω τις νεες μυρωδιες και να δω στην επαφη τους με το δερμα μου πως λειτουργουν
    Οσο και αν αγαπω καποια προιοντα που παιρνω το νεο με ελκυει παντα

  3. Καλημέρα κ καλή εβδομάδα! Αν κ δεν έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα του Korre από όσα δοκίμασα άλλα μου άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις κ άλλα καθόλου οπότε έχω λίγο ανάμεικτα συναισθήματα για τα προϊόντα του.. θα ήθελα όμως να δοκιμάσω σίγουρα κ κάποια που έχω στα πλάνα μου

  4. Από τα αγαπημένα μου brands. Τα προϊόντα χωρίς άρωμα, ίσως απευθύνονται περισσότερο σε επιδερμίδες που κάνουν εύκολα αλλεργίες ή στις νέες μανούλες, που χρειάζονται ενυδάτωση χωρίς άρωμα ( λόγω θηλασμού, ευαισθησίας κλπ) Μπράβο, πρωτοποριακός ο Korres.
    xx

  5. Λοιπόν, εγω θα σας πω ένα φοβερο tip για τα άοσμα προιοντα σώματος, που το έκανα κατα κόρον, όταν υπηρχε στα body shops η άοσμη Body lotion, πριν είκοσι-εικοσιπέντε χρόνια περίπου. Ρίξτε μεσα μερικά ml από το άρωμα σας, ανακινήστε καλά και θα έχετε αμέσως ένα προιον σωματος με το άρωμα σας, χωρίς να αγοράζετε το body lotion της σειρας.

  6. @Τζενη Κας¨Κοίτα το πιο σωστό λες. Από όλα τα brands κάποια προιόντα μας κάνουν και τα αγαπάμε και κάποια καθόλου.

  7. @Sofia Marga: Ετσι ακριβώς. Και όχι μόνο αυτό. Γνωρίζω γυναίκα που δεν αντέχει κρέμα σώματος ή shower gel με μυρωδιά. Η ξαδέρφη μου. Οπότε υπήρχε αγορά για άοσμα προιόντα σώματος.

  8. @Stella: Ωραίο κόλπό αρκεί να μην είναι το άρωμα είτε αρκετά ακριβό, είτε από τα αγαπημένα μας. Νομίζω, δεν θα χαλάλιζα ml μέσα σε κρέμα σώματος.

  9. Korres από τα αγαπημένα brands.
    Aυτο το κόλπο της Στέλλας το κάνω κι εγώ με αρώματα τύπου (καλής ποιότητας)

  10. @STELLA πολύ ωραία η ιδέα σου!!! Να σου πω την αλήθεια βέβαια δεν έχω δει ποτέ μου άοσμη κρέμα σώματος! Ίσως επειδή δεν πήγε ποτέ το ματι μου προς τα εκεί! Β❤️💛💚💜💚💛💚💙💜💜❤️❤️💜♥️🧡♥️🧡♥️🧡♥️🧡💙💚💙❤️♥️💛💛🧡♥️🧡♥️🧡❤️🧡❤️🧡🧡💙🧡💙🧡💙🧡💙💜❤️💜❤️

  11. Μεταφέρω το σχόλιο που έγραψα στο διπλανό ποστ κι απευθυνόταν εδω…. 🙂 Μην φαντάζεστε, ότι θέλει να ρίξετε πολύ άρωμα για να παρει την σωστή εσάνς. Με 1-2 ml είναι μια χαρά! Σα να αγοράζετε την “κανονική” ή εστω παραπλήσια body lotion του αρώματος. Οποτε θα είστε αρωματισμένες ειδικά στη ζέστη ή θα ενισχύετε την ένταση του αρωματος.

  12. @Stella: Μα τα αρώματα ακόμα και τα πιο ακριβά είναι πλέον σε σπρέι, το οποίο δεν ξεβιδώνει. Τι θα κάνεις θα ψεκάσεις μέσα στην κρέμα σώματος; Και τι θα κάνουν 1 ή 2 ml μέσα σε 150ml κρέμας (το λιγότερο που πρέπει να έχει μια κρέμα σώματος- οι περισσότερες είναι 200ml). Θα χαθούν νομίζω. Επίσης τα eau de parfume έχουν πολύ έλαιο στη σύνθεσή τους – λογικά το έλαιο ως πιο βαρύ δεν θα μείνει στην επιφάνεια της κρέμας; Θα κάνεις μετάγγιση την κρέμα σε άλλο μουκάλι ή βάζο για να ανακατευτεί; Ή θα βάλεις κουτάλι ανάποδα για να το ανακατέψεις ας πούμε;

    (όπως θα κατάλαβες συνεχίζω τις ερωτήσεις γιατί μου αρέσουν τέτοιου είδους hacks και θέλω να το μάθω σωστά για να το κάνω και εγώ)

  13. @jULIA Τίποτα απ΄αυτα… Φυσικά και ψεκάζω μεσα στην Body lotion, δεν χρειάζεται να ξεβιδώσω το άρωμα και απλα ανακινώ στη συνέχεια και μυρίζει μια χαρά. Ουτε ελαια διαχωρίζονται, ουτε τίποτα. Το έχω κανει και σε καθαρό έλαιο βασης π.χ τζοτζόμπα ή καρύδα κ.λ.π. Το πολυ, να χρειαστεί να ανακινήσεις πριν βαλεις το Body lotion. Είχα βαλει σε ενα ελαιο βασης αρωμα και το είχα μαζι μου στο γυμναστήριο, το φορούσα μετα το ντους και μοσχοβολούσε, όλες με ρωτούσαν τι φοράω. Σε κρεμα πηχτή δεν το εχω δοκιμάσει, αλλα ριχνοντας το αρωμα (με ψεκασμό πάντα) κι ανακατευοντας με ένα ξυλακι π.χ γλωσσοπίεστρο μια χαρα θα διαχυθεί παντου. Τι αλλο νομιζεις κανουν στα καταστήματα που πουλανε αρώματα τυπου? Ισως καλύτερο ανακάτεμα τίποτα αλλο. Σε άοσμη κρεμα ριχουν λιγη εσάνς. Γαλακτοματοποιητες είναι όλα.
    ΥΓ. Ξέρεις από ποτε το κάνω αυτό? Απο εποχή φοιτητικής ζωής aka αφραγκιές… 😉

  14. @Stella: Thank you darling! Θα το δοκιμάσω άμεσα το hack! 😘😘😘

  15. @STELLA μου και εγώ θα το δοκιμάσω!!! Πραγματικά πολύ ωραία η ιδέα σου!!!! Ευχαριστούμε πολύ που το μοιραστηκες μαζί μας!!! ❤️🧡💙💚♥️💛♥️💜♥️💜❤️💛💚♥️💛💜💙🧡💙🧡💙🧡💜💙💛♥️💛♥️💚♥️💚♥️💚💚♥️💛♥️💜💙💜💙💜💙💜

  16. Αγαπώ korres ειδικά στα προϊόντα σώματος.Καταπληκτική λοσιόν με άρωμα καρύδας.Δεν έχω δοκιμάσει τη λοσιόν για σύσφιξη,θα το ήθελα αφού λέτε ότι είναι καλή.Πέρυσι το καλοκαίρι ήθελα να δοκιμάσω τη μους που είχε βγει μαζί με το self tan αλλά είχε γίνει sold out.Γενικά,έχω τρέλα με τα προϊόντα σώματος και αναζητώ το τέλειο σε υφή ,άρωμα ,ενυδάτωση.Δεν το βρίσκω βέβαια πάντα.
    @julia,το παθαίνω αρκετές φορές και δεν θέλω να βάλω body lotion or butter με άρωμα.Γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο έχω στο σπίτι και με άρωμα και χωρίς.

  17. Εξαιρετικά προϊόντα από το Ελληνικό brand Korres που μας κάνει υπερήφανους και στο εξωτερικό!

  18. Μη έχοντας -έως τώρα- κανένα πρόβλημα με αλλεργική αντίδραση από προϊόντα, μάλλον με ενοχλούν τα προϊόντα χωρίς άρωμα. Νιώθω ότι δεν φοράω τίποτα. Βέβαια, η ποιότητα της Korres μπορεί να με κάνει να ανακαλέσω. Πόσο μάλλον αν ακολουθήσω και το tip της Στέλλας.

  19. Πολύ ωραία φαίνονται τα προϊόντα. Ωραίο και το τιπ της Στέλλας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.