Κερδίστε 3 αρώματα “Emblematic” by Journaper!

 

 

 

«Θυμάμαι ακόμα την μυρωδιά από τις βιολέτες στα βάζα. Με αγγίζει τόσο πολύ η νοσταλγική, πουδρένια, απαλή, λουλουδένια ευωδιά της. Ως αρωματοποιός που λατρεύει τις αντιθέσεις  τόλμησα, να την συνδυάσω με πατσουλί, κανέλα, βανίλια, γιασεμί, τριαντάφυλλο αλλά και μέλι, πούδρα, σανδαλόξυλο. 

 

Η σύνθεσή του αρώματος είναι περίπλοκη, αποτελείται από πολλά συστατικά, τα οποία προσπάθησα να αναμίξω, με τον πιο ομαλό τρόπο. Το ΕΜBLEMATIC είναι ένα μοναδικό, ανατολίτικο άρωμα με πολλαπλές όψεις, εμπνευσμένο από την Αρχαία Ελλάδα όπου αρωμάτιζαν το κρασί με βιολέτες, μέχρι τις μνήμες των παιδικών μου χρόνων στην Αθήνα, αλλά και μια γρήγορη βόλτα στα παζάρια του Μαρακές!»

 

Αυτά ήταν λίγα λόγια για το νέο υπέροχο άρωμα  Emblematic” από τα χείλη του δημιουργού του, του Έλληνα αρωματοποιού, Γιώργου Παπαχατζή.

 

Το νέο άρωμα Emblematic by Journpaper είναι  αισθησιακό αλλά και αριστοκρατικό, βαθύ, πλούσιο, μεθυστικό με μια έντονη vintage αίσθηση.

 

 

 

 

Και τώρα 3 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε. Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου έως την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου. Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου,  θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες.

 

 

Mη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

Καλή επιτυχία!

 

 

322 Σχόλια
  1. Τέλειο θα είναι ! Ευχαριστούμε πολύ!!!!❣️❣️❣️

  2. Φαντασία, αλχημεία, ιστορία! Ένα άρωμα ερωτική ανθοφορία!

  3. Φανταστικό δώρο ♥️ μακάρι να είμαι τυχερή 🤞🤞🤞 ευχαριστούμε πολύ!

  4. Υπέροχο αρωματικό δώρο Το άρωμα έχει τη δύναμη να αλλάζει τη διάθεσή μας, συνδέεται με μνήμες, είναι αόρατο αλλά κάνει statement – το άρωμα που φοράμε, είναι εμείς Πάντα είναι μοναδικό ❤️❤️❤️

  5. Ότι καλύτερο, μακάρι να είμαι τυχερός 🍀…

  6. Τέλειο δώρο ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε καλές δουλειές με υγεία!!!!

  7. bb boy edo . kali xronia me polla omorfa aromata pano k giro mas !!!

  8. Καλά εντάξει έχω τόσο πολύ καιρό να μπω που δεν κατάλαβα καν ότι είχαμε διαγωνισμό!!!!

  9. Τέλειο δώρο φανταστικό υπέροχα προϊόντα τα καλύτερα μακάρι να σταθώ τυχερή να τα δοκιμάσω θα τρελαθώ από τη χαρά μου ευχαριστούμε!!!

  10. Τέλειο δώρο σας ευχαριστούμε πολύ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.