Beauty  News: Τα νέα του κόσμου της ομορφιάς.  

 

 

 

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να δούμε κάποια φρέσκα νέα, του αγαπημένου μας beauty and fashion world όπως διαμορφώθηκαν στον μήνα που μας πέρασε.

 

Απλά,  γρήγορα και με μια ματιά, κάτι μπορεί να σας τραβήξει την προσοχή, κάτι μπορεί να γίνει το επόμενο αγαπημένο σας.

 

 

H Sephora παρουσίασε μια νέα mascara στη συλλογή της, την Βig by Definition για να δώσει ένα έντονο και πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

#hairhasnogender by Pantene

 

Aν συμφωνήσουμε ότι “perfume has no gender”, “clothes have no gender”, “accessories have no gender” φυσικά και “hair has no gender, also”. Μπράβο στην Pantene γι αυτό το έξοχο διαφημιστικό σποτ που είμαι σίγουρη έχετε ήδη δει.

 

 

 

 

H Ανοιξιάτικη συλλογή γυαλιών ηλίου DSQUARED2. Spring/ Summer 2021

 

Τέσσερις διαφορετικές επιλογές Hype, Icon, Refined, Dynamic,  στη γκάμα υπάρχουν και πιο safe επιλογές αλλά ξεχωρίζω το ζευγάρι που σας δείχνω παρακάτω, γιατί είναι ultra maximal, fun αλλά και σούπερ προστατευτικό όταν ο ήλιος το καλοκαίρι δεν αστειεύεται. Why not?

 

 

 

 

 

 

 

Mon Rêve το νέο Infiny Dip Liner

 

Πλούσιο σε χρωστικές, το Infiny Dip Liner χαρίζει τέλεια κατανομή του προϊόντος και απόλυτη απόδοση χρώματος. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και διατηρείται αναλλοίωτο όλη την ημέρα, χωρίς να μουτζουρώνει ή να «τρέχει», ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες. ‘Εξι αποχρώσεις εκτός από τις κλασσικές επιλέγω να σας δείξω την απόχρωση 05 “Crushed Bronze”

 

 

 

 

 

 

 Το Lounge77 Hair Salon στο Χαλάνδρι.

 

Η Χαρά Τσιαμούλη – Certified Color Trainer της AVEDA στην Ελλάδα, οραματίστηκε και δημιούργησε το Lounge77 με σκοπό να μετατρέψει την περιποίηση μαλλιών σε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης, άνεσης, και διασκέδασης σε συνδυασμό με την ολιστική προσέγγιση της Aveda. Χρώμα,  υπηρεσίες κουρέματος, styling και θεραπειών, καθώς και αντρική περιποίηση και  υπηρεσίες grooming από τον  barber Γιώργο Τσιαμούλη.

 

 

 

 

 

Vichy Liftactiv B3 Serum, Κατά των κηλίδων

 

Με υψηλή περιεκτικότητα σε έναν ισχυρό συνδυασμό δερματολογικών ενεργών συστατικών, το B3 Serum δρα σε πολλαπλές στοιβάδες: αποτρέπει τον σχηματισμό κηλίδων στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα περιορίζει τις ορατές κηλίδες στην επιφάνεια του δέρματος.

 

 

 

 

 

Bobbi Brown Skin Corrector και Concealer Stick

 

To brand ισχυρίζεται ότι είναι ο απόλυτος συνδυασμό για αόρατο layering κι εντυπωσιακή κάλυψη. Δύο νέα εύχρηστα stick εξισορροπούν στη στιγμή τις δυσχρωμίες και φωτίζουν την επιδερμίδα προσδίδοντας 12ωρη κάλυψη, που δεν «σπάει» και εφαρμόζεται μόνο με ένα πέρασμα.

 

 

 

 

Dyson Airwrap

 

Έφτασε και στην Ελλάδα από τη η Dyson το Airwrap. Ένα εντυπωσιακό multistyler γκάτζετ που σχεδιάστηκε ειδικά για το φορμάρισμα των μαλλιών όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, πιστό στη φιλοσοφία Dyson που σέβεται την τρίχα. Με τιμή γύρω στα 500Ε έχεις μόνιμο κομμωτή σπίτι σου.

 

 

 

 

Etat Libre dOrange

Άλλο ένα brand που μόλις έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας. Ένας φιλόδοξος, τολμηρός οίκος αρωματοποιίας από το Παρίσι,  πληθωρικός, unisex και απελευθερωμένος που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα. “Μια αρωματοποιία που παίζει με τις ιδέες και επανεφευρίσκει τις απολαύσεις που υπάρχουν στην όσφρηση.”

 

 

 

 

 

O Γρηγόρης Πυρπύλης είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής Hermès Beauty.  

 

Ευγενικός, όμορφος και γλυκός, τον θυμάμαι τον Γρηγόρη να μας δίνει συμβουλές ομορφιάς και μακιγιάζ και στα χρόνια του στη Mac αλλά και στην Maybelline New York. Μεγάλη περηφάνια που ένας Έλληνας,  είναι αυτή τη στιγμή ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Hermès Beauty, του ιστορικού brand που το 2020 έκανε δυναμική είσοδο και στο χώρο της ομορφιάς.

 

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Απο που να πρωτοξεκινήσω με όλα αυτα τα υπέροχα νέα….
    Ας ξεκινήσω απο την διαφήμιση της Pantene και θα πω με γνώση πλεον, ότι έτσι αλλάζει ο κόσμος. Με μικρά, αδιάφορα ίσως σε πολλούς, σοκαριστικά για άλλους, αλλά η αλλαγή δεν γίνεται ουτε απο τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε απο τα μεγάλα, ουτε με παγκόσμιες ανατροπές. Η αλλαγή μπαινει απο τη χαραμάδα. Οταν ήμουν παιδάκι, θυμάμαι μια “περίεργη” στα ματια μου διαφήμιση. Hταν η διαφήμιση μιας σερβιέτας της Donna Mod, στην οποία το μοντέλο έβγαινε και έδειχνε μια σερβιέττα ρωτώντας… “γιατί δεν μπορούμε να δείξουμε φανερά μια σερβιέττα?” . Σοκ στις μαμάδες και γιαγιάδες της εποχής! Εγω αναρωτιόμουν τι είναι η σερβιέττα και τι είναι αυτο το τόσο κακό που δεν μπορούμε να δείξουμε? Σήμερα μας φαίνεται αστείο, αλλα για την εποχή, αρχές των 70’s, ήταν μια ανατρεπτική διαφήμιση. Θα μου πείτε αλλάζει ο κόσμος απο τις διαφημίσεις? Απ΄όλα αλλάζει ο κόσμος. Απο τα μικρά….
    Επανέρχομαι…

  2. Αρώματα Etat libre d’ Orange…. ισως αξίζουν ενα ποστ γνωριμίας. Είναι υπεροχα, μοναδικά, απόολυτα ξεχωριστά. Διαθετουν ενα απο τα πιο ανατρεπτικά αρωματα όλων των εποχών το Secretions Magnifiques γιατί ειναι ενα “μη φορέσιμο” αλλά “πειραματικό” αρωμα που παραπέμπει στις …. σωματικές εκκρίσεις.
    Απο κει και πέρα ΛΑΤΡΕΥΩ δυο συναρπαστικά, μεγαλειώδη για μενα αρώματα… Putain des Palaces και Attaquer le Soleil Marquis de Sade…. Καλοσωρίστε τα! Η niche αρωματοποιία στα καλύτερα της!!!!!

  3. Πόσο υπέροχα προιοντα τα Mon Reve! Τα έχω λατρεψει…. Ποιότητα, value for money… 😉 Και το καθημερινό μου αγαπημένο gadget… MIRROR MIRROR!!! Πως ζουσα χωρίς αυτον???

    Ενας άλλος καημός ειναι οι συσκευές για τα μαλλιά… αυτες οι βούρτσες που γυρίζουν μόνες τους και τα τυλίγουν και τα φορμάρουν…. Ουτε μ΄αυτες δεν μπορω να τα φτιάξω… Δεν το ‘χω με τα μαλλιά, το λεω! Έκατο συσκευες στο σπίτι και τελικα καταληγω στην απολυτη ισιωτική βούρτσα και τελειωνει το πράγμα. Οτιδήποτε άλλο αδυνατω, αλλα βλεπω αλλες κοπέλλες, που το χειρίζονται τέλεια, ειδικά τέτοιες βούρτσες για φορμάρισμα και ζηλεύω… Μπράβο βρε κορίτσια!

    Συγχαρητήρια στον Γρηγόρη Πυρπίλη! Πάντα οι Ελληνες διαπρέπουν όταν δουλευουν με αλλοδαπούς, με μεγάλες πολυεθνικές Εταιρείες ή στο εξωτερικο!

  4. Καλημέρα! Αν κ δεν είμαι συντηρητική,η συγκεκριμένη διαφήμιση εμένα δεν μου άρεσε κ όχι μόνο η διαφήμιση αλλά χωρίς να θέλω να θίξω το θέμα με ενοχλεί όταν πλέον πάντα κ παντού βλέπω αυτό το διαφορετικό ας μην αναφερθώ σε ποιο…. με ενοχλεί όχι γιατί υπάρχει, αλλά η τάση της προβολής σε σημείο που θεωρώ ότι γίνεται κ επίτηδες, με ενοχλεί να ανοίγω την τηλεόραση για παράδειγμα κ να έχω την κόρη μου στα 5,5 ετών να βλέπει αυτά,αναρωτιέμαι τι,πως κ γιατί πρέπει να εξηγήσεις…

  5. Η νέα μάσκαρα των Sephora κ το serum της Vichy φαίνονται προϊόντα που θα κάνουν 100% επιτυχία !!

  6. Ξέρω πως είναι λίγο νωρίς, αλλά ήδη φαντάζομαι αυτό το ζευγάρι γυαλιών ηλίου από τους DSQUARED σεταρισμένο με λευκό ολόσωμο μαγιό!

  7. @Stella: Ε να τώρα… τέτοια σχόλια γράφεις και μετά πως να μη σου ζητήσουμε review?
    Νομίζω όλα τα bb girls θα συμφωνήσουν review άμεσα για το perfume brand Etat Libre D’Orange !!! 😘😘😘

  8. @Τζενη Κας: Από μια πλευρά καταλαβαίνω τι λες – το επιτούτου κάποιες φορές ενοχλεί και μένα ιδιαίτερα σε κάποιες σειρές του Netflix που γίνεται απλά για να γίνει, χωρίς ουσιαστική ροή στο σενάριο.

    Από την άλλη είμαι 100% υπέρ και είναι το σωστό ακόμα και σε τόσο μικρες ηλικίες, να μαθαίνουμε στα παιδιά μας να σέβονται την διαφορετικότητα σε οποιαδήποτε μορφή.

  9. @Eleanna N: Περιέγραψες το τέλειο beach styling!! ❤️

  10. @STELLA ε καλά σου λέει η Julia…αφού μας βάζεις φωτιές με τα νεα αρώματα θα περιμένουμε reviews (να μάθεις να σκάβεις τον λάκκο σου😂😂😂)
    @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣ Αγαπητή φίλη καταλαβαίνω τι εννοείς η τι μπορεί να ήθελες να τονίσεις (και ως ένα βαθμό συμφωνώ) αλλά επέτρεψέ μου να έχω μια μικρή ‘ενσταση, ΄΄ με ενοχλεί όταν πλέον πάντα κ παντού βλέπω αυτό το διαφορετικό ας μην αναφερθώ σε ποιο…΄΄ γράφεις. Τι είναι αυτό που σε συγκρατεί απο το να ονοματίσεις αυτό το ΄΄ποιό”; Όλες αυτές οι προσπάθειες που γίνονται (ακόμα και με μια διαφήμιση όπως γράφει και η Στέλλα) έχουν σαν στόχο να ονοματίσουν μια αλήθεια που υπάρχει ακομα και αν αισθητικά μπορεί να μην μας αρέσει. Δεν υπάρχει λόγος να μην ονοματίζουμε την άλήθεια αλλιώς καταφέρνουμε να την ενοχοποιούμε και να της δίνουμε μια αρνητική χροιά. Αυτό θυμίζει λίγο το παράδειγμα που αναφέρει πιο πάνω η Στέλλα με την σερβιέτα (που την κρύβανε και δεν την δείχνανε φανερά, λες και αν δεν την δείξουμε θα πάψει να υπάρχει) Δούλεψα για 4 χρόνια σε παιδικό σταθμό και το μεγαλύτερο μάθημα που πήρα ήταν πως τα παιδιά καταλαβαίνουν την αλήθεια πολύ περισσότερο από εμάς τους ενήλικες. Πίστεψέ με μπορεί να μην χρειαστεί να εξηγήσεις ποτέ στο παιδί σου για την διαφορετικότητα γιατί πιθανόν να σε προλάβει και να το κατανοήσει από μόνο του σαν κάτι αληθινό που υπάρχει γύρω μας. Σε κάθε περίπτωση ευχομαι να είναι ο μοναδικός προβληματισμός για το πως θα εξηγήσουμε στα παιδιά το συγκεκριμένο θέμα…γιατί αν σκεφτούμε τι γίνεται καθημερινά γύρω μας πολύ φοβάμαι οτι θα πρέπει να προβληματιστούμε για πολλάαααα πράγματα που θέλουν εξήγηση στα παιδικά μάτια.(βλέπε για παράδειγμα την δολοφονία του Αλκη στον δρόμο της Θεσσαλονίκης)

  11. @Panos: Πήγαινε γυρεύοντας η Stella, άδικο έχω;

    Συμφωνώ απόλυτα και με ο,τι έγραψες και με τον τρόπο που τα έγραψες.

  12. @Julia ε μα ναι…αναμένουμε το post τώρα με αγωνία😂😂😂♥️♥️♥️

  13. @Panos Όπως έγραψα κ πιο πάνω δεν είμαι συντηρητική είπα ότι με ενοχλεί όταν ο καθένας προβάλλει έντονα την διαφορετικοτητα κ προκαλεί αυτό ναι με ενοχλεί γιατί όπως λες κ εσύ σε κάποια φράση ” διαφορετικοτητα ” κ δεν μιλάμε για διαφορετικοτητα φυλής, γλώσσας μιλάμε για κάτι τελείως άλλο!!! Ούτε μπορούμε να συνχέουμε αυτό το θέμα με την εγκληματικότητα, είναι τελείως άλλο κομμάτι που εγώ προσωπικά έχω να εξηγήσω στο παιδί μου για αυτούς που κάνουν εγκλήματα ή bulling κατι για το οποίο μιλάνε κ στα σχολεία με τρόπο ώστε να καταλάβει το παιδί τι είναι σωστό κ τι όχι, το θέμα όμως ομοφυλοφιλίας δυστυχώς δεν έχει καμία εξήγηση προς το παιδί κ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κάποιος είτε γονιός είτε δάσκαλος να το παρουσιάσει σαν φυσιολογικό γιατί πολύ απλά κανένας γονιός δεν θα θελε το παιδί του να γίνει ομοφυλόφιλος. Αυτά

  14. Ναι φίλοι μου θα το γράψω το ποστ για τα Etat Libre d’ Orange, γιατί πάνω απ’ όλα τους αξίζει! Δωστε μου μόνο λιγο χρόνο, γιατι το πράγμα θελει δουλειά…
    Μας αρέσει δεν μας αρέσει η διαφορετικότητα, είναι παντού γύρω μας. Το μόνο που την ορίζει ως διαφορετικότητα, είναι η καταδυνάστευση της πλειοψηφίας. Οι πολλοί θεωρούν, ότι ο κοσμος τους ανήκει! Οχι, ο κόσμος ανήκει σε όλους μας! Μάθαμε να ζουμε σε κοινωνίες που πρέπει να υπακούς, να μην διαφέρεις, γιατί η γνωμη των πολλών μοιαζει να είναι η “σωστή”. Ειδικα στην ελληνική κοινωνία, όποιος διαφέρει απο τη μάζα του “κόβουν το κεφάλι”.
    Αν φοβάται κάποιος μήπως το παιδί του γίνει ομοφυλόφιλος/η (που αν είναι να γινει θα γίνει, δεν υπάρχουν μαγικά ματζουνια, ούτε εξορκισμοί και ξεματιάσματα για να … φύγει το κακό…) απλά, θα ακολουθήσει τη φωνή της δικης του φύσης. Κάποτε διαφορετικά και δακτυλοδεικτούμενα ήταν τα παιδιά των διαζευγμένων. Διαφορετικοί ήταν όσοι συζούσαν …. βλ. Αντωνάκη και Ελενίτσα. Διαφορετικοί είμαστε κι εμείς, όσα ζευγάρια ειδικά γυναικες αποφασίσαμε, ότι δεν θελουμε παιδιά γιατί θέλουμε τη ζωή μας αλλιώς και τα παιδιά δεν είναι για όλους και μακάρι να σκέφτοταν λιγο παραπάνω όσοι αποφάσιζουν να τα κάνουν. Ακομα μας αντιμετωπίζουν καποιοι ως “πειραγμένους”. Οκ γνώμη τους, αλλά η διαφορετικότητα είναι πολύ περισσότερο δίπλα μας απ΄όσο φανταζόμαστε. Κι αν σταματούσαμε να την αντιμετωπίζουμε ως διαφορετικότητα, τότε όλοι θα ζουσαν σε καλύτερες συνθήκες και κανένας γονιός δεν θα ανησυχούσε “μην βγει το παιδί του ομοφυλόφιλο” , ακριβως γιατί δεν θα αντιμετώπιζε κανένα κοινωνικό διαχωρισμό, κανένα ρατσισμό γι΄αυτο που είναι. Η αγάπη κι η αποδοχή ειναι τελικά πιο δύσκολο έργο.

  15. @Stella, Panos, Τζένη, Βάγια:

    Ωραία συζήτηση, ωραία ανταλλαγή απόψεων σήμερα.

  16. Καλημερα
    Θα ξεκινησω με ενα μπραβο στον κ. Πυρπίλη !” Πάντα οι Ελληνες διαπρέπουν όταν δουλευουν με αλλοδαπούς” ειπες @Stella
    Διαφωνω. Οταν καποιος αξιζει διαπρεπει. Δεν ειναι αναγκη να φυγουμε εξω για να πετυχουμε
    Εχω πολλα παραδειγματα ανθρωπων που δεν εφυγαν και προκοψαν
    Οσο για την διαφημιση θα πω οτι πλεον ολοι μας ξερουμε οτι υπαρχουν “διαφορετικοι” ανθρωποι διπλα μας και δεν τους κοιταζουμε με αλλο ματι
    Με ενοχλει μονο να τους παρουσιαζουμε σαν κατι φυσιολογικο
    Πολλοι απο μας και εγω μεσα σε αυτους μας εκαναν αυτο που λεμε σημερα bulling – εμεις το λεγαμε τοτε πειραγμα – αλλα δεν παθαμε τιποτα ουτε δωσαμε ολα μας τα χρηματα σε ψυχολογους γιατι καποιος καποτε μας ειπε χοντρους – γυαλακιας- κοντους κλπ
    Ειχα στην ταξη μου 3 παιδια που ηταν γκει. Δεν τους απομονωσαμε ποτε και αυτο σε ταξη του 1980
    Πετυχαν οι δυο στις δουλειες τους στις σχεσεις τους με τους γονεις τους και ολα καλα
    Δεν χρειαζεται καμμια διαφημιση για να μου πει οτι υπαρχουν ανθρωποι διαφορετικοι
    Το ξερω και το αποδεχομαι

  17. Απο τα νεα προιοντα ξεχωρισα Vichy Liftactiv B3 Serum, Κατά των κηλίδων
    Το χρησιμοποιει ηδη μια φιλη μου που εχει κηλιδες και μου εχει πει τα καλυτερα
    Πριν χρησιμοποιουσε nivea κατα των κηλιδων που και με αυτη ειδε αποτελεσματα

  18. Πολύ όμορφα τα beauty news και ιδιαίτερα που ένας Έλληνας είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Hernes Beauty.. Κι επίσης θέλω το Vichy liftactiv serum κατά των κηλίδων 💖 ότι καλλυντικο βλέπω που να, συνδυάζει ανόρθωση, συσφιξη και λεύκανση θέλω σαν τρελή να το δοκιμάσω! Όσο για τη διαφημιση, κατά την άποψή μου ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει! Οι εποχές, οι κοινωνιες, οπως και η μόδα αλλάζουν!! Και αυτό καλό είναι να το ξέρουν αυτοί που απευθύνουν προσβολές σε νεαρά παιδιά (ντροπή της κοινωνίας κλπ) Γιατί με προσβολές και κόμπλεξ δεν θα πάμε ποτέ μπροστά! Και τέλος στην ηλικία που τα παιδια αρχίζουν να σχηματίζουν προσωπικότητα χρειάζονται Αγάπη και Αγκαλιά 💖

  19. @Τζενη: Τζένη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ έχω μια μικρή 9 ετών. Αλλά πλέον τα παιδια από 4 ετών (δυστυχώς) είναι με ένα κινητό ή ταμπλέτ στο χερι, άπαντες είναι στο Internet ολη μέρα, παρακολουθουν τους διεθνείς σταρς και ίσως τους αντίγραφουν.. Γιαυτο καλά θα ηταν κάποιοι, κυρίως οι εκπαιδευτικοί και εμείς οι γονείς βέβαια, να είμαστε ενημερωμένοι πώς θα αντιμετωπίσουμε σωστά τα παιδάκια μας..💖Σύμφωνα με τις κοινωνικές αλλαγές και εξελίξεις στον κόσμο

  20. Εγώ πάλι περιμένω τη στιγμή που δεν θα χρειάζεται να συζητάμε τα αυτονόητα. Ότι τελικά όλοι είμαστε τελείως διαφορετικοί αλλά κατά βάθος εντελώς ίδιοι.
    Να αγαπάτε.
    Μουτςς

  21. Το serum της Vichy κατά των κηλίδων θέλω πολύ να το δοκιμάσω. Έχω εμπιστοσύνη στα προϊόντα της Vichy, ταιριάζουν καλά και στο δέρμα μου. Και τώρα, πριν την άνοιξη και τον ήλιο, είναι μάλλον η κατάλληλη εποχή.
    xx

  22. Eiρήνη ημίν και υμίν…. θα συμφωνήσω απόλυτα με το σχόλιο της Λίτσας για την διαφορετικότητα….
    Πάντως για το airwrap της dyson τα 500ευρω τα θεωρω υπερβολικά πολλά…εχω ένα της REVLON και είναι σούπερ…. γλυτωσα την ισιωτική…το μόνο gadget για τα μαλλια στο οποιο θα επένδυα είναι το steampod….

  23. Πολύ όμορφα τα νέα σήμερα.Θέλω να δοκιμάσω το serum της vichy,το dip liner mon reve,το concealer bobbie brown και φυσικά το dyson.Αν το δοκίμαζα για ένα διάστημα και έβλεπα ότι όντως αλλάζει την περιποίηση και το styling των μαλλιών μου,θα το αγόραζα.Αλλά να το πάρω έτσι,χωρίς δοκιμή,όχι.
    Στη διαφήμιση της pantene τώρα.Κουράστηκα και είναι μόνο η αρχή.Δεν με απασχολεί ο σεξουαλικός προσανατολισμός κάποιου αρκεί να μην ενοχλεί,αδικεί ή εγκληματεί έναντι άλλων.Γαιτί όμως να υφίσταμαι συνεχώς πλύση εγκεφάλου για τη διαφορετικότητα;Δέχομαι τον κάθε άνθρωπο όπως είναι και δεν συμφωνώ με ταμπέλες όπως ανοιχτόμυαλος,στενόμυαλος κλπ Ό κάθε άνθρωπος,ανάλογα με τα βιώματά του και τις αξίες που έχει διδαχθεί στη ζωή του πορεύεται και διδάσκει στα παιδιά του όσα εκείνος θεωρεί σωστά.Όλοι αυτοί που εμφανίζονται καθημερινά και μας δηλώνουν ότι είναι περήφανοι έχουν αρχίσει να κουράζουν.Και τελικά,δεν έχω θέμα,αν με ρωτούσε το παιδί μου τι δείχνει η διαφήμιση,θα του έλεγα κάτι ώστε να μη θίξω κανέναν άνθρωπο.

  24. Τόσα πολλά beauty νέα;! ♥️💚🧡💜❤️💜♥️💛💜💛💙♥️💚❤️🧡💚🧡💚🧡💚❤️💙♥️💛💜💛💜💛 Υπέροχα όλα!!! Πολύ χαίρομαι όταν βλέπω σπουδαίους Έλληνες σε σημαντικές θέσεις οίκων μόδας ή μακιγιάζ! Συγχαρητήρια Γρήγορη και καλή επιτυχία!!!! ❤️♥️💚🧡🧡💛💚💛💚💛❤️💛❤️❤️💜💙💜❤️💜💚💛🧡💛🧡🧡💛🧡💛💚💛💛❤️💜💙💛💙💛💙💛💙💙💛💙💛❤️💛💛💚🧡💛

  25. Έστω και πολλές μέρες μετά το τελευταίο σχόλιο, θέλω τόσο πολύ να γράψω για να συμφωνήσω με τον Πάνο! Και όχι μόνο να συμφωνήσω, αλλά να καταθέσω και την εμπειρία μου με τον γιο μου, με τον οποίο δεν χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι, γιατί, όπως έχω καταλάβει, θεωρεί αυτονόητη την ελεύθερη επιλογή συντρόφου.
    Κατά τ’ άλλα, το πόσο μου αρέσουν αυτά τα άρθρα-μεζεδάκια, δεν λέγεται!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.