MΑC Re-Think Pink! Η πλούσια νέα συλλογή σε ροζ κραγιόν.

 

 

 

 

Re-think Pink! Ή αλλιώς, 17 ακόμα αποχρώσεις (!) έρχονται να προστεθούν στη γκάμα των ροζ κραγιόν της Mac.

 

“Το ροζ κραγιόν, ένα look συνδεδεμένο με την ομορφιά και την παιχνιδιάρικη διάθεση, δέχεται μια τολμηρή και ιδιαίτερη αναβάθμιση. Η νέα συλλογή Re-Think Pink, παρουσιάζει την αέναη αυτή απόχρωση μέσα από μία νέα και μοντέρνα οπτική, επανασχεδιάζοντας την και επεκτείνοντας την υπάρχουσα «γκαρνταρόμπα» των ροζ κραγιόν της Mac.  

 

 

 

 

 

«Η ποικιλόμορφη συλλογή από ροζ κραγιόν προσφέρει μια γκάμα επιλογών από υφές και αποχρώσεις για να εκφράσει την κάθε σας διάθεση», λέει η Keri BlairSenior National Artist. «Το ροζ μπορεί να είναι θηλυκό, flirty, ρομαντικό και γλυκό ή αναζωογονητικό, έντονο και δυναμικό. Μπορεί να είναι ένας χρωματικός ψίθυρος ή αντιθέτως να προσθέσει ένταση στα χείλη.».

 

Συμφωνείτε με τα παραπάνω, βλέποντας τις παρακάτω εικόνες; Δεν είναι όλα τα ροζ “τσιχλόφουσκες” όπως θα διαπιστώσετε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ροζ λοιπόν. Πως τα πάτε με αυτό το χρώμα; Eγώ πολύ καλά τον τελευταίο χρόνο ειδικά με τα nude-pinks.

 

 

 

 

 

 

Eπιπλέον,  ενδιαφέρον έχει και η νέα καμπάνια της Mac  Challenge Accepted που προσκαλεί το κοινό να δοκιμάσει και να τεστάρει την σταθερή απόδοσή τους. 

 

Φυσικά όλες και όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στο challenge, αρκεί να δείξετε τα makeup looks που μπορείτε να δημιουργήσετε με τα αγαπημένα σας προϊόντα Mac και να ανεβάσετε την φωτογραφία σας με το hashtag #MACChallengeAccepted.

 

Δύο διάσημες γυναίκες θα  ηγηθούν σε αυτό το Challenge, η θρυλική και αγαπημενη Cher και η ανατρεπτική rapper Saweetie (σίγουρα κάπου έχει πάρει το αυτί σας το mega hit της,  “Icy Girl”.)

 

 

 

 

 

Άντε bb κορίτσια και bb αγόρια! Δείξτε τι μπορείτε να κάνετε και ανεβάστε τις φωτό σας! Και αν δε θέλετε να τις στείλετε στη Mac, στείλτε εδώ. Θα τις ανεβάσω όλες!

 

 

Kαι επειδή δεν μιλάμε μόνο εδώ μέσα αλλά δείχνουμε κιόλας,  ήδη δυο αγαπημένα bb girls πήραν μέρος στο δικό μας challenge του ροζ κραγιόν Mac και επανέρχομαι σήμερα με τις φωτό τους:

 

 

Re think Mac “Bright Pink”, by Maryl!

 

 

 

 

 

 

 

Re think  Mac “Dusty Pink” by Stella!

 

 

 

 

 

 

Περιμένουμε και άλλες φωτό! Come on bb girls! Show what you got!

 

 

37 Σχόλια
  1. Δεν ειμαι του baby pink ούτε του barbie pink, γιατί δεν μου παει εξάλλου… Αλλα τα Nude pink ειναι το καλυτερο μου για όλες τις εποχές και φυσικα για τα έντονα μακιγιαρισμενα μάτια με χρωματιστές σικές, smoky κ.λ.π Το προτιμώ φυσικά ματ! Ενα που αγαπω πολυ, γιατί μου παει πολυ, ειναι της Maybelline Super Stay No 155.

  2. Λατρεύω το ροζ πάντα μου άρεζε πάρα πάρα πολύ σε όλες του τις εκδοχές χωρίς καμία εξαίρεση, μου αρέσει στα ρούχα, στο μακιγιάζ, ακόμη και στα μαλλιά!! Στα κραγιόν είναι η πρωταρχική μου επιλογή όταν αγοράζω είτε για μένα είτε κ για δώρο! Στην συλλογή μου έχω πολλές αποχρώσεις ροζ κραγιόν κ από διάφορες εταιρίες με αγαπημένη μου απόχρωση να είναι αυτή όπως την 5η φώτο! Ένα από τα αγαπημένα μου είναι από Lancome το L’absolu drama 370 !

  3. Λατρεύω το ροζ σε όλες τις αποχρώσεις, νομίζω Τζούλια μου το γνωρίζεις 😉😉 Και έχω πάρει από τη Mac κάτι super ροζ κραγιόν! Το απόγευμα που θα πάω για κάτι ψώνια θα φορέσω το pink mac κραγιόν μου και θα στη στείλω εδώ 💖

  4. @Maryl: Όταν έγραφα για το Challenge είχα στο μυαλό μου εσένα και τη Stella!!
    Εσένα πρώτη γιατί ξέρω πόσο αγαπάς αυτό το χρώμα και πόσο σου πηγαίνει!!

    Και τη Στέλλα, γιατί νομίζω τώρα τελευταία απέκτησε ένα σκούρο ροζ- nude Mac κραγιόν…

  5. @Tζένη Κας: Ωωωωω!! Σούπερ εντυπωσιακή απόχρωση διάλεξες από τις φωτό παραπάνω!

  6. @Julia!!!! Αχ καλε ναι!!!!!! Το είχα ξεχάσει γιατι δεν εχω ξεκινησει ακομα να το φοραω συστηματικά… Ειναι κι η τηλεργασία βλεπεις… 😉
    Λοιπον το βραδυ που θα παω σπίτι, θα εχεις φωτο! 😉

  7. Κάθε φορά που ακούω ροζ κραγιόν,σκέφτομαι την Καγιά η οποία λέει στις παίκτριες στο shopping star “όχι ροζ κραγιόν,μα για όνομα’.Εγώ δεν ταυτίζομαι μαζί της.Αγαπώ ροζ ειδικά αν έχει κοραλλί μέσα του ή φούξια.Δεν μου αρέσει το baby pink ούτε το πολύ μωβ,θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζουν λόγω λευκού δέρματος.

  8. @Stella: Αχ.. εγώ θα στα θυμίζω όλα… χααχχαχαχαχχα

    Περιμένωωωωω!!

  9. Επίσης,ένα challenge για μένα είναι να βρω το σωστό ροζ που μου ταιριάζει.Το έκανα πριν λίγο καιρό εισπράττοντας δυο αποτευχίες από estee lauder.Τελικά,θα βάζω το clinique που έχω και έχει μέσα κοραλλί.Μια πολύ καλή ιδέα είναι αυτά εδώ τα mac βέβαια.Είναι πιθανό να βρω εφόσον έχουν βγει πολλές αποχρώσεις.

  10. @marianna: Έλα καλέ! Εδώ λέει τη μάσκαρα “το μάσκαρα” και επιμένει κιόλας λες και τη χρίσαμε γλωσσολόγο.

    Και εγώ από αύριο θα λέω “το σκιά”. Γιατί, δεν μπορώ;

    Όχι ότι δεν ξέρει πραγματα η Βικούλα, ξέρει, αλλά πέφτει και σε πολλά έξω.

  11. @Μarianna Το σωστο ροζ ειναι σαν το σωστο κόκκινο! Ειναι challenge να το βρεις. Ισως γι΄αυτο λεει η Καγια όχι αλλο ροζ κραγιόν, γιατί όλες στο ροζ τεινουν στο barbie, φουξια κ.λ.π. Οντως το ροζ κοραλί ειναι το πιο ασφαλες πιστευω για τις Ελληνίδες.

  12. @julia,συμφωνώ μαζί σου,χωρίς να είμαι ειδική βέβαια.Μερικές φορές δεν συμφωνώ καθόλου μαζί της.Ειδικά με το makeup δεν καταλαβαίνω γιατί λέει στις γυναίκες μόνο μάσκαρα και κραγιόν.Τόση προσπάθεια έχουμε κάνει για no makeup αποτέλεσμα.Χάθηκε ο κόσμος να τονίσουν τα μάτια τους με nude αποχρώσεις;Ένα σωστό βάψιμο ματιών αναδεικνύει το μάτι.
    @stella,μπορεί να είναι και αυτό που λες.Το λέει πάντα στις πιο μεγάλες σε ηλικία αλλά και στις μικρότερες.Ίσως επειδή δεν είναι το σωστό ροζ.

  13. Καλημερα
    Βλεπω πως μαλλον ειμαι η μοναδικη που δεν χρησιμοποιω ροζ κραγιον
    Παντα προτιμω τις μπορντω αποχρωσεις
    Οχι στο κοκκινο αλλα στα βαθια μπορντω
    Το ροζ το θεωρω πιο πολυ οτι ταιριαζει στις ξανθες και επειδη δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια δεν το βαζω

  14. Αν και μου αρεσει η αποχρωση απο την πρωτη φωτω πολυ
    Δεν ξερω αν θα μου ταιριαζε
    Θα την δω

  15. Ας πουμε ενα dusty pink δεν παει λιγο πολύ σε όλες?

  16. Τι να σου πω βρε @STELLA μου νομιζω οτι σε μενα δειχνουν ολα τα ροζ πολυ μπεμπε και κοριτσιστικα
    Μηπως να το ξαναδω …δεν το τολμω χρονια τωρα
    Ισως ειναι εσφαλμενη η αποψη μου αλλα……

  17. @Stella Έχεις απόλυτο δίκιο Στέλλα ένα dusty pink/ dusty rose σίγουρα πάει σε όλες. Δεν ξέρω μπορεί κ εσφαλμένα αλλά το ροζ έχει τόσες πολλές αποχρώσεις που αποκλείεται να υπάρχει γυναίκα που δεν της ταιριάζει κάποια .. Κάποτε ήμουν απόλυτη με το κόκκινο κραγιόν μέχρι κ που μεγάλωσα δηλαδή θεωρώντας ότι δεν μου πάει κ μου φαινόταν δύσκολο χρώμα αλλά ισχύει το ίδιο μέχρι που βρήκα τις αποχρώσεις του κόκκινου που μου ταιριάζουν

  18. Από τα αγαπημένα, μου ροζ λιπ γκλος της Mac, το touch of reverence💖 σου έστειλα στο messenger του BB Tζουλια μου💋💖

  19. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ @ΡΑΝΙΑ Ακριβως έτσι, ή ας πουμε μια απόχρωση tea rose που ειναι επισης ενα διακριτικο ροζ – μπεζ, πολυ διαδεδομενο στα 90’ς – 00’ς…

  20. Δεν είμαι του pink αλλά το πρώτο ( που φορά το μοντέλο) μου φαίνεται πως έχει λίγο καφέ, και μου αρέσει αυτή η απόχρωση. Γενικά, μου αρέσουν
    & φορώ τα μπορντό, αυτά που έχουν καφέ, γήινη βάση το χειμώνα και τα κοραλί το καλοκαίρι.
    xx

  21. Ωραία χρωματάκια. Εκτός από το έντονο ροζ τα υπόλοιπα μπορώ να πω μου αρέσουν όλα.
    Μουτςς

  22. @MARYL Το τελειο ροζ για το καινούργιο σου καστανό μαλλάκι!!! Ειδες τα benefits? 😉

  23. @Stella :τα Benefits είναι η αδυναμία της Κατερίνας μου, δεν μπορώ να υπολογίσω πόσα έχει😉θα της πω να μου δείξει μερικά αν και εκείνη ψωνίζει ως επί το πλείστον ότι αφορά φρύδια και μάσκαρα.. 💖

  24. Σαν τα κραγιόν της MAC δεν έχει!!!!!! 💙🧡♥️♥️💜💛💜💛💙💙💛💛❤️🧡❤️❤️🧡💙💚💙🧡🧡💜💛♥️💛♥️💛♥️💜💛😚
    💛💙💛 Ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!!!!!

  25. @Stella@MARYL Οντως σας πηγαινουν τα κραγιον
    Ειναι τα χρωματα των μαλλιων και της επιδερμιδας σας που δενουν με το χρωμα των χειλιων που βαλατε
    Και φυσικα το τελειο μακιγιαζ των ματιων που τα τονιζει πιο πολυ

  26. Κούκλες και οι δυο σας κορίτσια @Stella & @Maryl
    Η εκδοχή pink της @Stella είναι πιο φυσική, πιο κοντά και στα δικά μου χρώματα.
    xx

  27. Δεν μπορώ να μη σχολιάσω το πόσο όμορφα είναι τα δύο bbgirls!

  28. @Stella : δεν έχω λόγια Θεά!! Μα, σου πάει τόσο πολύ και το μπλε, το οποίο λατρεύω σαν χρώμα 💙, @bbgirls: ευχαριστώ πολύ κορίτσια, περιμένω να δω κ εσάς με τα ωραία ροζ σας χειλάκια💖

  29. @MARYL Thanks baby! Τα Stella’s Recipy βλέπεις…. χα χα χα 😉 Είναι υπεροχο το μπλε, το τιμώ σε καθε ευκαιρία. Κι εσυ όμως κούκλα με το καστανόξανθο μαλάκι! Αναδεικνύονται όλα! Ειδες πόσο ευκολο είναι? Κούκλα! 🙂

  30. Τι λαμπερά κι όμορφα κορίτσια έχει το Bb. 💜💜💜🧿

  31. Kι εγω προτιμώ τα nude pink…. τα bb girls μας ,απλά εκθαμβωτικά…. θέλουμε κι εμείς τέτοια challenges, κυρία δασκάλα….

  32. Τα έντονα ροζ δεν μου ταίριαξαν ποτέ, αλλά τα nude pink τα αγαπώ! Πασπαρτού κραγιόν!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.