Maybelline New York: Υποδεχτείτε την «πράσινη» έκδοση στο μακιγιάζ.

 

 

 

Και από τον τίτλο καταλαβαίνουμε ότι η Maybelline New York πέρασε στην επόμενη πίστα, και λάνσαρε μια νέα clean  σειρά μακιγιάζ με την ονομασία Green Edition και τις γνωστές προσιτές τιμές που οι πληροφορίες μου λένε ότι θα κυμανθούν από 8Ε έως 12Ε.

 

 

 

 

 

Ολιστική και vegan  λοιπόν η προσέγγιση του brand, με ανακυκλώσιμες συσκευασίες και έως 85% φυσικές φόρμουλες αλλά και  δεκάδες αποχρώσεις για να ταιριάζουν σε κάθε επιδερμίδα από τις πιο λευκές έως τις πιο σκούρες.  Τρία προϊόντα προς το παρόν, το Superdrop Tinted Oil Make Up, Mascara και το (υ-πέ-ρο-χο) Balmy Lip Blush (ρουζ για τα χείλη, λέμε)  αλλά είμαι σίγουρη θα δούμε πολλά περισσότερο εν καιρώ.

 

 

 

 

 

Green Edition Superdrop Tinted Oil Make Up

Mε φυσική φόρμουλα από jojoba και marula για απαλή αλλά και λαμπερή κάλυψη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Edition Mega Mousse Mascara

Η εταιρεία την ονομάζει “mousse” μάσκαρα,  γιατί σχεδόν απορροφάται  από τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει δίνοντας μήκος και όγκο. Φόρμουλα με shea butter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Green Edition Balmy Lip Blush

Εντάξει.. οι αποχρώσεις του Balmy Lip Blush κάτι ανάμεσα σε κραγιόν και θρεπτικό μπαλμ, όπως θα δείτε και στο video παρακάτω είναι απλώς to die for..είναι αυτό που τις θέλεις όλες και δεν ξέρεις ποια να πρώτο διαλέξεις. Θέλεις  κόκκινα, ροζ, μπορντό, μοβ, πορτοκαλί, φούξια, nude τι θέλεις; Σίγουρα θα την βρεις.  Με vegan φόρμουλα από έλαιο μάνγκο προσφέρει μοναδική ενυδάτωση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα προϊόντα έχουν ήδη κυκλοφορήσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα είναι και κοντά μας.

 

 

 

 

Πως σας φάνηκαν τα νέα της Maybelline;

 

 

 

 

Και μια που μιλάμε για  makeup πάλι σήμερα, κάντε μια βόλτα στο χθεσινό post όπου οι αγαπημένες @Maryl και @Stella  δίνουν μαθήματα στο πως να φοράμε και να δείχνουμε υπέροχες με ένα ροζ κραγιόν και εμείς οι Μεσογειακές γυναίκες. Με αφορμή τη Mac, εμείς κάναμε το δικό μας challenge με ροζ κραγιόν! bb girls, περιμένω κι άλλες φωτό!

(θέλω και σχόλια μόλις τις δείτε, εντάξει;)

 

 

13 Σχόλια
  1. Αυτο το δευτερο και τρίτο δεξια lip balm στην πρώτη σειρά, σε κοραλι φαίνονται πολύ stunning! Ενα πρεπει να είναι το sunshine, αν δεν κάνω λαθος! Κοιτα να δεις που λαχτάρισα την άνοιξη…. 😉

  2. Τα χρώματα των κραγιόν θα έλεγα ότι μου αρέσουν ολα, ιδιαίτερα το spring.. Και θα ήθελα να δοκιμάσω την green edition mascara.. Γενικά έχω κάποιες μάρκες καλλυντικών που για εμένα είναι εγγύηση ότι θα με ικανοποίησουν και μία από αυτές(εκτός της Mac) είναι και η Maybelline

  3. Καλημερα
    Ξεχωρισα το MIDNIGHT kai BONFIRE
    Αυτο με την νεα ταση για πιο οικολογικα προιοντα μου αρεσει αρκει να ειναι αληθινη

  4. Πολύ ωραία τα νέα από την Maybeline! Ωραίες οι αποχρώσεις για τα χείλη μας, οι δυο πρώτες κι εμένα νομίζω πως θα μου ταιριάζουν περισσότερο, όπως γράφει και η @Rania. Η μάσκαρα, όπως κάθε φορά από την Maybeline είναι αγαπημένη & όταν με το καλό έρθει εδώ, θα την δοκιμάσω.
    ,xx

  5. Τέλεια νέα από την Maybelline πολυ μου αρέσει η clean σειρά κ όταν έρθουν θα ήθελα να δοκιμάσω τα Lip Blush έχουν σούπερ αποχρώσεις ειδικά τις αποχρώσεις Midnight, Spring κ την Lightning,τώρα αν είναι όντως κ καλά με τέτοιες τιμές μάλλον μπορούμε κ όλες τις αποχρώσεις γιατί όχι! ?@ Maryl υπέροχο ροζ από τα ροζ που τρελαίνομαι κ σου πάει απίστευτα πάρα πάρα πολύ!! @ Stella το συγκεκριμένο σου πάει ταμάμ κ είναι πιο safe επιλογή του ροζ σε όσες δε θέλουν ή φοβούνται αυτό το ροζ ροζ που λέμε

  6. @ Julia ωραίο challenge έβαλες με έβαλες στον πειρασμό… θα δω μπορεί κάτι να γίνει 😉

  7. Όταν θέλω να πάρω κάτι value for money κατευθύνομαι στη maybelline.Το παθαίνω όταν περιμένω τις εκπτώσεις αλλά χρειάζομαι και καινούργια καλλυντικούλια.;Eχω πάρει lip liners τα οποία μου αρέσουν πάρα πολύ,μολυβια ματιών και το αντίστοιχο ka brow της benefit.

  8. @Τζενη Κας: Έλα λοιπόν!! Σε περιμένω!! 😘😘

  9. Μάσκαρα και μπαλμ θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω. Η συσκευασία λίγο κάπως μου φαίνεται με αυτό το πράσινο χρώμα. Στη θέση τους θα την έκανα εντελώς διάφανη ,να είναι ορατό το περιεχόμενο γιατί είναι clean αφού.
    Μουτςς

  10. Υπέροχο χρώμα το moonlight!!!! Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω στα δικά μου χείλη!!!!

  11. Η mousse mascara μου έχει εξάψει την περιέργεια…ανυπομονώ να την δοκιμάσω….

  12. Αμέσως μόλις έρθουν θα δοκιμάσω τη μάσκαρα! Η Maybelline με εκπλήσσει πάντα ευχάριστα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.