Infinite Love by Max Factor!

 

 

 

Happy Valentine’s Day που έρχεται αύριο  και η Max Factor μας προσκαλεί να την γιορτάσουμε με πολλά ανεξίτηλα φιλιά. Γιατί όχι;

 

“Παραδώσου στην αέναη δύναμη του Έρωτα, άφησε την να σε κατακλύσει και να συνεπάρει το μυαλό σου. Ζήσε τη στιγμή, νιώσε συναισθήματα και φτιάξε αναμνήσεις που μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο. Ερωτεύσου!

 

 

 

 

 

Εξέφρασε τον έρωτά σου, χάρισε ανεξίτηλα φιλιά και αντάλλαξε βλέμματα γεμάτα πάθος. Χόρεψε στους ήχους της μελωδίας και γέλα με την καρδιά σου. Ο έρωτας είναι παντού, ο έρωτας είναι ζωή. Ερωτεύσου!  

 

Ερωτεύσου τον εαυτό σου, μείνε αληθινή, φόρεσε το αγαπημένο σου κραγιόν, πρόσθεσε ένταση στο βλέμμα και γιόρτασε τη στιγμή με τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις.  

 

 

Αυτόν το μήνα τα χείλη σου θα έχουν το πιο σαγηνευτικό κόκκινο χρώμα. Ένα χρώμα ανεξίτηλο χάρη στο Lipfinity Lip Colour της Max Factor. Η iconic απόχρωση No 120-HOT είναι η ιδανική για φιλιά δίχως σημάδι που θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη. Τέλεια απόδοση χρώματος, 24ωρη διάρκεια, ανεξίτηλο αποτέλεσμα και ευκολία στην εφαρμογή. Τέλεια χείλη, τέλειο κραγιόν όλη την ημέρα, ότι και αν κάνεις! “

 

 

 

 

 

 

“Πρόσθεσε ένταση στο βλέμμα με την αγαπημένη σου mascara και απογείωσε το look σου όλη την ημέρα. H νέα Masterpiece Divine Lashes Waterproof Mascara θα σου χαρίσει έντονο όγκο που διαβαθμίζεται και 24ωρη διάρκεια. Η waterproof σύνθεσή της δεν θα σε προδώσει ποτέ.”

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι είσαι πάντα έτοιμη να απολαύσεις τις πιο έντονες συγκινήσεις!

 

Ερωτεύσου…

 

Ερωτεύσου…

 

Ερωτεύσου…

 

 

 

 

A bit of history..

 

Η Max Factor,  μια από τις πρώτες σύγχρονες μάρκες στο χώρο του μακιγιάζ, ιδρύθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα από τον κ. Max Factor, ένα Πολωνό αισθητικό, με πάθος για την δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

 

Για τον κ. Max Factor το μακιγιάζ ήταν πάντα ένα πάθος. Ο κ. Max Factor ήταν Πολωνός μετανάστης και κατάφερε να γίνει ο κορυφαίος Make Up Artist την Χρυσή Εποχή του Holywood. Δημιούργησε looks για μερικές από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης του 20ου αιώνα, όπως η Ava Gardner, η Jean Harlow και η Marlene Dietrich. Αλλά το πάθος του δεν σταμάτησε στις διασημότητες. Ο κ. Max Factor πίστευε ότι το glamour πρέπει να είναι προσιτό στην κάθε γυναικά. Έτσι, άρχισε να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα που μεταμορφώνουν τις καθημερινές γυναίκες. Δημιούργησε το πρώτο βουρτσάκι μάσκαρα, το πρώτο foundation, και επινόησε τον όρο “make-up”. Αυτή η αφοσίωση του στο να βοηθά όλες τις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν την δυναμική της γοητείας τους είναι κάτι που εξακολουθεί να ισχύει στη Max Factor.

 

 

 

 

Σήμερα η Max Factor, πιστή στη δέσμευσή της, δημιουργεί προϊόντα και μακιγιάζ με καλλιτεχνικό υπόβαθρο που ενισχύουν την γυναικεία ομορφιά και ταιριάζουν στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Περισσότερο από ποτέ, πιστεύουμε, πρεσβεύουμε και δηλώνουμε ότι με τα σωστά προϊόντα και τις κατάλληλες τεχνικές μακιγιάζ, κάθε γυναίκα μπορεί να είναι glamorous. Όπως άλλωστε είχε δηλώσει ο ίδιος ο Max Factor:

 

“You are not born glamorous.

Glamour is created”

 

 

 

 

 

Και μετά από αυτό (ναι, Glamour IS created), Καλή Κυριακή and have a wonderful and glamorous Valentine’s Day αύριο!

 

 

9 Σχόλια
  1. Δεν έχω αυτή τη στιγμή κάποιο προϊόν max factor στο νεσεσέρ μου.Θα τα έχω υπόψη βέβαια.Ενδιαφέρουσες οι πλhροφορίες για τον Μax Factor.Happy Valentine’s Day bbgirls &bbboys!!

  2. Max Factor (μαζί με revlon & clinique) είναι οι μάρκες που απο μικρή θυμάμαι την αδερφή της μαμάς μου να μας φέρνει πάντα οπότε ερχόταν Ελλάδα από Αμερική! Μπορώ να πω ότι μεγάλωσα με τις συγκεκριμένες μάρκες 💕💕 Καλή μας Κυριακή γεμάτη αγάπη, αγάπη, αγάπη 💕💕 πολλά φιλιά από την πανέμορφη ερωτική Αραχωβα 💖

  3. Ακριβώς αυτό… Γιατί όχι?
    Μουτςς💋💋💋

  4. Τι όμορφη κι αυτή η ιστορία του δημιουργού Max Factor. Δεν ήξερα ότι τον όρο make up τον δημιούργησε αυτός….ο οποίος όρος μου αρέσει πιο πολύ από το foundation. Ένα πολύ αγαπημένο μου προϊόν της Max Factor είναι το pen stick elixir κραγιόν σε κόκκινο χρώμα, με απίστευτη διάρκεια, και ένταση όπως ελπίζω να είναι – και εύχομαι – στις ζωές όλων μας, ο έρωτας ❤️
    xx

  5. Ki εγω οπως η MARYL…πολλές αναμνησεις από REVLON & MAX FACTOR …
    Happy Valentine’s or Galentine’s Day, bb girls !💕

  6. Πολύ όμορφη η ιστορία πίσω από την Max Factor .. Η μάσκαρα αυτή σίγουρα πρέπει να δοκιμαστεί στις καλοκαιρινές αποδράσεις που θέλουμε να είμαστε κ όμορφες!!

  7. Το lipfinity με τη διπλή του εφαρμογή παραμένει ακόμη καινοτόμο!

  8. Ωραία ιστορία και ωραία η βαλεντινιάτικη διαφήμιση της εταιρίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.