Η limited edition συλλογή μακιγιάζ Bitter Peach του Tom Ford, είναι, tο die for.

 

 

 

Kάτω από την ομπρέλα του «ηλιόλουστου» Bitter Peach by Tom Ford ήρθε να προστεθεί και μια limited edition σειρά μακιγιάζ για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2022.

 

Δεν είναι πολλά τα προϊόντα, τέσσερα όλα κι όλα, αλλά τι να τα κάνεις τα πολλά; Εδώ το less is more βρίσκει την απόλυτη ανταπόκριση.

 

Προϊόντα που ακόμα και η επαγγελματίας που έχει χορτάσει το μάτι της χρόοοοονια τώρα, τα ζηλεύει, τα θέλει, τα ερωτεύεται, τα αναζητά. Κακά τα ψέματα, δεν μου συμβαίνει με πολλές μάρκες αυτό. Μόνο όταν βλέπω το TF  και το διπλό C και οι φίλες μου που με ξέρουν καλά την ξέρουν την αδυναμία μου.

 

Οι αποχρώσεις αλλά και το  packaging σε ζεστές ροδακινί και μπρονζέ αποχρώσεις αποτίνουν φόρο τιμής στο ζεστό χρώμα του «ροδακινένιου» αρώματος “Βitter Peach” και πώς να μη λιώσω; Εσείς δηλαδή – σοβαρά τώρα- κρατιέστε; (που είσαι Αμαλία να δεις τι σου έχω σήμερα…).

 

 

 

 

Bitter Peach Eye Color Quad

Τη χρησιμοποιείς στεγνή ή και βρέχοντας το πινελάκι για περισσότερη ένταση. Ιριδίζουσες αποχρώσεις, μεταλλικοί, γήινοι τόνοι για άκρως αισθησιακά looks και επειδή η φράση limited edition κάποιες φορές χάνει το νόημά της, εδώ το βρίσκει. (θες να την έχεις σαν κόσμημα για πάντα στο μπουντουάρ σου). Το όνομά της; “Suspicion”.

 

 

 

 

 

Bitter Peach Cushion Compact Case

Τα λατρεύω τα κόμπακτ «μαξιλαράκια» από τότε που πρώτο έκαναν την εμφάνισή τους. Τι πιο όμορφο, εκλεπτυσμένο αλλά και εύχρηστο για γρήγορα touch ups όπου και αν βρίσκεσαι;  Πόσο μάλλον αυτό, που με αυτή την υπέροχη , πλούσια απόχρωση εκτός από ελαφριά αλλά και λαμπερή κάλυψη, επιπλέον δίνει στην επιδερμίδα και το ελαφρύ φιλί του ήλιου. (κυκλοφορεί και το refill για να μη μας λείψει ποτέ)

 

 

 

 

Bitter Peach Lip Color

Τη συλλογή ολοκληρώνουν τα δυο κραγιόν,  το nude των nudes ΒP 01 “Cherry” και το πιο ζεστό Νο 16 “Scarlet Rouge”. Φόρμουλα με έντονες χρωστικές που όμως γλιστράει σαν μεταξένιο πέπλο πάνω στα χείλη.

 

 

 

 

ΒP 01 “Cherry”

 

 

 

No 16 “Scarlet Rouge”

 

 

 

 

Χωρίς άλλα σχόλια από μένα.

 

 

14 Σχόλια
  1. Τι να τα κάνεις τα σχόλια, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια μπροστά σε τέτοια συλλογή 😉Καταπληκτικά χρώματα, νομίζω ότι κολακεύουν όλες!

  2. Τα ‘παμε, τα ξαναείπαμε…. Αυτο τ΄αγόρι μας τρελλαίνει… 😉

  3. Kαλημερα….εμεινα στην φραση …….γλιστράει σαν μεταξένιο πέπλο πάνω στα χείλη.
    Εκπληκτικα πραγματικα

  4. Τι μπορούμε να πούμε τώρα για αυτά τα διαμάντια του μακιγιάζ όλα είναι ένα κι ένα… η πολυτέλεια κ η ποιότητα φαίνονται!! Πλησιάζει η άνοιξη κ τα καλά διαδέχονται το ένα το άλλο συγχαρητήρια Tom

  5. Ένα “τα θέλω όλα” πλανάται στην ατμόσφαιρα…
    Μουτςς

  6. Από τα πιο ωραία προϊόντα που έχω δει…σε χρώματα που λατρεύω να φορώ. Νομίζω πως νιώθω σαν ένα μικρό παιδί μπροστά από μια βιτρίνα παιχνιδιών με διάπλατα μάτια, που τα θέλει όλα…
    xx

  7. Eεεε,ναι…in Tom we trust… το nude των nudes ΒP 01 “Cherry”, μπαίνει στη λίστα….

  8. Τι υπέροχα προϊόντα!Κι εγώ δεν έχω σχόλια, απλά…τα θελωωωω!

  9. Τα χρώματα , ειδικά στις παλέτες τα σπάνε!

  10. Εδώ είμαι και λιώνω!!! Τι όνειρο είναι αυτό; Η Sofia Marga περιέγραψε τέλεια το συναίσθημα της επιθυμίας…

  11. Καλοκαιρινοί sexy τόνοι!!!! Ουαουυυυ ❤️💜💙💜💙💛💙💛💙🧡💛💙💛💜❤️❤️💜❤️💛💙💛💙💛💙💛💙💙💛💙💛💙♥️❤️💛❤️

  12. Πολύ όμορφα πράγματα. Ιδιαίτερα η παλέτα και το καλόγουστο nude είναι τέλεια. Αλλά φυσικά για τις περισσότερες από εμάς είναι απλά για να τα κοιτάς από μακριά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.