Ένα κόσμημα φτιαγμένο στην Ελλάδα.

 

 

Για 8η χρονιά, το A JEWEL MADE IN GREECE, η πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, διοργανώνει Συνάντηση Δημιουργών, με την συμμετοχή εμπνευσμένων Ελλήνων καλλιτεχνών.

 

Ένα όνειρο  που ξεκίνησε από την ιδιαίτερη και πολυσήμαντη γοητεία του σύγχρονου  Ελληνικού κοσμήματος, έγινε μεγαλεπήβολη ιδέα, και όχημα τέχνης, ταξίδεψε και αγαπήθηκε σε περισσότερους από 45 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει πανηγυρικά στο Ζάππειο για 8η χρονιά με ένα στόχο: να συνεπάρει με ενθουσιασμό και επιλογές υψηλής αισθητικής και αξίας  εμπόρους, επισκέπτες και κοινό, και να επαναφέρει μέσα από μοναδικές υφές, υλικά, σχέδια και ξεχωριστές εμπειρίες  την αισιόδοξη πολυχρωμία που όλοι επιζητούμε μετά από τους δύσκολους καιρούς που ζήσαμε.

 

 

Πυξίδα της επαγγελματικής διοργάνωσης που πλέον αποτελεί θεσμό και σημείο αναφοράς και πραγματοποιείται στον εμβληματικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, είναι να δώσει τη δυνατότητα και το πεδίο στους Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων να περιγράψουν με άνεση και ευελιξία το όραμά τους, να παρουσιάσουν εκτενώς τη δουλειά τους σε επιχειρηματίες, καταστήματα και εμπόρους χονδρικής, αλλά και να απευθυνθούν σε ιδιώτες που επιθυμούν να θαυμάσουν τις δημιουργίες τους.

 

 

Αντίστοιχα, σε  ένα περιβάλλον διάδρασης και αλληλεπίδρασης οι έμποροι και τα καταστήματα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε αμέτρητα στυλ, τεχνοτροπίες  και είδη, τα προϊόντα που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους, αλλά και το κοινό που αγαπά το κόσμημα, να γνωρίσει τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του κλάδου, και να αγγίξει και να αποκτήσει τα κοσμήματα των ονείρων του.

 

 

HANIOTIS

 

 

 

MOUZAKI

 

 

 

PANDELIDOU

 

 

 

 

KOTSONI

 

 

 

 

 

 

ALATARI

 

 

 

CHANIOU

 

 

 

 

Η διοργάνωση, που παραδοσιακά χαρακτηρίζεται από λάμψη και δημιουργικότητα, παίρνει φέτος διαστάσεις απόλαυσης, χαράς και απέραντης αισιοδοξίας και με θέμα “The Year of Colors”, δίνει το έναυσμα για να επαναφέρουμε στη ζωή , στη σκέψη, στο περιβάλλον, στις σχέσεις και τα όνειρά μας, την ζωντάνια και την ορμή των χρωμάτων. Σε μία περίοδο που σε ολόκληρο τον κόσμο αφεθήκαμε στους περιορισμούς του γκρίζου, το  AJMIG επιλέγει να γιορτάσει τα χρώματα και την ζωτική τους δύναμη, κάνοντας συμβολικά ένα νέο,  χαμογελαστό, άνοιγμα στην εξωστρέφεια.

 

 

Εξωστρέφεια πάντα με απόλυτη προσοχή, καθώς θα τηρηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όλα τα απαραίτητα μέτρα που επιβάλλει ο ΕΟΔΥ, αλλά θα ακολουθηθούν και συμπληρωματικές διαδικασίες πρόληψης και προστασίας, ώστε να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια επισκεπτών και εκθετών. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ιστορικού, ευρύχωρου και ψηλοτάβανου Ζαππείου Μεγάρου και θα παρουσιαστεί σε διαφορετικές αίθουσες, ώστε να μπορούν να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας. Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα online προεγγραφής στο https://www.ajewelmadeingreece.gr/en/content/pre-registration και ηλεκτρονικής παραλαβής της πρόσκλησης χωρίς να χρειάζεται registration στην είσοδο της έκθεσης, όπου θα περιμένει κάθε επισκέπτη μία μάσκα ειδικά σχεδιασμένη  για την έκθεση, ώστε να μπορεί να απολαύσει την εμπειρία, χωρίς την παραμικρή ανησυχία.

 

Theodora D

 

 

 

ANDRIGIANAKI

SAMOLI

 

 

VOURAKI

 

 

 

 

KONTAKIS

 

 

Η έκθεση ξεκίνησε χθες 25 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου. Μια πολύ όμορφη έξοδος γι αυτό το Σαββατοκύριακο αν θελήσετε να την επισκεφτείτε.

 

Αλλά και για τις φίλες στη Θεσσαλονίκη, η πλατφόρμα συνεχίζει το ταξίδι της και ο επόμενος σταθμός θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «The Met» 1 – 3 Απρίλιου.

 

9 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Ποσο ομορφα και ιδιαιτερα κοσμηματα
    Θειο δωρο να μπορεις να δημιουργεις ομορφα πραγματα
    Καλο ηλιολουστο Σαββατοκυριακο ευχομαι σε ολους

  2. Φανταστικά κοσμήματα, πανέμορφα!! Να ξεφύγει λίγο το μυαλό και το μάτι μας από τη μαυρίλα γύρω μας..

  3. Πολύ όμορφα & ξεχωριστά κοσμήματα, όλα μου αρέσουν!.
    xx

  4. Μιας κ το Met είναι το ξενοδοχείο που εργάζεται ο αδερφός μου εδώ και χρόνια είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία να το επισκεφθώ..Τα κοσμήματα όλα τόσο ιδιαίτερα κ ξεχωριστά μακάρι να μπορούσα να τα αποκτουσα όλα

  5. Μου αρέσουν οι χρωματιστές πέτρες στα κοσμήματα για καλοκαίρι.
    Μουτςς

  6. Ξεχωριστές δημιουργίες,δεν μπορώ να επιλέξω ένα,όλα μου αρέσουν.

  7. Πανέμορφα κοσμήματα! Ξετρελάθηκα ιδιαίτερα με το δαχτυλίδι της Samoli, τα γαλαζοπράσινα σκουλαρίκια της Alatari και ερωτεύτηκα κυριολεκτικά το κόσμημα που θυμίζει θαλασσόξυλα και κοράλια της Kotsoni.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.