Δοκίμασα τη νέα mascara της Maybelline, «Colossal Curl Bounce».

 

 

 

Η νέα μάσκαρα της Maybelline, «Colossal Curl Bounce» έχει και καινοτόμα σύνθεση και curl n’ bounce βουρτσάκι που εξασφαλίζει άψογα διαχωρισμένες βλεφαρίδες με γύρισμα και όγκο και διάρκεια έως 24 ώρες.

 

 

 

 

 

 

Τι το διαφορετικό έχει η νέα  νέα Colossal Curl Bounce Mascara;  Να σας πω: διαθέτει δύο καινοτόμα χαρακτηριστικά:

 

  1. Τη σύνθεση Memory Curl, η οποία περιλαμβάνει ένα μείγμα πολυμερών που επιτρέπει στην έντονη καμπύλη να διατηρείται μετά την εφαρμογή της mascara στις βλεφαρίδες, σε συνδυασμό με την ανάλαφρη υφή που επιτρέπει την διατήρηση του μέγιστου όγκου έως και 24 ώρες.

 

 

 

  1. Το Curl ‘N’ Bounce Boυρτσάκι που διαχωρίζει και χτενίζει κάθε μία βλεφαρίδα. Ο συνδυασμός από κοντές και μακρύτερες τρίχες εξασφαλίζει στις βλεφαρίδες έναν εύπλαστο όγκο.

 

 

 

 

 

Λοιπόν τη δοκίμασα το ΣΚ. Και πρέπει να πω ότι μου άρεσε πολύ. Κάνει αυτό ακριβώς που λέει: δίνει μεγάλη καμπύλη στη βλεφαρίδα, τη γυρίζει υπέροχα και μάλιστα η καμπύλη διαρκεί- την έβαλα στις 11 το πρωί και στις 8 το βράδυ που έκανα καθαρισμό η καμπύλη κράτησε τη θέση της. Επίσης έχω να πω και κάτι άλλο: με μια δυο στρώσεις το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό. Σαν να έχουν καμπύλη οι φυσικές μου βλεφαρίδες- που δεν έχουν,  ολόισιες είναι δυστυχώς. Αν πάλι, οι στρώσεις είναι περισσότερες το αποτέλεσμα είναι πιο dramatic πιο έντονο με πολύ όγκο. Όσο για τη διάρκεια, πράγματι έχει πολύ  μεγάλη διάρκεια. Παρόλο που έκανα πολύ καλό καθαρισμό, με προϊόν ειδικό για ντεμακιγιάζ ματιών, την άλλη μέρα το πρωί, οι βλεφαρίδες μου είχαν διατηρήσει μια μικρή καμπύλη (έξοχα). Μόνο μια μικρούλα, πολύ μικρούλα παρατήρηση. Επειδή το packaging είναι με στρογγυλό πάτο, η μάσκαρα δεν μπορεί να σταθεί μόνη της πάνω στην τουαλέτα μου- πρέπει να είναι πάντα στο πλάι. Αλλά με τα δικά μου ψυχαναγκαστικά- μη δίνετε και πολύ σημασία- μια χαρά είναι η μασκαρούλα.

 

 

 

Και αφού βρισκόμαστε στα λημέρια της Maybelline να σας ενημερώσω ότι στη γκάμα των ενυδατικών προϊόντων περιποίησης Hyaluronic Aloe (που μαθαίνω ότι πάει σφαίρα σε πωλήσεις) έρχεται να προστεθεί και το πολύ ενυδατικό serum ένας νέος  Ορός Ενυδάτωσης, που χαρίζει  απαλότητα και επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα. Με βασικά συστατικά φυσικής προέλευσης τη βιολογική αλόη και το υαλουρονικό οξύ.

 

 

 

 

Το Hyaluronic Aloe Serum, είναι ο πρώτος ορός της Garnier που περιέχει υψηλή συγκέντρωση γλυκερίνης, υαλουρονικού οξέος και αλόης στη σύνθεσή του, ενυδατώνει εντατικά και επαναφέρει δραστικά την ελαστικότητα στην επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας ημέρα χρήσης.

 

Το καθαρό υαλουρονικό οξύ επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα, συγκρατώντας έως και x1000 φορές το βάρος του σε νερό, ενώ ταυτόχρονα η βιολογική αλόη που είναι γνωστή για την δροσιά και την εντατική ενυδάτωση που χαρίζει, ξεδιψάει την επιδερμίδα.

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες! και τα δυο ακούγονται υπέροχα! μια ερώτηση: η μάσκαρα έχει κολλώδη υφή?

  2. Καλημέρα! Καλή εβδομάδα bbgirls !! Η συγκεκριμένη μάσκαρα μου ακούγεται ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! Καταρχήν είναι Maybelline που την θεωρώ top στις μάσκαρα, διαθέτει ακριβώς αυτά που θέλω σε μία μάσκαρα κ με το παραπάνω κ δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ 2 διαφορετικές για να πετύχω ένα αποτέλεσμα! Το ο,τι μένει δε κ στην θέση της τόσες ώρες συν του ότι μπορεί να βγάλει κ πιο dramatic αποτέλεσμα την καθιστά μοναδική!! Το serum δεν με συγκινεί η αλήθεια είναι γιατί ψιλοβαρεθηκα αυτό με όλες τις εταιρίες να βάζουν serum μόνο το υαλουρονικο σαν κάτι αμάν ,ενώ ναι μεν είναι πολύ βασικό μόνο του δεν είναι αρκετό, πλέον όλα τα προϊόντα περιποίησης περιέχουν υαλουρονικο,αλλά και με πιο δραστικές ουσίες παράλληλα. Θα ήταν καλό να αρχίσουν κ οι ελληνικές εταιρείες να βγάζουν serum με πιο δραστικά συστατικά κ σε πιο μεγάλο βαθμό όπως γίνεται στο εξωτερικό

  3. @nn: Τι εννοείς «κολλώδη» υφή, δεν το καταλαβαίνω. Αν εννοείς ότι κολλάνε μεταξύ τους οι βλεφαρίδες- καθόλου. Γλιστράει απαλά και τις διαχωρίζει σωστά και χωρίς κόμπους.

  4. Καλή εβδομάδα με ειρηνη εύχομαι! Ενδιαφέρουσα η νέα μάσκαρα της Maybelline, μου αρέσει που δίνει καμπύλη στις βλεφαρίδες και ταυτόχρονα όγκο.. Γενικά οι μάσκαρα Maybelline είναι από τις καλύτερες που έχω δοκιμάσει και με πολύ καλές τιμές

  5. Καλημερα
    Βρηκα εξαιρετικα τα πλεονεκτηματα της
    Σταθηκα στο γεγονος οτι την αλλη μερα υπηρχε ακομη καμπυλη. Μηπως υπηρχαν και υπολειμματα που δεν φευγουν γιατι ειναι τοσο ισχυρη
    Οσο για τα σερουμ τα λατρευω οπως και τα λαδια προσωπου
    Μονο που δεν τα πινω πλεον
    Θα φροντισω να εχω προσωπικη αποψη και απο αυτο το νεο προιον
    Καλη εβδομαδα θελω και ευχομαι να εχουμε

  6. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Παρόλο που συνήθως προτιμώ high end προίόντα τα παραπάνω φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα και πιστεύω πως είναι απο τα ιδανικά για value for money αγορές!

  7. Καλησπέρα & καλή εβδομάδα κι από μένα. Γενικά, από όποια μασκαρα της Maybelline έχω δοκιμάσει, έχω μείνει ευχαριστημένη. Κάνουν ότι υπόσχονται. Αυτήν, θα την πάρω πρώτα πρώτα για το μικρό μου bbgirl που οι βλεφαρίδες του είναι ολόισιες και παραπονιέται γι’ αυτό.
    xx

  8. Ελιωσα με το σχόλιο για το packaging….δεν μπορει λέει να σταθεί όρθια….αχαχαχα…. εγώ που τα πετάω όλα μεσα στο νεσεσερ ούτε που θα το πρόσεχα….
    Εμένα προσωπικά οι μάσκαρα απο maybeline δεν μου κάθονται καλά…δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι φταίει….

  9. Εμένα πάλι με εντυπωσίασε η ολοστρόγγυλη συσκευασία, μου θύμισε τεράστιο χάπι 🤣🤦‍♀️ Ευτυχώς δηλαδή γιατί με έκανε να ξεχάσω να αναρωτηθώ πόσα τριχίδια ΑΚΡΙΒΩΣ έχει το βουρτσάκι.( if you know what I mean)
    Μουτςς

  10. @Litsa: Άπαπα!! Δεν ξανα μιλάω ποτέ για τριχίδια!! Ξεχνιούνται αυτά;; 😂😂😂😂

  11. @Celia: Είπαμε! Μην δίνεται σημασία στον Τζούλο-ψυχαναγκασμό! 🤣🤣🤣

  12. Για κάτι τέτοιους Τζουλιο-και άλλων-ψυχαναγκασμούς έχω τα προϊόντα μακιγιάζ σε θηκούλες για να στέκονται όρθια… Προς δοκιμή και αυτή η μάσκαρα!

  13. Φαίνεται ωραία,έχει καικαλή τιμή,γιατί όχι;

  14. Από μάσκαρα χρησιμοποιώ τη lancome και από πάνω της radiant που γυρίζει τις βλεφαρίδες.Μιλάμε, σαν ψεύτικες γίνονται.

  15. Έχω ακούσει τα καλύτερα!!!! Ίσως τη δοκιμάσω κάποια στιγμή γιατί έχει πολύ ιδιαίτερο βουρτσακι!!

  16. Ωραία φαίνεται η μάσκαρα. Την αλόη τη φοβήθηκα να σας πω από τότε που βγήκε η βρώμα ότι κάποιο τμήμα της είναι καρκινογόνο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.