Korres: Greek Yoghurt,  Το Νέο Ενυδατικό Gel για τα μάτια.

 

 

 

 

Γιαούρτι + Καφεΐνη.  Η Korres παρουσιάζει ένα ευεργετικό «πρωινό» για  φωτεινό, φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα με το Greek Yoghurt το νέο  Eνυδατικό Gel Ματιών

 

Η πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου τα μάτια είναι και η πρώτη  που προδίδει την κούραση, το χρόνο και το στρες, αλλά και αυτή που μπορεί να κάνει όλο το πρόσωπο να φαίνεται ανανεωμένο, φωτεινό.

 

Το νέο Ενυδατικό Gel Ματιών, που δημιουργήθηκε μέσα από τον Πλήρη Κύκλο της μάρκας, στοχεύει σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους, προσφέροντας την πιο eye-opening εμπειρία για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη χρήση.

 

Soil Lab / Με έμπνευση την ελληνική φύση και παράδοση. Βασισμένο στο γιαούρτι –Ελληνικό superfood με παράδοση αιώνων.  

 

Extraction Lab / Το παγκοσμίως ξακουστό Ελληνικό γιαούρτι έχει διπλάσια συγκέντρωση πρωτεϊνών σε σύγκριση με άλλους τύπους γιαουρτιών. Αυτό οφείλεται στη διαδικασία της στράγγισης. Συγκεντρώνει, επίσης, όλα τα ωφέλιμα συστατικά που είναι απαραίτητα και για το δέρμα, καθώς αποτελεί φυσική πηγή προβιοτικών, λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών.

 

 

 

 

Molecular Lab / Η super δόση καφεΐνης προέρχεται από, τα πλούσια σε αντιοξειδωτικά, καφέ και πράσινο τσάι -ένα ισχυρό δραστικό γνωστό για τις τονωτικές ιδιότητές του, γεμάτο «ενέργεια» που βελτιώνει την εμφάνιση της περιοχής των ματιών, ειδικότερα του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Το θρεπτικό γιαούρτι μαζί με εκχύλισμα γιασεμιού, έλαιο chia, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα χαμομηλιού και αγγουριού, και το WaterPatch complex, δημιουργούν τον ισχυρό ενυδατικό πυρήνα της φόρμουλας για άμεση και μακροπρόθεσμη βαθιά ενυδατική δράση, βελτιωμένη υφή και ελαστικότητα.

 

Formulation Lab / Συνδυάζοντας το γιαούρτι και το τονωτικό morning-kick-blend με εκχύλισμα καφέ και boost καφεΐνης, το νέο beauty gadget προσφέρει την πιο eye-opening εμπειρία για φρέσκο και ξεκούραστο βλέμμα από την πρώτη εφαρμογή[1]. Μειώνει την εμφάνιση των σημαδιών κούρασης, του πρηξίματος, σακούλες και μαύρους κύκλους, ενυδατώνει, θρέφοντας το δέρμα. Προσδίδει λάμψη στο βλέμμα, χαρίζοντας νεανική, ξεκούραστη όψη σε όλο το πρόσωπο. Το μεταλλικό roll-on, ιδανικό για ελαφρύ μασάζ και τόνωση, δίνει μία μοναδική cooling αίσθηση κατά την εφαρμογή.

 

 

 

 

Design Lab / Οι συσκευασίες του συνόλου των προϊόντων KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες. Για τα χάρτινα υλικά της συσκευασίας επιλέξαμε χαρτί με πιστοποίηση FSC (Forest Stewardship Council)[2]

 

Recycle Lab / Oι άδειες συσκευασίες καλλυντικών μεταμορφώνονται σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, που επιστρέφουν στα χέρια όσων ανακυκλώνουν. Δείτε εδώ τα φαρμακεία που συμμετέχουν στην προσπάθεια: KORRES – Recycle Map

 

 

 

 

 

 

Έξυπνο προϊόν για τη φροντίδα της περιοχής των ματιών διότι ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο να κάνεις  λίγο μασάζ κάθε φορά που απλώνεις την κρέμα σου για να «ξυπνήσεις» αυτή την τόσο ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, το roller της συσκευασίας, το κάνει για σένα.

 

 

 

 

 

 

 

[1] Κλινική δοκιμή αυτο-αξιολόγησης (32 γυναίκες)

[2] Το ‘tree-tick’ σύμβολο επιβεβαιώνει ότι η παραγωγή του χαρτιού υπακούει στις αρχές αειφορίας, θωρακίζοντας την επιβίωση των δασών και συμβάλλοντας στη διατήρηση της ισορροπίας του οικοσυστήματος.

 

 

Και για να μη το ξεχάσω bb girls…

 

                                                          Happy International Women’s Day!

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. “Καλή μέρα της γυναίκας” ελπίζοντας σε έναν κόσμο χωρίς βία, χωρίς γυναικοκτονίες, χωρίς κοινωνική καταπίεση με περισσότερο δικαίωμα για όλες ελεύθερων επιλογών!

  2. Χρόνια μας πολλά, μην ξεχνάμε πόσο ξεχωριστή είναι η καθεμία από εμάς 💖

  3. Καλημερα
    Ολες οι μερες ειναι μερες των γυναικων πρωτιστως
    Εκτος απο την πολιτικη που ειναι κατ εξοχην ανδροκρατουμενη σε ολα τα υπολοιπα μια γυναικα ειναι αυτη που ειναι παντα μπροστα σε ολα, και τα καταφερνει τελεια
    Οσον αφορα το νεο προιον βρισκω οτι ειναι πολυ εξυπνο προιον προωωθησης
    Ομως χρονια πολλα πιστευω οτι η κρεμα ματιων ειναι ενα μη απαραιτητο προιον
    Τουλαχιστον στην δικη μου επιδερμιδα την ενυδατωση αυτης της περιοχης μια χαρα την κανουν και τα υπολοιπα προιοντα που βαζω στο προσωπο μου
    Δεν καταλαβαινω ενα χιλιοστο πιο κατω να μου ενυδατωνει την επιδερμιδα και ενα χιλιοστο πιο πανω να θελει αλλη με την δικαιολογια οτι ειναι πιο λεπτη απο την υπολοιπη

  4. Χρόνια μας πολλά.αν και δεν μου αρέσει που γιορτάζουμε αυτή τη μέρα.Οι κρέμες ματιών κορρες με τσούζουν λίγο στα μάτια,δεν ξέρω γιατί,γι’αυτό και δεν τις προτιμώ.

  5. Πολύ πρακτική η συσκευασία εφαρμογής της κρέμας gel Korres για τα μάτια. Η σύνθεση της κρέμας με το γιαούρτι μου αρέσει, γιατί το γιαούρτι χαρίζει ανακούφιση στην επιδερμίδα. Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες, με σεβασμό, αξιοπρέπεια, αγάπη. Σήμερα & κάθε μέρα.
    xx

  6. Χρόνια πολλά σε όλες μας! Γενικά μου αρέσουν τα roll on ματιών, έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο σε Clinique και Lancome, τα διατηρούσα στο ψυγείο και ήταν ιδιαίτερα ανακουφιστικό και βολικό ειδικά μετά απο κάποιο ξενύχτι!

  7. Αν και με τις κρέμες Κορρέ δεν το χω αυτή η συσκευασία με ψήνει να τη δοκιμάσω.
    Μουτςς

  8. Oποιοδήποτε προ’ι’όν για τα μάτια είναι ευπρόσδεκτο για δοκιμή.

  9. εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τα προϊόντα από korres!!! Πιστεύω ότι είναι πολύ καλός ο συνδυασμός με το γιαούρτι!!! Ωραία ιδέα!!! ♥️♥️♥️🧡🧡💛💛💛💙💙💙💚💚💚💜💜❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💚💚💚💚💙💙💙💛🧡🧡🧡♥️♥️♥️♥️🧡🧡💛💛💛💙💙💙💚💚💚💜💜❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💚💚💚💚💙💙💙💛🧡🧡🧡♥️♥️♥️♥️🧡🧡💛💛💛💙💙💙💚💚💚💜💜❤️❤️❤️❤️❤️💜💜💜💚💚💚💚💙💙💙💛🧡🧡🧡♥️

  10. Πολύ ωραίο προϊόν φαίνεται, αλλά τείνω να συμφωνήσω με τη Ράνια για το μη απαραίτητο της κρέμας ματιών.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.