To νέο Chloé NOMADE EAU DE PARFUM NATURELLE, είναι το πρώτο 100% φυσικό άρωμα του οίκου

 

 

 

Σήμερα ο οίκος Chloé έρχεται, να εισάγει μια ακόμα πρωτοπορία. Πιστός στις ανατροπές, αλλά με την διορατικότητα, να προβλέπει τις τάσεις που οι άλλοι θα ακολουθήσουν αργότερα, λανσάρει ένα vegan και 100% φυσικής προέλευσης άρωμα.

 

Το NOMADE EAU DE PARFUM NATURELLE αναμένεται, να  χαράξει την δική του ξεχωριστή πορεία. Ένα άρωμα που υμνεί τη σύνδεση των πολιτισμών μέσα από τα συστατικά του και την ποίηση αυτών των συναντήσεων.

 

Το νέο Nomade EDP Naturelle, είναι στην κατηγορία των gourmand και  αναδεικνύει το γιασεμί χωρίς τεχνητό χρώμα και με vegan σύνθεση, περιέχοντας αρωματικές νότες 100% φυσικής προέλευσης, φυσική αιθυλική αλκοόλη και νερό.

 

 

 

 

Με έμφαση στην μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος αποτελείται από ανακυκλωμένα υλικά, σε ποσοστό 15% της γυάλινης και σε 40% της χάρτινης συσκευασίας του. Όπως είδαμε και σε προηγούμενο ποστ, η ανάδειξη των φυσικών συστατικών και η απαίτηση των καταναλωτών για χρήση προϊόντων, με λιγότερα χημικά και περισσότερα φυσικά συστατικά κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αρωματοποιία, οδηγώντας πολλούς niche, indie και πλέον designer οίκους στην δημιουργία αρωμάτων, με περισσότερα φυσικά συστατικά.

 

 

 

 

 

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μικρή επανάσταση στην αρωματική βιομηχανία. Έχει  ήδη προηγηθεί το Chloé L’Eau de Parfum Naturelle, μια καινοτομία που υπέγραφε ο αρωματοποιός Michel Almairac, ο οποίος προσπάθησε, να διατηρήσει την αυθεντική ταυτότητα το DNA του οίκου δημιουργώντας ένα πιο φρέσκο, καθαρό και ξυλώδες τριαντάφυλλο, πάλι βασισμένος στα φυσικά συστατικά.

 

Τώρα, η Caroline Dumur βασίζεται στην πρώτη έκδοση του πετυχημένου και εμβληματικού Nomade και αντλεί την γλύκα από τον χουρμά, που προσωπικά βρίσκω εξαίσια νότα. Ο χουρμάς, «η καραμέλα της φύσης» όπως αποκαλείται έρχεται, να δώσει μια κρεμώδη διάσταση και μια φυσική γλύκα που δεν έχει, να κάνει με τα πυκνά ζαχαρώδη λιγωτικά αρώματα, αλλά παραπέμπει στην αίσθηση μιας πλούσιας κι αισθησιακής κρέμας σώματος. Μιας κρέμας από βούτυρο κακάο, ίσως με μια αίσθηση λιωμένης μπανάνας που συνδυάζεται με μιραμπέλ, αιγυπτιακό γιασεμί και φρέζια. Στην βάση το σανταλόξυλο και τα βρύα δρυός, το βοηθούν να μην θυμίζει γλύκισμα αλλά ένα βαθύ, αισθησιακό άρωμα.

 

Εσάς ποια είναι η εμπειρία σας από τα αρώματα του οίκου Chloé;

 

Stella

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Η περιγραφή του νέου αρώματος με κάνει να θέλω πολύ να το δοκιμάσω!Ο οίκος Chloé φτιάχνει από τα πιο ξεχωριστά αρώματα, το γεγονός πως κάνει την ανατροπή να δημιουργεί 100% φυσικές συνθέσεις αυτόματα με κερδίζει!

  2. Από την περιγραφή και μόνο θα ήθελα πολύ να τπ δοκιμάσω, οι νότες του μου φαίνονται πολύ ελκυστικες! Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο το κλασικό Chloe που το είχα παλιά και μου άρεσε πολύ!

  3. Καλημερα
    Κατ αρχας το μπουκαλι ειναι θεικο
    Κατα δευτερο σιγουρα η περιγραφη το κανει να θελω να το δοκιμασω τωρα
    “Μιας κρέμας από βούτυρο κακάο,” η φραση που με ελιωσε και το θελω τοσο πολυ
    Εκεινο που με χαλαει ειναι το “εγω” ολων των οικων οταν κανουν κατι για το περιβαλλον
    Κατι που ειναι και ηταν παντα αυτονοητο Γιατι θα πρεπει να χειροκροταμε τις εταιρειες που επιτελους το κανουν πραξη
    Με χαλαει οταν το ακουω ειναι σαν να μου λενε αγορασε απο μενα και οχι απο τον διπλανο που δεν αγαπαει τον πλανητη
    Καλο Σαββατοκυριακο σας ευχομαι

  4. Αγαπώντας τα φυσικά συστατικά, δεν έχω παρά να το δοκιμάσω, ύστερα από την δελεαστική περιγραφή της @Stella! Το κλασικό Chloe που έχω δοκιμάσει,μου άρεσε.
    xx

  5. Λιτό,κομψό και περίτεχνο το μπουκάλι. Οι νότες ενδιαφέρουσες ακούγονται (αυτά τα βρύα δρυός μου έχουν εξάψει την οσφρητική μου φαντασία)

  6. Υπέροχο μπουκάλι,εξαιρετικοί αρωματοποιοί και φυσική προέλευση.Θέλω να το δοκιμάσω στα σίγουρα.

  7. Από την περιγραφή κ το κομψό του μπουκάλι φαίνεται ένα αρκετά ενδιαφέρον άρωμα, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο άρωμα από Chloe..

  8. Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Πολύ ωραίο το μπουκάλι!!! 💜💛💜💜💙❤️💙❤️💙❤️💜🧡🧡♥️♥️🧡💜💙❤️💙❤️❤️💙💜💜💙♥️🧡♥️🧡

  9. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΑΡΣΩ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  10. Πολύ ωραία περιγραφή! Με κάνει να θέλω να το μυρίσω (εννοείται είναι φθινοπωρινό άρωμα)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.