Μόδα, στον απόηχο των φετινών Oscars.

 

 

 

Ο Will παραιτήθηκε από μέλος της Ακαδημιας, το Ellen Show αφιέρωσε ολόκληρη εκπομπή στο χαστούκι, ο αδελφός του Chris Rock (standup comedian και αυτός) απείλησε ανοιχτά σε παράσταση του, τους Will & Jada και τους έβριζε με τα χειρότερα λόγια και με αυτά και με εκείνα, (που έχουμε ήδη σχολιάσει σε προηγούμενο post)  και τα ίδια τα βραβεία αλλά  και η μόδα φέτος,  ήταν κάπως παρεμπιπτόντως και στον απόηχο της σφαλιάρας.

 

Παρόλα αυτά οι λαμπερές εμφανίσεις δεν απογοήτευσαν  και μάλιστα όχι τόσο στην τελετή αυτή καθ’ αυτή ( εκεί οι επιλογές δεν ήταν και οι καλύτερες) αλλά περισσότερο στα pre και after parties, αφού το γεγονός «Oscar» γιορτάζεται στο LA, τουλάχιστον μια εβδομάδα και την αρχή κάνουν οι οίκοι υψηλής ραπτικής που οργανώνουν lunch ή dinner galas.

 

Πριβέ δείπνο προς τιμήν της Jessica Chastain, διοργάνωσε ο οίκος Gucci, φυσικά στο δικό τους ρεστοράν στο Gucci Osteria da Massimo Bottura που βρίσκεται στο Beverly Hills. Εκλεκτοί και οι υπόλοιποι καλεσμένοι όπως η Anne Hathaway, η Erin Walsh, ο Edgar Ramirez, η Zoe Saldana και φυσικά ο Πρόεδρος και CEO του οίκου Gucci  Marco Bizzarri.

 

Jessica Chastain

 

 

 

 

Anne Hathaway

 

 

 

 

 

Δείπνο οργάνωσε και ο Anthony Vaccarello του οίκου Saint Laurent σε χώρο ψηλά στα Hollywood Hills, με θέα που έκοβε την ανάσα σχεδόν όσο και η guest list: η νέα γενιά Zendaya, Zoe Kravitz, Hailey Beiber, δείπνησε πλάι σε μύθους της οθόνης, όπως ο Al Pacino, και η Andy Macdowell.

 

 

 

Zendaya

 

 

 

Hailey Bieber

 

 

 

Ο Giorgio Armani τίμησε τη μούσα του Nicole Kidman που επίσης είχε προταθεί για Όσκαρ Α’ Γυναικείου με ένα σούπερ exclusive, cocktail party. Oικοδέσποινα της βραδιάς η Roberta Armani ενώ το venue ήταν το προσφάτως ανακαινισμένο κατάστημα και  flagship του οίκου  που αλλού; Στο Rodeo Drive. Aνάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους και ο Adrian Brody και η Sophia Loren.

 

Nicole Kidman

 

 

Alexandra Daddario

 

 

 

Adrian Brody

 

 

 

Δεκατρία χρόνια ο οίκος Chanel οργανώνει pre- Oscar party στο εμβληματικό Polo Lounge του Beverly Hills Hotel. Joan Collins, Sofia Copolla με τον πατέρα της Francis Ford, Sienna Miller και πολλοί ακόμα, συναντήθηκαν φυσικά με την επίτιμη καλεσμένη και μούσα του οίκου Kristen Stewart και επίσης από τις υποψήφιες για Oscar Α’ Γυναικείου στην ταινία “Spencer”.

 

Kristen Stewart

 

 

 

Sofia Coppola

 

 

Lily James

 

 

 

 

To after party του περιοδικού Vanity Fair είναι θεσμός και εκεί απολαύσαμε τις λαμπερές  celebrities πιο καλοντυμένες από ότι στα Oscar.

 

Jessica Chastain με Gucci

 

 

 

 

Zoe Kravitz με Saint Laurent

 

 

 

 

 

 

Kim Kardashian με Balenciaga

 

 

 

 

 

Zendaya με Sportsmax και κοσμήματα Bulgari

 

 

 

 

 

Dakota Johnson με Gucci

 

 

 

 

Kristen Stewart με Chanel

 

 

 

 

Alexandra Dadario με Carolina Herrera

 

 

Hailey Bieber με Saint Laurent

 

 

 

 

 

Anna Taylor Joy με Dior

 

 

 

 

Natalie Portman με Dior

 

 

 

 

 

Winnie Harlow με Versace

 

 

 

Emily Ratajkowski με Giorgio Armani

 

 

 

 

Lily James με Fendi Couture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όσο αφορά την καθημερινότητα,  οι γνωσιακές ικανότητες ενός απλού ανθρώπου είναι περίπου ως εξής: το μυαλό συλλαμβάνει κάτι, το επεξεργάζεται, το αναλύει και μετά (αν κάνει κέφι) το σχολιάζει. Αν το μυαλό δεν μπορεί να το συλλάβει, δεν μπορούν να υπάρξουν οι επόμενες διεργασίες. Εμένα το μυαλό μου, δεν συλλαμβάνει κάποιες καταστάσεις που διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες,  άρα δεν μπορεί να παράγει και τις άλλες διεργασίες.

 

 

17 Σχόλια
  1. Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς την τελευταία παράγραφο… Είναι τα τελευταία δυομισι χρόνια, που η καθημερινότητα μας είναι περισσότερο θριλερ από βιβλίο του Στήβεν Κίγκ. Δεν θέλω να βλέπω, ουτε σειρές στο νετφλιξ πλέον… Οπως έγραψε κι ο Κώστας Γιαννακίδης, τι να μας πει πια το νέτφλιξ???

  2. Καλη εβδομάδα bbworld 💕💕 όντως οι εμφανίσεις των παραπάνω, stars είναι πιο εντυπωσιακές από αυτές των Όσκαρ..Ιδιαίτερα μου άρεσε πάλι η Ζενταγια, η Ντακότα Τζόνσον (γιατί έχω αδυναμία στα φτερά) και μου άρεσε πολύ το top της Νικόλ Κιντμαν.. Γενικά όλες μου αρέσαν, οι τρεις κυρίες λίγο παραπάνω! Επειδή στο ΒΒ μπαίνω, ως επί το πλείστον, για να ξεχάσω λίγο την καθημερινότητα, που γενικά τα 2 τελευταία χρόνια και ειδικά αυτές τις τελευταίες μέρες με τα απερίγραπτα γεγονότα που συμβαίνουν έχει γίνει πολύ δύσκολη, για να το πω ευγενικα, προτιμώ εδω να μη σχολιάσω τίποτα άλλο πέρα από τα ευχάριστα αυτα θέματα που ναε κάνουν να δραπετεύουμε για λιγα λεπτά

  3. @Maryl: Ακριβώς έτσι το σκέφτομαι και εγώ Μάρυλ μου. Μαζί σας εδώ καπως να ξεχνιέμαι. Ένα όμορφο είδος ψυχοθεραπείας με τις φίλες μου.

  4. @Julia : νσι ναι κσι τώρα που τα ξαναβλέπω κ η Χαλι Μπιπερ😍

  5. Kαλημερα
    Οντως αν θελουμε να διαβασουμε τα καθημερινα που δυστυχως ειναι τελευταια πολυ ασχημα υπαρχουν πιο ειδικα σιτε
    Εγω θα σχολιασω μονο κατι που δεν ξερω γιατι τα τελευταια χρονια παρατηρω τα ποδια των σταρ οταν φορουν κοντα ρουχα
    Παρατηρω λοιπον οτι η ηλικια μας δυστυχως φαινεται πλεον και στην αλλοιωση που υπαρχει στα γονατα και οχι μονο στα χερια μας και στο προσωπο
    Φυσει αισιοδοξος ανθρωπος ελπιζω σε μια ομορφη Ανοιξη και πολυ καλη εβδομαδα
    Θελω να πιστευω οτι τα ασχημα τελειωνουν

  6. @ΡΑΝΙΑ Τι θυμηθηκα τωρα με αυτο που έγραψες…. η Coco Chanel έλεγε, ότι τα γόνατα ειναι το πιο άσχημο σημείο του γυναικείου σώματος και πρέπει να κρύβεται. Γι΄αυτο ήταν σε κόντρα με την Mary Quant και απέρριπτε το μίνι που δημιούργησε. Eδω που τα λέμε πάντως, λίγες είναι οι γυναίκες που αποκαλύπτουν όμορφα γόνατα, (μιλάω για τα γόνατα, όχι τις γάμπες ή τους μηρούς) και πολλές αυτες που τις κολακεύει το μήκος κάτω απ΄αυτά ή πάνω σε αυτά, όπως το καθιέρωσε η Chanel.

  7. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Στο after party του περιοδικού Vanity fair έμεινε περισσότερο το δικό μου βλέμμα. Μάλλον γιατί είδα πολύ όμορφες δημιουργίες. Κυρίως “κόλλησα” με του Saint Laurent το ολόλευκο λιτό, elegant φόρεμα, που φορά η Zoe Kravitz .
    xx

  8. @Stella Ναι τα γονατα δυσκολα γινονται και με πλαστικη
    Γι αυτο και πολλες εγχωριες αλλα και ξενες σταρ εχουν “σιδερωμενα” προσωπα αλλα αυτα τα γονατα χαλανε εντελως την εικονα τους
    Δεν ηξερα γιαυτην την διαμαχη μεταξυ των σχεδιαστριων αλλα η Coco Chanel ηξερε σιγουρα περισσοτερα

  9. @RANIA Και οι δυο αντιπροσωπεύουν την εποχή τους. Η Mary Quant πάλι εισήγαγε μια γυναικεία απελευθέρωση στα 60’s μέσω του μίνι και αυτο που σήμερα θα λέγαμε, απελευθέρωση απο το body shaming. Πίστευε πως όλες οι γυναίκες είναι όμορφες και μπορούν να δείχνουν τα πόδια τους. Απο την άλλη η Coco Chanel εκφράζοντας την εποχή της, έβαλε τους κανόνες της απόλυτης και διαχρονικής κομψότητας.

  10. Ιδέα μου είναι ή ο θεσμός έχει χάσει λίγη από την αίγλη και την λαμψη του;;;

  11. Από τις εμφανίσεις μου άρεσε περισσότερο της Nicole Kidman, στυλάρα με το Armani κοστούμι της! Ευτυχώς που υπάρχει και η μόδα!

  12. @Rania συμφωνώ, τα γόνατα είναι πρόβλημα, και νομίζω πως η Coco Chanel (μαιτρ της κομψότητας) έβαλε τους ιδανικούς κανόνες στο μήκος. @Stella, για άλλη μια φορά ειδήμων! Έχεις πολλές και ποικίλες γνώσεις που πάντα διαβάζω με ενδιαφέρον! @Celia, συμφωνώ μαζί σου, θα ανακάμψουμε, που θα πάει; ( μάλλον είναι η επιρροή που είχε στη ζωή μας ο. Covid)
    xx

  13. @Sofia Ευχαριστώ πολύ Σοφία μου! Χαρά μου να τις μοιράζομαι μαζί σας!

  14. Μου άρεσε με μεγάλη διαφορά το Versace φόρεμα της Winnie Harlow, οι υπόλοιπες εμφανίσεις δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα έως καθόλου δηλαδή, άλλες χρονιές οι εμφανίσεις στα Oscar ήταν πολύ πιο εντυπωσιακές!!!

  15. @ Celia δεν είναι ιδέα σου όντως έχει χαθεί η λάμψη…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.