Catrice: Η βασική σειρά μακιγιάζ Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022.

 

 

Από όλα τα νέα προϊόντα της Catrice, στη βασική σειρά Άνοιξη Καλοκαίρι 2022, αγαπημένη μου είναι η νέα παλέτα “Hint of Mint”. Βρίσκω πολύ φρέσκες τις αποχρώσεις της μέντας που περιέχει και θεωρώ ότι συνδυάζονται πολύ όμορφα με τα υπόλοιπα χρώματα της παλέτας.

 

 

PRO HINT OF MINT SLIM EYESHADOW PALETTE

Η νέα παλέτα σκιών ματιών Pro Hint of Mint Slim σε χάρτινη συσκευασία υψηλής ποιότητας διαθέτει 14 σκιές ματιών υψηλής απόδοσης που εγγυώνται ένα επαγγελματικό look. Οι αποχρώσεις είναι όμορφα ευθυγραμμισμένες: από το πράσινο της μέντας έως τις ζεστές γήινες αποχρώσεις και τις χρυσές αποχρώσεις . Χάρη στα μεταλλικά, λαμπερά και ματ φινιρίσματα, μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικές υφές.

010 AESTHETIC VIBES

Περίπου 11,99

 

 

 

 

PURE VOLUME MASCARA 

 

Παρέχει στις βλεφαρίδες έντονη πληρότητα, πυκνότητα και όγκο χάρη στο βουρτσάκι με ίνες που αιχμαλωτίζει κάθε τρίχα ξεχωριστά και τους δίνει έντονο χρώμα. Η φόρμουλα είναι επιπλέον εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο και καστορέλαιο, τα οποία είναι γνωστά για τις θρεπτικές τους ιδιότητες και τις ιδιότητες που προάγουν την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Η υφή είναι επίσης vegan, χωρίς άρωμα και με μεγάλη διάρκεια.

Πρίπου 4,99

 

 

 

 

DRUNK’N DIAMONDS PLUMPING LIP BALM

Βalm για τα χείλη για μια πινελιά ορατού έξτρα όγκου, αλλά και μια  μεταξένια λάμψη, χάρη στα αστραφτερά σωματίδια γκλίτερ που μοιάζουν με διαμαντάκια. Η θρεπτική, ενυδατική υφή είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε, βούτυρο μάνγκο και Volulip™ της Sederma.

010 GUILTY TREASURE, 020 RETED R-AW,  030 I COULDN’ T CARATLESS

Περίπου 5,69 *

 

 

 

 

 

THE HYDRATOR PLUMP & FRESH PRIMER

Το Hydrator Plump & Fresh Primer ενυδατώνει το δέρμα χάρη στην αλόη βέρα και του χαρίζει ένα γεμάτο φινίρισμα. Η διάφανη υφή του gel έχει ένα δροσιστικό αποτέλεσμα και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη. Το primer μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση μακιγιάζ για εξαιρετικά μακροχρόνιο κράτημα. Αλλά ακόμα και χωρίς βάση, εξασφαλίζει  φυσική επιδερμίδα.

Περίπου 5,69

 

 

 

 

LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER

Το Liquid Camouflage High Coverage Concealer μπορεί ακόμη και να εξαφανίσει τα τατουάζ χάρη στην εξαιρετικά χρωματισμένη υφή του – με κάλυψη που διαρκεί έως και 12 ώρες. Η φόρμουλα προσφέρει την ίδια αδιάβροχη, ανθεκτική στη μεταφορά απόδοση, αλλά τώρα δεν περιέχει μικροπλαστικά σωματίδια και σιλικόνες.

001 FIAR IVORY, 005 LIGHT NATURAL, 007 NATURAL ROSE, 010 PORCELLAIN, 015 HONEY,  020 LIGHT BEIGE

Περίπου 3,99

 

 

 

 

HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION

Το best seller  HD Liquid Coverage Foundation, γιορτάζει την επανακυκλοφορία του. Η φόρμουλα είναι τώρα ακόμη πιο καθαρή, χωρίς μικροπλαστικά σωματίδια και εμπλουτισμένη με νιασιναμίδη που τελειοποιεί το δέρμα. Επιπλέον, το foundation Mε ελαφριά, υγρή υφή.

002 PORCELLAIN BEIGE, 010 LIGHT BEIGE, 020 ROSE BEIGE, 030 SAND BEIGE, 040 WARM BEIGE

Περίπου 7,99

 

 

 

 

 

FLOWER & HERB EDITION POWER PLUMPING GEL LIPSTICK

Το Flower & Herb Edition Power Plumping Lipstick με τέσσερα διαφορετικά εκχυλίσματα λουλουδιών και δύο εκχυλίσματα βοτάνων κάνει τα χείλη να φαίνονται γεμάτα, θρέφει και παρέχει ενυδάτωση χάρη στο υαλουρονικό οξύ. Η γυαλιστερή τζελ υφή του έρχεται σε τέσσερις λουλουδάτες ροζέ και κόκκινες αποχρώσεις και έχει ευχάριστη αίσθηση στα χείλη.

010 PEONY PETAL, 020 MAGNOLIA BOUQUET, 030 BLOOMING ORCHID, 040 POMEGRANATE FLOWER

Περίπου 4,69

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκαν;

 

 

7 Σχόλια
  1. Υπέροχα μου φάνηκαν! Η παλέτα με τις σκιές μου αρέσει πολύ, η μάσκαρα που είναι εμπλουτισμένη με καστορέλαιο και αμυγδαλελαιο και το υπέροχο κραγιόν με το υαλουρονικο, θα μπουν άμεσα στο νεσεσερ μου!
    xx

  2. Όλα φαίνονται χαριτωμένα. Την παλέτα την είχα δει και στο βίντεο της εταιρείας και μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός των χρωμάτων. Νομίζω όμως το FLOWER & HERB EDITION POWER PLUMPING GEL LIPSTICK θα είναι σίγουρη αγορά.

  3. Moυ άρεσε πολύ η παλέτα και το lip balm και επειδή τα Catrice είναι από τα πιο αγαπημένα καλλυντικά της κόρης μου θα της προωθήσω άμεσα το post😉

  4. Ωραία χρώματα και συσκευασίες! Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα απο Catrice, το lipbalm φαίνεται ωραίο!

  5. Για το HD LIQUID COVERAGE FOUNDATION έχω να πω πως πίνω νερό στο όνομά του ….ανταγωνίζεται επάξια πολύ ακριβότερα brands…. και το αντίστοιχο primer καθώς και το cocealer είναι value for money…..

  6. Θα συμφωνήσω με @ Sofia Marga αυτά τα τρία παλέτα- μάσκαρα- κραγιόν μου κίνησαν πολύ το ενδιαφέρον.

  7. Η παλέτα πολύ ωραία. Μου άρεσε το πολύ απαλό πράσινο της μέντας, το frosty, που μάλλον είναι η μεταλλιζέ εκδοχή της ίδιας απόχρωσης, και το Dazling.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.