H empowering συλλογή της Dsquared2 “Honey” για την Άνοιξη 2022.

 

 

Τον Μάρτιο, τον μήνα που είναι αφιερωμένος στις γυναίκες,  έκανε ντεμπούτο και η νέα συλλογή Honey της Dsquared2  μια all inclusive συλλογή με πολύ όμορφες casual προτάσεις.

 

Hoodies, t-shirts, shorts, και πολλά ακόμα, σχεδιάστηκαν για να αγκαλιάσουν κάθε σωματότυπο ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχήμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πόσο ευχάριστο να βλέπουμε ότι σιγά – σιγά οι εταιρείες κατανοούν,  ότι δεν είμαστε όλες 1’70 και 52 κιλά, αλλά όλες, μπορούμε να φορέσουμε τα πάντα με στυλ.

 

 

Την κολέξιόν Dsquared2 “Honey” μπορείτε να βρείτε και online στο dsquared2.com

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Έχω που έχω αδυναμία στα jeans κ στα casual βλέπω και αυτή τη συλλογή όπου όλα είναι του γούστου μου και τρελαίνομαι 😉! Υπέροχα και τα μοντέλα που διάλεξε η Dsquared2, μοντέλα με επιτέλους πραγματικά σώματα, αυτά που έχουμε ως επί το πλείστον κ εμείς οι καταναλωτριες

  2. Καλημερα
    Εχω αγορασει μακω μπλουζακια των Dsquared2
    Παντα μου αρεσε το απλο στυλ. Τζιν και μακω μπλουζακι και εισαι παντα μοντερνος και στυλατος

  3. Nαι σε όλα….. καιρός ήταν να βρω κι εγώ κάτι απολύτως του γούστου μου (καλά,εκτός τις φούστες…)

  4. Από τις αγαπημένες μου εταιρίες σε τσάντες. Κάποτε αγόρασα ένα κοραλί φόρεμα με τα κυκλακια – γνωστο μοτίβο των Dsquared2 – είχα πολύ χαρεί.μα το φοράω & δεν περνούσε απαρατήρητο. Τα τζην μου αρέσουν πολύ, ειδικά το πρώτο και ήταν πολύ ευχάριστη η έκπληξη με αυτά τα μοντέλα για όλους μας.
    xx

  5. Αγαπώ κ φοράω ο,τι υπάρχει σε τζιν (παντελονια,σορτς,μπουφάν,γιλεκάκια)γιατί μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ κ μπορείς να δημιουργήσεις ο,τι στυλ θέλεις κ να δείχνεις υπέροχη κάθε στιγμή της ημέρας! Συμφωνώ τοσο πολύ με την επιλογή των μοντέλων

  6. Αγαπημένες casual προτάσεις, αφιερωμένες με αγάπη προς όλες τις γυναίκες, υπέροχες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.