Παρασκευή και ελάτε να φτιάξουμε το signature cocktail by Bvlgari!

 

 

Παρασκευή, μέρα για ένα cocktail,  αλλά όχι οποιοδήποτε cocktail. Ήταν πίσω στο 2004 που μαζί με το opening του πρώτου Bvlgari ξενοδοχείου στο Μιλάνο, έκανε την εμφάνισή του και το Bvlgari Cocktail.

 

 

 

 

 

 

Aπό το 2004 έως σήμερα, εδώ και δεκαοκτώ χρόνια,  ο υπέροχος οίκος κοσμημάτων έχει εγκαινιάσει πολλά ακόμα ξενοδοχεία σε επιλεγμένες κοσμοπολίτικες πόλεις και όλα φυσικά με τη φιλοσοφία του ιταλικού glamour και της understated πολυτέλειας.

 

Bvlgari Hotel Μιλάνο

 

 

 

 

Bvlgari Hotel Παρίσι

 

 

 

 

Bvlgari Hotel Τόκυο

 

 

 

Βvlgari Resort Dubai

 

 

 

Περιττό να σας πω ότι στα Bvlgari bars των ξενοδοχείων, είναι το πιο πετυχημένο και best seller cocktail και για να γιορτάσει την επιτυχία του, φέτος ο οίκος συνεργάστηκε με εξαιρετικούς σχεδιαστές και υαλοποιούς  από την πόλη Venini της Ιταλίας που φημίζεται για αυτό- οι  οποίοι σχεδίασαν ένα exclusive ποτήρι από βενετσιάνικο γυαλί φτιαγμένο ειδικά  για να τονίσει την ξεχωριστή γεύση αυτού του cocktail.

 

 

 

 

Και τώρα το παράδοξο: ενώ ο οίκος λέει ότι  το signature cocktail το εμπνεύστηκε από το μιλανέζικο lifestyle,   εν τούτοις η βάση του ποτού είναι το εντελώς English τώρα πλέον London Dry Gin (λέω «τώρα πλέον» γιατί το τζιν σαν ποτό πρωτοφτιάχτηκε στην Ολλανδία και το εξήγαγαν στην Αγγλία. Οι καλές μαθήτριες εδώ μέσα ίσως θυμάστε και το σχετικό post “καταστροφή της μητέρας” αν όχι ξανα-θυμηθείτε εδώ)

 

Θα τα γράψω όλα και στο τέλος θα ξεχάσω το βασικό, γι αυτό σημειώστε:

 

 

The Bvlgari Cocktail!

 

Ίσες δόσεις Gin και Aperol,  τις οποίες θα αναμίξετε με χυμό ανανά, πορτοκαλιού και lime.

 

 

Κόσμημα Bvlgari δεν βλέπω στον ορίζοντα ακόμα, ξενοδοχείο Bvlgari ίσως υπό σκέψη, αλλά αυτό το cocktail θα το δοκιμάσω απόψε κιόλας. (επίσης, ξέρω ποια από σας επίσης θα το φτιάξει απόψε κιόλας και θα το απολαύσει με το bb boy της… η Maryl! Πάω στοίχημα.)

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Ελα…. ρίξε κι άλλο αλάτι στην πληγή!!!!! Δεν φτάνει που δέκα μήνες τώρα είμαι χωρίς αλκοολ και δη κοκτεήλ, με εξαίρεση καποια ποτηράκια κρασιου λόγω δίαιτας, δεν φτάνει που έχω στερηθεί τα ταξίδια στο εξωτερικό, ούτε κι εγω θυμάμαι πια πόσο και πως…. μου μοστράρεις τώρα και την Iταλία και το Μιλάνο και τα ξενοδοχεία Bulgari και τα κοκτέηλ με τζιν!!!!
    Ουφ, η ζωή είναι πολύ δυσκολη χωρίς αμαρτίες! Αχ, βρε Οσκαρ Ουάιλντ, πόσο δίκιο είχες…. 😉

  2. @Stella: Γ αυτό δεν έγραψα η Stella και έγραψα η Maryl!!! Sorry αγαπημένη!!! 😂😂😂😂😂

    (για το Bella Italia δε και sorry, ξέρεις εσυ!! 🤩🤩🤩)

  3. @Stella : εννοώ ΟΧΙ sorry για το Bella Italia.😉😉

    (άτιμο autocorrect…)

  4. @Julia : πόσο με ξέρεις!! 💖 Και τζιν έχω και aperol, και πορτοκάλια για φυσικό χυμό πορτοκαλιού 💖 Τόσο εύκολο είναι? Σήμερα το βράδυ κιόλας θα το απολαύσουμε βλέποντας ταινία σπίτι μας, μιας και δεν μπορούμε να είμαστε σε ένα από τα παραπάνω απίστευτα ξενοδοχεία(θα μεταφερθω νοερά σε αυτό του Παρισιού 😉ευτυχώς από φαντασία έχω μπόλικη 😉)

  5. @Stella: έλα Στέλλα μου, φτιάξε το κι εσύ, το τζιν και το aperol έχουν πολύ λίγες θερμίδες και αν βάλεις χυμό ανανά που είναι αποτοξινωτικος, τότε η δίαιτα σου δεν θα χαλάσει είμαι σίγουρη, αν θέλεις να τα ανεβάσουμε το βράδυ στο fb, please 💖

  6. @Maryl: Ναι fb!! Fb!! Challenge!!! ❤️❤️❤️

    (νοητά μαζί στο Παρίσι αγαπημένη και όπου άλλου θέλεις! 😘)

  7. @MARYL Παιδί μου…. ξέρεις πως με περιμένει στη γωνία η διαιτολόγος? Με το μαστίγιο!!!! Και δεν είναι θέμα θερμίδων. Ειναι λέει, ότι το αλκοολ μετατρέπεται αμέσως σε λίπος και σε πετάει έξω… Γι΄αυτο οι διαιτολόγοι το βλέπουν σαν τον “εξ’ απο δώ” . Εδω της εiχα πει, ότι εχω λαχταρήσει να πιω μια μαργκαρίτα και μου είπε… “Μαργκαρίτα????? Βγες στα λιβαδια να μαζέψεις όσες θες….. ” 🙂

  8. @Stella: Εμ και συ… Margarita??

    Από τα πιο παχυντικά cocktails ever! από που να το πάρεις και που να το αφήσεις… Η τεκίλα; Το triple Sec? Το αλάτι;;;
    Ενώ αν της πεις Bvlgari Cocktail δύσκολα να αντισταθεί… χαχαχαχαχαχα 🍸🍸🍸

  9. @Stella: για τις Μαργαρίτες συμφωνώ κ εγώ, στο λιβάδι, στο λιβάδι 😅 Η αλήθεια είναι
    κ εμένα μου αρέσουν πολύ, αλλά επειδή είμαι και λαιμαργη με το φαγητό, όταν πηγαίνω σε μεξικάνικο κοιτάζω να πάρω κανένα τάκος παραπάνω αντί για μαργαρίτα 😉.. Εγώ πάντως το βραδάκι θα ανεβάσω το κοκτέιλ και θα, σε κάνω tag😉(και την Τζούλια βέβαια)

  10. @Stella + Julia: κορίτσια το βράδυ μου προέκυψε θέατρο με το bbboy όπου θα πάμε οι 2 μας(πρώτη φορά μετά από μήνες ή χρόνια οι δύο μας γιατί είμαστε πάντα τριάδα 😉😊💖) οπότε τα κοκτέιλ θα ετοιμαστούν κάποια στιγμή μέσα στο Σ Κ,🌼🌼🌼🌼🌸🌸🌸

  11. @Βαγια : Σευχαριστώ Βάγια μου, πήγαμε στο Γείτονες από πάνω, με Σταροβα και Παλαιολόγου, μου άρεσε, είχε γέλιο, τουλάχιστον για 90 λεπτά ξεφεύγεις😊

  12. Μόλις διάβασα αυτό το post, ονειρεύομαι ταξίδια, cocktails, πολυτέλεια…! Sorry, @Julia, δεν μπορώ άλλο να πηγαίνω & να κάνω αυτά που θέλω μόνο νοερά…! Αλλά πρέπει να επαναπροσδιοριστω & να σκεφτώ πως, ευτυχώς που έχουμε και την διέξοδο με την συνταγή με το aperol & gin και την δυνατότητα να το φτιάξουμε και να το απολαύσουμε! ( @Stella μια μικρή ατασθαλία πολύ αραιά και που, πες στην διατροφολόγο..!)
    xx

  13. Bvlgari Hotel Τόκυο νοερά λοιπόν θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί… *όντως πολύ εύκολο το cocktail 🍸 ειδικά με χυμό ανανά που μαρεσει θέλω να το δοκιμάσω

  14. Δεν ξέρω για το cocktail αλλά το ποτήρι τα σπάει…

  15. Αφού έχει ανανά το cocκtail εγκρίνεται! 🙂

  16. Ωραίες βραδιές με τον αγαπημένο σου ή/και με φίλους και ωραία κοκτέηλ!!

  17. Πολύ ωραίο φαίνεται το κοκτέιλ και με πολύ απλά υλικά. Θα ήθελα να το φτιάξω σε κάποια φάση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.