Beauty News Απρίλιος 2022. Τι μας φέρνει η Άνοιξη;

 

 

Πολλά και διάφορα μας φέρνει η Άνοιξη που όλοι ευελπιστούμε να την περάσουμε λίγο πιο όμορφα φέτος, μετά από δύο χρόνια που δεν την απολαύσαμε.

 

Ας δούμε λοιπόν κάποια νέα προιόντα που ήδη κυκλοφορούν στο εμπόριο και ας πάρουμε ιδέες για το επόμενο beauty shopping spree.

 

 

 

 

 

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη της στον τομέα της εμμηνόπαυσης, η Vichy, σε συνεργασία με δερματολόγους και γυναικολόγους, ανέπτυξε την  ολοκληρωμένησειρά δερμοκαλλυντικής φροντίδας, Neovadiol. Το νέο προϊόν Neovadiol Meno 5 BI-Serum αποτελεί μια πρωτοποριακή διφασική σύνθεση κατάλληλη για την περιεμμηνόπαυση και την εμμηνόπαυση.

 

Η υδατική φάση αποτελείται από δερματολογικά ενεργά συστατικά βέλτιστης συγκέντρωσης:  Proxylane, εκχύλισμα Cassia, Βιταμίνες B3-Cg, Γλυκολικό Οξύ και Ηφαιστειακό Ιαματικό Νερό Vichy.Η ελαιώδης φάση είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη E και Ωμέγα 6-9, για να προσφέρει άνεση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα από την πρώτη στιγμή.

 

 

 

 

Essence Hello Good Stuff Happy Bliss Face Spray 

Ξυπνήστε την επιδερμίδα με ανοιξιάτικη διάθεση μέσα από ένα  αναζωογονητικό άρωμα εσπεριδοειδών.  Τα 96% φυσικά συστατικά και το νερό εσπεριδοειδών είναι επίσης σίγουρο ότι θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το σπρέι παρέχει και ενυδάτωση και είναι ιδανικό για τόνωση της φρεσκάδας και το πρωί αλλά και κάθε στιγμή της μέρας που νιώθετε ανάγκη για ένα pick me up!

 

 

 

 

Apivita Queen Bee

Το προιόν δεν είναι new entry αλλά η δράση της Apivita aξίζει την προσοχή μας,  αφού συνεισφέρει έμπρακτα στην προσπάθεια αναγέννησης της μελισσοκομίας στη Βόρεια Εύβοια, στεκόμενη στο πλευρό των παραγωγών της περιοχής που υπέστησαν καταστροφές από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.

 

 

Η APIVITA ως μέλος του Οργανισμού «1% for the Planet» δεσμεύεται το 2022, να δωρίσει στον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ιστιαίας «Η Κυψέλη», το 1% των πωλήσεων της νέας σειράς Queen Bee. Με το σύνθημα Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ APIVITA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ, η σειρά προϊόντων Queen Bee επιστρέφει αξία στη φύση υποστηρίζοντας μελισσοκόμους και βασιλοτρόφους να αναπτύξουν νέα μελίσσια.

 

 

 

 

 

ΝΕΑ GARNIER VITAMIN C ΣΕΙΡΑ ΛΑΜΨΗΣ.

 

Η Garnier παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων στη κατηγορία του Skincare, που περιλαμβάνει τον Vitamin C Ορό Λάμψης, το Νερό Καθαρισμού, τον Ορό-Κρέμα 2-σε-1 και την Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης και Λάμψης, δημιουργώντας τη δική της ρουτίνα με τη δύναμη της Βιταμίνης C και των ενεργών συστατικών. Eξ άλλου, η Βιταμίνη C περιποιείται την επιδερμίδα και αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μείωση της υπερμελάγχρωσης χαρίζοντας υγιή και λαμπερή όψη.

 

 

 

 

 

La Mer Treatment Lotion 

H νέας γενιάς υδάτινη λοσιόν της La Mer προσφέρει ένα κύμα «ρευστής» ενέργειας, με ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, αναδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο μία νέα αίσθηση στην επιδερμίδα. Iδανικό και απαραίτητο βήμα μετά τον καθαρισμό για την ολοκληρωμένη φροντίδα του δέρματος.

 

 

 

 

 

Skinceuticals Phyto A+ Brightening Treatment

Ένα νέο προιόν που συνδυάζει για πρώτη φορά τη βελτίωση του χρωµατικού τόνου του δέρµατος, µε καταπραϋντικές ιδιότητες. Το Phyto A+ Brightening αποτελεί ένα καινοτόµο προϊόν, κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρµατος, το οποίο διορθώνει και βελτιώνει δυσχρωµίες, προσδίδει λάµψη και απαλότερη υφή, συµβάλει στη µείωση του σµήγµατος, ενώ ο συνδυασµός βοτανικών εκχυλισµάτων που εµπεριέχει, βοηθάει στη µείωση ερυθρότητας και τη ρύθµιση φλεγµονών.

 

 

 

 

 

Le Petit Marseillais H νέα σειρά «Αναδόμηση»

Με εκχύλισμα βιολογικού φραγκόσυκου και βιολογικής καλέντουλας, η οποία διακρίθηκε στον πιο δημοφιλή διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς στην ελληνική αγορά τα Prix De Beauté, κερδίζοντας το αργυρό βραβείο, στην κατηγορία «Νέα Λανσαρίσματα». Η σειρά «Αναδόμηση» συμβάλλει στην ενίσχυση και στην προστασία της τρίχας, βοηθώντας τα μαλλιά να ανακτήσουν την απαλότητα, την ελαστικότητα και τη λάμψη τους.

 

 

 

 

 

 

ESTÉE LAUDER  DOUBLE WEAR 24H WATERPROOF GEL EYE PENCIL

 

Το ΝΕΟ Double Wear 24H Waterproof Gel Eye Pencil δημιουργεί πολλαπλά φινιρίσματα και εφέ σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων.Όλα τα μολύβια της σειράς Gel Eye Pencil είναι σχεδιασμένα να ταιριάζουν τέλεια με τις παλέτες σκιών Pure Color Envy Luxe Eyeshadow Quads, ενσωματώνοντας τη μοναδική φιλοσοφία χρώματος της Estée Lauder για άκρως κολακευτικούς συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, έντονο, με χρώμα που γλιστράει απαλά χωρίς να δημιουργεί κενά ή να τραβάει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

 

 

 

 

L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Foundation

 

Η L’Oréal Paris παρουσιάζει την ανανεωμένη φόρμουλα του Infaillible 32H Fresh Wear Foundation για κάλυψη με μεγάλη διάρκεια.Το Infaillible 32H Fresh Wear Foundation, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, προσφέροντας περιποίηση  και καθημερινή προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο με SPF25.

 

 

 

 

Mac Studio Radiance Moisturizing & Illuminating Primer

 

Η σειρά primer πολλαπλών χρήσεων ανανεώθηκε και περιλαμβάνει το ολοκαίνουριο Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer. Δημιουργήστε έναν υπέροχο καμβά αναδεικνύοντας τη λάμψη της επιδερμίδας, με αυτό το  primer το οποίο την προετοιμάζει για την εφαρμογή του μακιγιάζ προσφέροντας οκτάωρη καταπραϋντική ενυδάτωση και φωτεινότητα. Η ενυδατική του σύνθεση είναι ενισχυμένη με ένα μείγμα από ελαιόλαδο, έλαιο jojoba και βιταμίνη Ε με αποτέλεσμα να περιποιείται την επιδερμίδα και να παρέχει φυσικό, λαμπερό φινίρισμα ώστε να μπορείτε να το εφαρμόσετε μόνο του ή να το συνδυάσετε με ένα από τα best-seller foundation για ένα απόλυτα εξατομικευμένο αποτέλεσμα

 

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Καθε ενα ξεχωριστα εχει ολα οσα χρειαζομαι στην καθημερινη μου αγαπημενη ρουτινα ομορφιας
    Εχω χρησιμοποιησει την Apivita Queen Bee και ηταν απο τις κρεμες που δεν περιμενα οτι θα με εκπληξει τοσο πολυ
    Καταπληκτικη κανει οσα γραφει και πολυ περισσοτερα
    Την αγαπησα και με αφησε πληρως ικανοποιημενη

  2. Πολύ ωραία beauty news. Μου αρέσει πολύ η ευαισθησία που δείχνει η Apivita ύστερα από τις φωτιές στην Εύβοια. Πολλά συγχαρητήρια της αξίζουν, που δεν ξέχασε….και παρεπιπτόντως, η σειρά Queen Bee είναι απλά εξαιρετική.
    xx

  3. To serum από neovadiol, η σιρά λάμψης από garnier ,η μάσκα LPM και το infallible (είδα την νέα διαφήμιση μόλις) μπαίνουν στην λίστα. Για την La Mer Treatment Lotion θα πω πως δεν την σηκώνει το πορτοφόλι μου και θα ρισκάρω -αν και δεν την εχω δοκιμάσει- να την χαρακτηρίσω ως υπερεκτιμημένη….

  4. Ωραίες ανοιξιάτικες προτάσεις., ιδιαίτερα της Apivita. και της Mac❤️

  5. Τώρα διαβασα και τα σχόλια των κοριτσιων για την Queen Bee….Δεν την είχα δοκιμασει ως τώρα αλλά θα το κάνω γιατί εμπιστεύομαι τις κριτικές των bb girls κι επιπλέον η ευαισθησία της εταιρείας με συγκίνησε….

  6. Εξαιρετικά τα νέα, μα πιο πολύ η αλληλεγγύη που δείχνει η Apivita στους μελισσοκόμους της Εύβοιας, κατανοώντας τη τεράστια σημασία του ρόλου των μελισσών για την ίδια τη φύση, όσο και για την τοπική οικονομία.

  7. @Rania: Έχω την εντύπωση ότι ως beauty addict θα σου άρεσε πολύ και η Skinceauticals από τα παραπάνω.

  8. @Sofia Marga: Η Εύβοια… η αγαπημένη μας… η ξεχασμένη… ( και μακαρι να ήξερα τον λόγο, που είμαι ξεχασμένη γιατί την λατρεύω και δεν της λείπει τίποτα…)

  9. @Celia: Καλό και σωστό είναι, όταν δεν έχουμε δοκιμάσει κάτι, να μην το χαρακτηρίζουμε ούτε ως καλό, ούτε ως κακό, ούτε ως μέτριο.

  10. @Eleana: Κάνουν πραγματικά έργο στην Apivita και αυτό μας αγγίζει με κάποιον τρόπο.

  11. @Celia: Το κυρία δασκάλα ξέχασες… 😂😂😂.
    Πέρα του αστείου τώρα η La Mer είναι brand με φοβερή καινοτομία και περγαμηνές. Δεν είναι τυχαίο το ότι σαρώνει μονίμως τα βραβεία ( του εξωτερικού φυσικά όχι τα εγχώρια που δίνονται σε «φιλαράκια»). Τώρα η τιμή 45Ε αλλά όταν 4 με 5 φορές τον χρόνο γίνονται οι εκπτώσεις του 50% και μπορείς να το βρεις το συγκεκριμένο προϊόν γύρω στα 20Ε, αξίζει. Είναι essence παραπάνω ενεργά συστατικά και από μια απλή λοσιόν και θα βοηθήσει και το skincare προϊόν σου να απορροφηθεί καλύτερα.

  12. Ναι Τζουλια το πιστευω και εγω
    Τωρα που τελειωνει αυτη που εχω θα την παρω για να την δω ιδιοις ομμασι
    Παντως η κρεμα της APIVITA με βρηκε απροετοιμαστη γιαυτα που ενιωσα
    Την συγκρινα ανετα με αλλη κρεμα πολυ ακριβοτερη που ειχα βαλει στο παρελθον
    Η λαμψη, η θρεψη, και η σφιγγιλοτητα που ειδα στο προσωπο μου ηταν το κατι αλλο

  13. @JULIA ,αληθεια τωρα στα εγχωρια βραβεια δινονται σε «φιλαράκια»
    Πιστευα οτι επειδη γινονται απο μεγαλα περιοδικα ειναι πιο ανεξαρτητη η ψηφοφορια
    Αν και πολλες φορες αμφισβητουσα τα αποτελεσματα
    Ελεγα πως ειναι δυνατον να ψηφιστηκε αυτο το προιον, αφου δεν αγοραζετε δεν αξιζει
    Αλλα παλι ελεγα μηπως εγω ειμαι η παραξενη που βλεπω ατελειες σε προιοντα
    Κριμα

  14. @Ρανια: Μα Ρανια μου, δεν ξέρω αν έχεις προσέξει αλλά πλέον κάθε μήνα δίνονται και κάποια βραβεία. Ε λογικό κάποια στιγμή, όλοι θα πάρουν και από ένα.

  15. @JULIA oντως ετσι ειναι καθε μηνα και βραβεια
    Ασε που οι “δημοσιογραφοι” ομορφιας που ψηφιζουν μονο ειδικες δεν τις λες
    Εχω μια εμμονη να διαβαζω στην αρχη των τευχων τα ονοματα που γραφουν στα περιοδικα, τους φωτογραφους τα παντα
    Πολλες απο τις κυριες που ψηφιζουν δεν ειναι και πολυ ειδημονες
    Μαλλον πανε με ποσες ακολουθους εχουν. Λες και θα επηρεασει την κριση μου η καθε “ασχετη” που καλα καλα δεν ξερει να το πουλησει

  16. Το μόνο που θα χρησιμοποιούσα είναι το mist spray της Essence. H κρέμα της Apivita δεν είναι της ηλικίας μου ακόμη, αλλά θα πω μπράβο στην εταιρία για την πρωτοβουλία της για την υποστήριξη της Εύβοιας. Οι καμένες περιοχές της Εϋβοιας πάντως δεν είναι τόσο ξεχασμένες όσο νομίζετε. Δεν προβάλλεται πολύ στην τηλεόραση, αλλά γίνονται δράσεις για την αποκατάστασή τους. Το Δασολογικό Τμήμα του ΑΠΘ έχει εκπονήσει μελέτη που θα εφαρμοστεί για την αναδάσωση των περιοχών. Και έχουν αρχίσει κάποια προγράμματα για την εναλλακτική απασχόληση ρητινοκαλλιεργητών της περιοχής στο Δασαρχείο.

  17. @bCelia, ήθελα να συμπληρώσω για την La Mer ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει η δασκάλα @Julia! Είναι παααρα πολύ καλή και η ποσότητα που βάζεις πολύ μικρή. ( η moisturizing cream)
    xx

  18. @Βαγια: Ευχαριστούμε για την πληροφορία αυτή Βάγια. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Να και κάτι που μας δίνει χαρά.

  19. @Sofia Marga: Ένα από τα κορυφαία ενυδατικά προϊόντα όλων των εποχών. Ακόμα και ο τρόπος εφαρμογής ( τη ζεσταίνεις στις παλάμες και μετά την απλώνεις)

  20. @JULIA & @SOFIA MARGA ….Mην με μαλώνετε ,δασκάλα και μαθήτρια …. 💜💜💜🥰🥰

  21. Ξεχωρίζω το la mer και τα μολύβια estee.Τα τελευταία θα τα δοκιμάσω σύντομα διότι μια αδυναμία στα μολύβια την έχω.Και ο ορός neovadiol πρέπει να είναι καλός.

  22. Επίσης,η QUEEN BEEμου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ.

  23. Ωραίες προτάσεις για την άνοιξη που χρειαζόμαστε πιο ανάλαφρα κ δροσερά προϊόντα θα ήθελα να δω κ προτάσεις για προϊόντα μαλλιών όπως μάσκες,αντιηλιακά μαλλιών,leave in spay κ.α ❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.