Carolina Herrera: “Very Good Girl Glam”

 

Μετά την παγκόσμια επιτυχία του Very Good Girl, υποδεχόμαστε το Very Good Girl Glam, το νέο άρωμα από τον οίκο Carolina Herrera.

 

Χάρη στα βιώσιμα συστατικά και τις νέες μεθόδους, το Very Good Girl Glam είναι μία ωδή στη δύναμη της θηλυκότητας. Ένα δυναμικό και εξαιρετικά τολμηρό parfum.

 

Από το λανσάρισμα του πρώτου Good Girl το 2016, το μπουκάλι με σχήμα γόβας στιλέτο αντιπροσωπεύει την εκλεπτυσμένη θηλυκότητα. Το μπουκάλι του Very Good Girl είχε κόκκινη απόχρωση, ενώ για το Very Good Girl Glam, αυτή η αισθησιακή απόχρωση μετατρέπεται σε πιο βαθιά, σε πιο εντυπωσιακή.

 

Αυτές οι λαμπερές λεπτομέρειες πυροδότησαν τη φαντασία των αρωματοποιών Quentin Bisch, Louise Turner και Shyamala Maisondieu και με την επιλογή του κερασιού χάρισαν στο άρωμα μία κόκκινη και φρουτώδη κορυφή.

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με τον Quentin Bisch πρόκειται για μία συναρπαστική εξέλιξη του Very Good Girl. Στο νέο άρωμα η ένταση του κερασιού είναι πολύ πιο βαθιά. Αποκτά μία μυστηριώδη και λαμπερή όψη, με αστραφτερές και σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Μία εκρηκτική ερμηνεία της γυναικείας δύναμης.

 

Η βανίλια στη βάση του αρώματος με τις γλυκές και αλμυρές αντιθέσεις της, προσδίδει ακόμη περισσότερο βάθος στο άρωμα και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλων των αρωμάτων της σειράς Good Girl.

 

Όπως αναφέρει και η ίδια η Carolina Herrera, το άρωμα πρέπει να είναι ένα αόρατο αξεσουάρ. Η γυναίκα που φοράει το Very Good Girl Glam δεν θέλει να περνάει απαρατήρητη και έχει δυναμική προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση.

 

Το ροδόνερο όχι μόνο ενισχύει την πλούσια καρδιά του Very Good Girl Glam, αλλά το αναδεικνύει από Eau de Parfum σε Parfum.

 

 

11 Σχόλια
  1. Ο συνδυασμός βανίλια και κεράσι εξιτάρει την οσφρητική μου φαντασία…. για το μπουκάλι, έχω να πω πως πολλές θα το θέλαμε στην συλλογή μας… Είδα και το διαφημιστικό σποτ το πρωί…. ευφάνταστο μπορώ να πω.

  2. @Celia: Τρελαίνομαι για τα spot τους!! Αλλά το αγαπημένο μου είναι το Paco Rabanne Milion και Million Woman. 🌟🌟🌟
    (σου απάντησα και στο χθεσινό post)

  3. Καλημερα
    Το μπουκαλι αυτο πιστευω οτι ηταν απο τα πιο ευφανταστα που εχουν βγει
    Εχω το πρωτο που βγηκε γιατι ειχα αγορασει το αρωμα . Μου ταιριαζε πολυ σαν αρωμα και η νεα εκδοχη του με το κερασι με εξιταρει
    Θα παω Σαββατοκυριακο στα μαγαζια για ψωνια και θα φροντισω να το μυρισω

  4. Τέλειο το μπουκάλι, μου αρέσει πολύ το χρώμα!! Έχω την κλασική μαύρη γόβα της Carolina Herrera, και θα ήθελα δίπλα της και την παραπάνω, μόνο που έχει νότες βανίλιας μου αρκεί για να είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσει πολύ!

  5. Το μπουκάλι, απίστευτο! Απ’οτι διαβάζω σε όλα τα bbgirls έχει κάνει εντύπωση, και έτσι όλες μας το έχουμε στην συλλογή μας! Το άρωμα του, μου άρεσε πολύ. Μένει τώρα να δοκιμάσω και την νέα εκδοχή!
    xx

  6. Η συσκευασία αυτού του αρώματος είναι μοναδική! Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, ούτε στη πρώτη του εκδοχή, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον άρωμα από τα συστατικά του!

  7. @JULIA, την είδα την απάντηση στο χθεσινό post, καλή μου δασκάλα 💜💜💜🥰🥰

  8. Αν και η συσκευασία θεωρείται μοναδική,πραγματικό στολίδι,εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει.

  9. ego den exo dokimasei kanena einai toso oraia oso lene?

  10. Το μπουκάλι εντάξει τι να πω..η απόλυτη θηλυκότητα! Οι νότες δεν με πολύ αντιπροσωπεύουν μου κάνει κάπως αρκετά γλυκό, αλλά με την πρώτη ευκαιρία θα το μυρίσω μιας κ όταν πάω hondos μυρίζω κ δοκιμάζω πάνω από 15 αρώματα την φορά 🤣

  11. Χαριτωμένα κιτς και γουστόζικη η συσκευασία. Οι νότες δεν με εμπνέουν, πολύ γλυκό μου φαίνεται

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.