Πάσχα στην Αθήνα και στη Μεγάλη Βρετανία.

 

 

Eίναι όμορφο το Πάσχα και στην Αθήνα. Όσες (λίγες είναι η αλήθεια) φορές έχω μείνει στο κλεινόν άστυ, έχω περάσει και πολύ όμορφα και -μπορώ να πω- πολύ πιο χαλαρά, αφού η πόλη με πολύ λιγότερο κόσμο είναι σχεδόν όμορφη.

 

Αν μείνετε λοιπόν στην Αθήνα και κάνετε Πάσχα σε κάποια από τις πανέμορφες εκκλησίες του κέντρου, το ξενοδοχείο Μεγ. Βρετανία, έχει προτάσεις και για το Μεγ. Σάββατο το βράδυ, αλλά και για την Κυριακή του Πάσχα. Φέτος,  το GB Roof Garden στρώνει το πασχαλινό τραπέζι και το GB Corner Gifts & Flavors προτείνει τα πιο υπέροχα δώρα για μικρά, αλλά και πιο μεγάλα βαφτιστήρια.

 

 

 

 

Αναστάσιμο δείπνο στο GB Roof Garden

Μετά την Ανάσταση σε κάποια από τις όμορφες εκκλησίες της πόλης απολαύστε το αναστάσιμο δείπνο στην καρδιά της Αθήνας και στο εστιατόριο GB Roof Garden στον 8ο όροφο του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του ετοιμάζει για εσάς και τους αγαπημένους σας παραδοσιακή μαγειρίτσα, τρυφερό αρνάκι στο φούρνο και άλλα εκλεκτά παραδοσιακά εδέσματα που δένουν απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς. Απολαύστε τα με θέα τη φωτισμένη Αθήνα!

 

Τιμή κατ’ άτομο| € 87

 Δείτε το μενού ->

 

 

 

 

Αυθεντικό Ελληνικό Πασχαλινό τραπέζι με φόντο την Ακρόπολη

 

Την Κυριακή του Πάσχα το GB Roof Garden μεταμορφώνεται σε μία παραδοσιακή αυλή στο κέντρο της Αθήνας με μαγευτική θέα. Η γιορτή ξεκινά με καλωσόρισμα δίπλα στη σούβλα με ούζο, μεζεδάκια και κόκκινα πασχαλινά αυγά. Η εμπειρία απογειώνεται με ένα πλούσιο πασχαλινό μπουφέ δια χειρός Αστέριου Κουστούδη που περιλαμβάνει κρύα και ζεστά ορεκτικά, ποικιλία από σαλάτες και live carving με αρνί και κοντοσούβλι.

 

Το γεύμα ολοκληρώνεται με πλήθος επιδορπίων όπως παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, ολόφρεσκα παστάκια, ποικιλία από τούρτες και φρεσκοκομμένα φρούτα. Ο ιδανικός προορισμός για να σμίξουν συγγενείς και φίλοι, να χαρούν τον ανοιξιάτικο καιρό και να γευτούν ένα αυθεντικό ελληνικό πασχαλινό τραπέζι με θέα την Ακρόπολη και τα ιστορικά μνημεία της Αθήνας.

 

Τιμή κατ’ άτομο | € 94

Δείτε το μενού ->

 

GB ROOF GARDEN RESTAURANT

8ος όροφος, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα, 105 64

www.gbroofgarden.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 210 3330766

 

 

7 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    Πραγματικα αυτο το γευμα πιστευω οτι θα απογειωσει τις γευσεις αλλα και ολες τις αλλες αισθησεις
    Ο σεφ εξαιρετικος και το ξενοδοχειο συγκλονιστικο
    Συμφωνω οτι η Αθνα ειναι ομορφη _ για μενα παντα ειναι _ και το Πασχα
    Ησυχη ναι αλλα δυο χρονια μειναμε και την χορτασαμε
    Φετος χωριο…ασπρισμενες αυλες, ανθισμενες πασχαλιες , βιολετες, μαργαριτες, φιλοι και συγγενεις που εχω πολυ καιρο να δω
    Ευχομαι να περασουμε ολοι φετος ενα πολυ πολυ καλυτερο Πασχα

  2. Όταν ήταν φοιτητης ο άντρας μου, είχε δουλέψει ως σεκιουριτι στη Μεγάλη Βρετανία για να βγάζει το χαρτζιλίκι του και ακόμα έχει να το λέει τι κορυφαίο ξενοδοχείο ειναι, ίσως το πιο πολυτελή στην Αθήνα.. Φαντάζομαι ότι θα είναι πραγματικη εμπειρία οι Πασχαλινές προτάσεις του, αλλά για εμένα Πάσχα σημαίνει χωριό και μετά από δυο χρόνια που τα πέρασα(για πρώτη φορά στη ζωή μου) αναγκαστικά Αθήνα – που κατά τ άλλα τη λατρεύω – όπου φύγει φυγει, πρώτα ο Θεός 🙏🌷

  3. Αν και το Πάσχα το έχω στο μυαλό μου συνδυασμένο με το χωριό, την οικογένεια, τα παραδοσιακά εδέσματα και τα λουλούδια στην αυλή, δεν μπορώ να πω, ότι δεν είναι ένας γευστικός πειρασμός η πρόταση του post και μάλιστα με μοναδική & αγαπημένη θέα. Αν καθόμουν Αθήνα, γιατί όχι; Μάλλον, θα ήταν η καλύτερη επιλογή! Αλλά, φέτος, θα κάνω Πάσχα με την οικογένειά μου, και, πραγματικά ανυπομονώ! Γιατί , στο φετινό Πάσχα θα έχουμε στην παρέα μας & ένα μικρό πλασματακι, που
    έχει γεμίσει τις ζωές μας με χαρά, τον εγγονό μου! 💙
    xx

  4. Όλες οι αίθουσες κι οι χώροι στην GB είναι το κάτι άλλο….
    Είμαι σίγουρη πως ο chef θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό τόσο στο Αναστάσιμο δείπνο όσο και στο Πασχαλινό τραπέζι….
    Για την συγκλονιστική θέα από το Roof Garden στην GB ;δεν έχω να πω τίποτα….απλά συγκλονιστική!!!

  5. Εντάξει,τι να πει κανείς για τη Μεγάλη Βρετανία.Σίγουρα όσα χρήματα δώσεις θα το αξίζει.Δεν έχω σκεφτεί να περάσω Πάσχα στην Αθήνα αλλά έχω μείνει Θεσσαλονίκη.όπου και να πας στην Ελλάδα,πόλη,χωριό,νησί θα είναι υπέροχα.

  6. Δεν έτυχε να το επισκεφθώ ποτέ μιας κ μένω Θεσσαλονίκη,όμως φαντάζει εντυπωσιακό απ όσο ξέρω, οπότε θα είναι μια πολύ ωραία εμπειρία στον 8 όροφο με θέα κ τοσα καλούδια για όποιον κλείσει!

  7. Καλή Ανάσταση, με υγεία και πολύ αγάπη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.