2 χρόνια επιτυχίας για το Scarlet Beauty με Easter 2022 Gift Boxes!

 

Για να λέμε την αλήθεια,  ο online προορισμός premium προϊόντων ομορφιάς, καλλυντικών και αρωμάτων, Scarlet Beauty μετά την είσοδο του στην ελληνική αγορά δυο χρόνια πριν, συνεχίζει ακάθεκτος την επιτυχία του.

 

Το Scarlet Beauty  σε μια διετία κατάφερε να κάνει την πολυτελή ομορφιά προσβάσιμη σε όλους.Με πάνω από 10 εκατομμύρια επισκέψεις και ένα ενεργό community που ξεπερνά τους 200 χιλιάδες followers στα social media, το Scarlet Beauty αποτελεί πλέον must προορισμό για ατέλειωτο beauty shopping και εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης και ποιότητας σε κάθε επισκέπτη.

 

Ανακαλύψτε τις ανοιξιάτικες, άκρως εορταστικές προσφορές του Scarlet Beauty, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από αυθεντικά προϊόντα περιποίησης μακιγιάζ και αρωμάτων, η οποία ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς.

 

 

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα και λίγο πριν το Πάσχα, απολαύστε προσφορές σε κορυφαίες μάρκες καλλυντικών & αρωμάτων επιλεκτικής διανομής όπως Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown, Jo Malone London, Michael Kors, Paco Rabanne, Carolina Herrera κ.α., καθώς και αγαπημένων Exclusivities που φέρνει για εσάς το Scarlet Βeauty όπως, TOUS, Scalpers, Benetton  κ.α. σε όμορφες εορταστικές συσκευασίες.

 

 

 

 

 

Είναι λοιπόν ευκαιρία,  να κάνετε τα πιο ευπρόσδεκτά δώρα, σε αγαπημένες και αγαπημένους με τα όμορφα Easter Gift Boxes.

 

 

Καλό Πάσχα bb girls! Με υγεία πάνω απ’ όλα (καθόλου κλισέ πλέον στην εποχή που ζούμε) και με ψυχική και πνευματική ηρεμία.

 

 

12 Σχόλια
  1. Πριν μερικές εβδομάδες μου χαμογελασε πραη τύχη και σε ένα διαγωνισμό στο instagram κςρδισα ενα gift box από το Scarlet Beauty.. Πέρα από την εξαιρετική ευγένεια της κοπέλας από την εταιρεία που επικοινώνησε μαζί μου για να με ενγνερωσει πότε θα μου τα στείλει οταν ήρθαν σε σύντομο χρόνο και άνοιξα αυτό το τέλειο κουτί (που μετά το κρατησα και έβαλα μέσα τις κάλτσες της μικρής, είναι super αποθηκευτικό) η χαρά μου ηταν απερίγραπτη! Ηταν μαζεμένες μέσα όλες οι πανάκριβες μάρκες που δύσκολα θα μπορούσα να, αγοράσω, έτσι όλες μαζί! Tom Ford, Estee Lauder, Clinique, Mac, Smashbox k μία φοβερή shopping bag Michael Cors! Και το κόκκινο πορτοφολακι της Mac από Σηλια Κριθαριωτη! Και μια πολύ ευγενική όμορφη κάρτα για εμένα 💖Συνιστώ Scarlet Beauty ασυζητητί! Βρίσκεις ότι επιθυμείς σρ τέλειες τιμές και με τέλεια εξυπηρέτηση και πολλά δώρα!! Καλο Πάσχα σε όλους 💖

  2. @Maryl: Bravo τυχερή μας!!!

    Καλό Πάσχα αγαπημένη! ❤️

  3. Mπράβο,Μαρία….
    Εχω κι εγώ επισκεφθεί το διαδικτυακό SB κι οι εντυπώσεις μου ήταν οι καλύτερες….

  4. Εμένα μου με βλέπετε, έχουν τη φωτογραφία μου στο Hall of Fame του Scarlet Beauty, στην πιο τιμώμενη θέση! 😉

  5. θελει ανανεωση περισσοτερη ποικιλα ομως τωρα τελευταια

  6. Συγχαρητήρια Maryl πάντα τόσο τυχερή κ ακόμη περισσότερο 😉 Δεν έχω παραγγείλει ποτέ από Scarlet κ αυτό γιατί έχω διαβάσει αρκετές αρνητικές κριτικές οπότε είμαι διστακτική, τυχερές αυτές που μπορούν να το επισκεφθούν από κοντά! Τα Easter gift boxes ειναι τέλεια ιδέα !

  7. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΣΑΠΙΔΟΥ Αρνητικες κριτικές για το Scarlett!!! Όχι, δεν θα πω, ότι τις γράφουν άσχετοι! Είναι αγαπημένο ” χόμπι” για πάρα πολλά πετυχημένα eshops, ανταγωνιστών φυσικών καταστημάτων, που τους “χαλούν την πιάτσα”. Οποιαδήποτε πωλήτρια για παράδειγμα, αν ρωτήσεις, για πετυχημένα ηλεκτρονικά καταστήματα πώλησης αρωμάτων θα σπεύσει να σου πει, ότι πουλούν μαϊμούδες 🤣😂. Έτσι όμως δεν κρατάμε τις δουλειές μας…
    Τζένη καλύτερα να ρωτάς αυτούς που ξέρουν. Τα αρνητικά σχόλια είναι σαν τη λάσπη συχνά… Ρίξε, ρίξε κάτι θα μείνει.😉

  8. @Stella Ισχύει αυτό που λες, αλλά σίγουρα κ από την άλλη δεν μπορούν όλοι οι καταναλωτές να μείνουν ευχαριστημένοι από τις αγορές τους σε όλα τα eshop ,το θέμα είναι πόσες αρνητικές κ τι είδους κριτικές έχει κάθε site για κάποιον που δεν γνωρίζει το εκάστοτε κατάστημα

  9. @ΤΖΕΝΗ , Αυτό όμως που προσπαθώ εγώ να σου πω είναι, ότι δεν γράφονται στο ίντερνετ οι αρνητικές κριτικές πάντα από πελάτες… Υπάρχει μεθόδευση και πρέπει να την διακρίνουμε.

  10. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές από το Scarlet Beauty! Μπορώ να πω πως έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη απο την εξυπηρέτηση τους, τα προίόντα, τις τιμές αλλά και απο τα εξαιρετικά δώρα που συχνα συνόδευαν τις αγορές μου! Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της οικογένειας Σαράντη, οπότε δεν χωράει αμφιβολία για την αυθεντικότητα των προϊόντων,πρόκειται απλώς για λανσαρίσματα παλαιότερων σεζόν! Εάν είχε και άλλες μάρκες όπως La Prairie, Lancome θα άγγιζε το απόλυτο για μένα!

  11. Χριστός Ανέστη, αγαπημένες μου! Και γω, και φίλες μου ψωνίζουμε από το Scarlet Beauty, και είμαστε πολύ ευχαριστημένες. Ανταλλάσσουμε απόψεις, σαν μια μεταξύ μας διαφήμιση, και πολλές φορές, αγοράζουμε τα ίδια προϊόντα.
    xx

  12. Μου αρέσει το SCARLET BEAUTY και γιατί όχι;Επώνυμα καλλυντικά σε φανταστικές τιμές.
    @maryl,τι τυχερή!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.