Η σειρά για αψεγάδιαστη επιδερμίδα, Infaillible της L’Oreal Paris

 

 

 

 

Με όλο και περισσότερες γυναίκες να αναζητούν ένα πλήρους και φυσικής κάλυψης foundation, και το 75% των καταναλωτών να επιλέγουν make up με μεγάλη διάρκεια, παρουσιάστηκε η πρόκληση για τη δημιουργία μιας βάσης με υψηλή απόδοση.

 

Η L’Oréal Paris παρουσιάζει την ανανεωμένη φόρμουλα του Infaillible 32H Fresh Wear Foundation για αψεγάδιαστη κάλυψη με μεγάλη διάρκεια. Το Infaillible 32H Fresh Wear Foundation, πληροί όλες τις προϋποθέσεις, προσφέροντας περιποίηση  και καθημερινή προστασία της επιδερμίδας από τον ήλιο με ένα SPF25.

 

 

 

 

 

 

Infaillible 24H More Than Conclealer

Για γυναίκες που θέλουν να έχουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα τους –χωρίς όμως εμφανείς ατέλειες- υπάρχει το Infaillible 24H More Than Concealer.

Σύγχρονη τελειότητα σημαίνει στρατηγική κάλυψη των ατελειών. Οι μαύροι κύκλοι ελαττώνονται και οι ατέλειες καλύπτονται, κάνοντας το concealer αυτό ιδανικό για εφαρμογή σε συγκεκριμένες περιοχές ή ακόμα και σε ολόκληρο το πρόσωπο, για άνεση και κάλυψη που διαρκεί όλη μέρα χωρίς να δημιουργούνται γραμμές.

 

 

 

 

 

Infaillible Foundation in a Powder

Το Infaillible 24H Fresh Wear Make up σε μορφή πούδρας είναι πολύ περισσότερα από μια συνηθισμένη πούδρα. Είναι ένα Make up σε μορφή πούδρας, εμπλουτισμένο με συστατικά που εφαρμόζουν στην επιδερμίδα και εξασφαλίζουν 24ωρο ματ αποτέλεσμα.

 

Το Infaillible 24H Fresh Wear Make up είναι εμπλουτισμένο με pigments που εφαρμόζουν απόλυτα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζουν 24ωρη διάρκεια, προσφέροντας την κάλυψη και τη διάρκεια ενός υγρού foundation. Επιπλέον, χαρίζει ματ αποτέλεσμα πούδρας, αντέχει στον ιδρώτα, έχει αδιάβροχη σύνθεση, αντέχει στη ζέστη και την υγρασία και είναι διαθέσιμο σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλημέρα, Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους! Η Loreal έχει από τα καλύτερα foundation, εγώ πάντα έχω foundation σε στυλ πούδρας της Loreal στο νεσεσέρ μου και εννοείται δεν θα μου ξεφύγει και το νέο της foundation in powder.

  2. Χριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά η κόρη μου μου έχει πει τα καλύτερα!

  3. Value for money και η πούδρα και το concealer και το foundation…. (τίμιο το προ’ι’όν για πρωινό μακιγιάζ ….θεωρώ όμως πως καλύπτει περισσότερο τις πιο νεαρές ηλικίες για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας)

  4. Χριστός Ανέστη bbgirls & Χρόνια Πολλά ❣️ Το συγκεκριμένο κονσιλερ της L’Oréal είναι πολύ καλό & το χρησιμοποιώ. Γενικά, πολλά προϊόντα της αγαπημένης L’Oréal έχω! Αξιόπιστα, και είναι φυσικά value for money.
    xx

  5. Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Οι ανάγκες της εποχής με τη χρήση μασκών ήταν λογικό να οδηγήσει στη δημιουργία προϊόντων κάλυψης με την όσο δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια! Είχα δοκιμάσει στο παρελθόν την παλαιότερη έκδοχή του make up infaillible, ήταν καλό προς μέτριο σε γενικές γραμμες,η νέα του σύνθεση φαινεται σαφώς πολύ πιο βελτιωμένη! Μου αρέσει που περιέχει βιταμίνη C και υψηλό σχετικά αντηλιακό δείκτη προστασίας απο τον ήλιο! Σίγουρα αποτελεί value for money αγορά!

  6. Χρονια Πολλα ευχομαι σε ολες
    Ελπιζω να ειχατε ενα πολυ ομορφο Πασχα ολες
    Ανοιξη παντου ….φευγουν οι μασκες επιβαλλεται να φοραμε μεικ απ πλεον
    Μου ελειψε και το συγκεκριμενο το βρισκω καταπληκτικο

  7. Σκεφτόμουν να αγοράσω ένα foundation σε υγρή μορφή κ έκλεινα πολύ στης Loreal βάση κ τις κριτικές που έχει κ δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά τώρα που είδα το άρθρο θα προτιμούσα αυτό σε μορφή πούδρας,κ από την περιγραφή μου φαίνεται υπέροχο-κατάλληλο για έτσι όπως το θέλω!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.