Σέρουμ ενδυνάμωσης μαλλιών, από την Aveda.

 

 

 

Η Aveda, λανσάρει ένα ισχυρό serum που δημιουργεί άμεσα νέους δεσμούς στη τρίχα σε μια μόνο νύχτα. Ξυπνήστε με ορατά επανορθωμένα μαλλιά με το νέο Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum, ένα vegan, 99% φυσικό, ανάλαφρο και υψηλής απορρόφησης serum που δημιουργεί ένα αόρατο πέπλο προστασίας στα μαλλιά σας και αποτρέπει την φθορά και το φριζάρισμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

 

Ενισχυμένο με την ισχυρή τεχνολογία επανόρθωσης των μαλλιών Botanical Repair™, το νέο serum δρα σε μια νύχτα, χτίζοντας τους δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας, δυναμώνοντας και επαναφέροντας τα μαλλιά και προστατεύοντας τα από μελλοντικές φθορές.

 

 

 

 

 

Ειδικά διαμορφωμένο για να παρέχει 8 ώρες αδιάκοπης επανόρθωσης στα μαλλιά και να δρα πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όσο τα μαλλιά δεν είναι τόσο εκτεθειμένα σε εξωτερικούς παράγοντες. Επιπλέον, το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum περιέχει έλαιο nangai, το οποίο βοηθά να ενωθεί η ψαλίδα, μειώνοντας την εμφάνισή της κατά 84% σε μια μόνο νύχτα.

 

 

«Το “skinification” των μαλλιών είναι μια αναπτυσσόμενη τάση, η οποία αποτέλεσε έμπνευση για την ελαφριά και απορροφητική υφή του serum καθώς και την υψηλή επίδοση των ευεργετικών ιδιοτήτων του προϊόντος. Η Aveda είναι ένα brand που δεν συμβιβάζεται και για αυτό η ομάδα μας χρειάστηκε περισσότερα από 2 χρόνια για να φτάσει στην επιθυμητή υφή και απόδοση του προϊόντος», αναφέρει η Camille Sasik PhD, η Διευθύντρια Έρευνας και Ανάπτυξης Επανόρθωσης Μαλλιών. «Με το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum, οι καταναλωτές μπορούν να αναδομήσουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε ένα βράδυ με άμεση φυτική επανόρθωση. Η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη που βρίσκεται σε θέση να προσφέρει ακόμη ένα προϊόν στην σειρά Botanical Repair™ το οποίο να συνδυάζει την επανόρθωση αλλά και την θρέψη της τρίχας σε βάθος.»

 

 

 

 

 

Τρόπος Εφαρμογής

Χρησιμοποιήστε το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εφαρμόστε το serum σε όλο το μήκος της τρίχας κατά τη διάρκεια του ύπνου (μη ξεβγάλετε). Κοιμηθείτε με το προϊόν στα μαλλιά σας και το πρωί δημιουργήστε το style που επιθυμείτε.

 

Pro tip: εφαρμόστε το Botanical Repair™ Strengthening Overnight Serum στις άκρες των μαλλιών και κατά τη διάρκεια της ημέρας και περισσότερη θρέψη.

 

Pro tip: “Εφαρμόστε και κατά τη διάρκεια της ημέρας στις άκρες σας όποτε έχετε άμεση ανάγκη για επιδιόρθωση της ψαλίδας”  – Bea Carmichael Παγκόσμια Εκαιδεύτρια Aveda.

 

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Παλιότερα θα το σκεφτόμουν να δοκιμάσω serum κάθε βράδυ στα μαλλιά μου, λόγω λιπαρότητας, θα φοβόμουν ότι θα τα επιβαρύνω περισσότερο, αλλά από τότε που τους κάνω balayaze, έχει υπάρξει μία εξισορροπιση στη λιπαρότητα τους και νιώθω ότι οι άκρες τους θα το εκτιμήσουν!

  2. Έχω δοκιμάσει προϊόντα περιποίησης μαλλιών από Aveda και ήταν από τα καλύτερα! Το serum νυκτός θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Είναι τέλειο για προετοιμασία και ενδυνάμωση των μαλλιών για το styling της επόμενης ημέρας, αλλά και για να ενυδατώσει τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών!

  3. Πολύ καλή η Aveda, και εξειδικευμένη στις ανάγκες των μαλλιών μας. Νομίζω πως θα είναι το τέλειο προϊόν για τους κόμπους που κάνουν τα σγουρά μαλλιά μου, από τον ύπνο, ειδικά στο πίσω μέρος, κοντά στον λαιμό.
    xx

  4. Έχω αγοράσει αρκετές φορές Aveda.Μου άρεσαν,ειδικά η leave in κρέμα για τα μαλλιά και συγκεκριμένα για τις άκρες.

  5. Από τα πιο αξιόπιστα προ’ι’όντα μαλλιών…. το σέρουμ αυτό το ακούω να φωνάζει το όνομά μου(μαλλον τα μαλλιά μου το ακούνε)

  6. Τα serum μαλλιών τα έχω λατρέψει.Το συγκεκριμένο δεν το γνωρίζω,αλλά μ’αρέσει η ιδέα της νυχτερινής αναδόμησης!Θα το προσθέσω στη must bye λίστα μου!

  7. Αγαπώ ο,τι έχει να κάνει με προϊόντα περιποίησης μαλλιών κ μου αρέσει να δοκιμάζω σχεδόν τα πάντα. Το συγκεκριμένο αν όντως ισχύει όσα προσφέρει είναι πραγματικό διαμαντάκι 😍 . Θα το κοιτάξω σίγουρα κ θα το δω καλύτερα για χρήση το βράδυ πριν τον ύπνο, αλλά φοβάμαι μόνο μην τα κολλάει,τα λαδώνει κ βαραίνουν

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.