Το νέο  άρωμα Gucci Bloom Eau de Toilette

 

 

 

Το πρώτο άρωμα που δημιουργήθηκε εξ’ ολοκλήρου κάτω από το όραμα του Alessandro Michele, το Gucci Bloom Eau de Parfum, γεννήθηκε από την ιδέα της απόλυτης αυθεντικότητας.

 

Δημιουργία του Master Perfumer Alberto Morillas με την καθοδήγηση του Alessandro Michele, το άρωμα ξεχωρίζει για το συνδυασμό από Άνθος Γιασεμιού, Tuberose και Αναρριχητικό Ρανγκούν.

 

To Nέο Άρωμα- Gucci Bloom Eau de Toilette

Η νέα προσθήκη στην ανθοσύνθεση του Bloom είναι μια πιο ελαφριά, πιο φωτεινή ερμηνεία του εμβληματικού Bloom. Το άρωμα μένει πιστό στα συστατικά του original Gucci Bloom Eau de Parfum, με το τρίο από Γιασεμί, Tuberose και Αναρριχητικό Ρανγκούν. Ενσαρκώνοντας την εσάνς του κήπου Bloom καθώς «λούζεται» στο ποιητικό, απαλό φως της αυγής όπου κάθε λουλούδι δοξάζεται από την πρωινή δροσιά, το Gucci Bloom Eau de Toilette αιχμαλωτίζει την πλούσια ευωδιά ενός κήπου γεμάτου από την αφθονία των λουλουδιών.

 

Το άρωμα εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο χάρη στην πλούσια γλυκύτητα και την πράσινη νότα εσπεριδοειδών που αιχμαλωτίζεται μέσα από την προσθήκη ενός ακόρντου Neroli, με την ντελικάτη φρεσκάδα και την αιθέρια ακτινοβολία του να ενσαρκώνουν αυτό το λαμπερό twist στην μεγαλειώδη υπογραφή από λευκά άνθη του Bloom.

 

 

Το Design

Το Gucci Bloom Eau de Toilette επιστρέφει στο original μπουκάλι του Gucci Bloom με ένα νέο, ελαφρώς πιο απαλό ροζ τόνο που θυμίζει την αβίαστα ελαφριά λάμψη του αρώματος που περικλύει. Παρουσιασμένο μέσα σε ένα φωτεινό, τετράγωνο γυάλινο μπουκάλι που φέρνει φρεσκάδα και ζωντάνια, το νέο άρωμα είναι στολισμένο με το βοτανικό Toile de Jouy μοτίβο του Οίκου με φύλλα, κλαδιά κερασιάς και λουλούδια, καθώς και ένα μαύρο πλαίσιο. Η εμβληματική εξωτερική συσκευασία καλύπτεται από το ίδιο σχέδιο και χρωματική παλέτα.

Η Καμπάνια

Τέσσερις χαρισματικές γυναίκες από την οικογένεια Gucci Bloom πρωταγωνιστούν στην καμπάνια που σκηνοθετεί η βραβευμένη φωτογράφος και σκηνοθέτης Floria Sigismondi. Αποκαλύπτοντας την αληθινή καρδιά του μαγευτικού σύμπαντος του Bloom, οι λήψεις που γίνονται στην αρχαία τοποθεσία La Scarzuola, παρουσιάζουν την σκηνοθέτη και ηθοποιό Anjelica Huston, την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Florence Welch, την ηθοποιό Jodie Turner-Smith και την σχεδιάστρια Susie Cave. Εξερευνώντας για άλλη μια φορά τον μυστικιστικό κόσμο της θηλυκής ευαισθησίας, το ονειρικό τοπίο του κήπου ολοκληρώνεται με ένα πηγάδι ευχών, υδάτινους κήπους και λουλουδάτες εκρήξεις.

 

 

Απολαύστε τη:

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Λιτό και κομψό το μπουκάλι. Κι οι νότες ενδιαφέρουσες,,,γιασεμί ,μια μυρωδιά απόλυτα συνδεμένη με τα ελληνικά καλοκαίρια στα σοκάκια ενός νησιού….

  2. Η διαφήμιση με ενθουσιασε, μην πω ότι μου άρεσε καλύτερα και από τις νότες του αρώματος που διάβασα παραπάνω 😉. Πολύ όμορφο ανοιξιάτικο το μπουκάλι, αν το βρω σε κάποιο κατάστημα θα το δοκιμάσω για να έχω σωστή άποψη..

  3. Ωραίο μπουκάλι και οι νότες ακούγονται εενδιαφέρουσες.

  4. Σύγχρονο, ψυχεδελικό, ένα άρωμα σαν να βγήκε από αποστάγματα των λουλουδιών του κήπου της Εδέμ, είναι το απόλυτο άρωμα της άνοιξης για εμένα! Είχα δοκιμάσει τη παλαιότερη έκδοση του, την Bloom Gocce di Fiori μου άρεσε πολύ για το καλοκαίρι καθώς ήταν ένα ελαφρύ αλλά συνάμα ξεχωριστό άρωμα ιδιαίτερα για τις πρωινές ώρες! Ανυπομονώ να δοκιμάσω το καινούριο!

  5. Πολύ όμορφο μπουκάλι, ανοιξιάτικο. Το βίντεο πολύ πρωτότυπο, διαφορετικό απ’ότι έχουμε συνηθίσει στις διαφημίσεις αρωμάτων. Θα πάω να δοκιμάσω πως ανταποκρίνεται αυτός ο ενδιαφέρων αρωματικός συνδυασμός πάνω στο δέρμα μου.
    xx

  6. Ενα αρωμα που μου ταιριαζει πολυ
    Μενει στην επιδερμιδα μου και την προηγουμενη εκδοχη του την ειχα αγορασει γιαυτον τον λογο

  7. Ενδιαφέρον άρωμα, αλλά ακόμα πιο ενδιαφέρουσα διαφήμιση!

  8. Όμορφο λιτό μπουκάλι, αν κ δεν το έχω μυρίσει μου κάνει απαλό,φουλ ανοιξιάτικο κ σίγουρα πρωινό άρωμα! Δεν μπορώ να πω ότι είναι στα γούστα μου που είναι ιδιαίτερα στο θέμα άρωμα,αλλά σίγουρα όσες αρέσουν τα απαλά,φρέσκα κ λουλουδατα αρώματα θα ταιριάζει

  9. Ενδιαφέρον φαίνεται το άρωμα και ωραία η διαφήμιση

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.