H νέα καμπάνια Kalogirou S/S 2022

 

 

Eίναι απλά υπέροχο και μας ανεβάζει την διάθεση να βλέπουμε εξαιρετικές δουλειές και εκπληκτικές καμπάνιες  εξ’ όλοκλήρου από  Έλληνες δημιουργούς.

 

Αυτό ισχύει και για τη νέα καμπάνια Kalogirou Spring Summer 2022. O creative director Νίκος Υφαντής, το styling της Dada Ιωαννίδου και η σκηνοθεσία του Χρήστου Θεολόγου μας μεταφέρουν σε ένα πολύχρωμο αλλά και εκλεπτυσμένο  σύμπαν με την ονομασία “Cosmic Gardens” και έμπνευση από τα Hamptons.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώστε ότι στα καταστήματα Kalogirou θα βρείτε συλλογές από καταξιωμένα ονόματα όπως Sergio Rossi, Jimmy Choo, Mach & Mach, By Far, Casadei, Giuseppe Zanotti, Jacquemus, κ.α.

 

Ας κλείσουμε την εβδομάδα, με  χρώμα και έμπνευση!

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Μια καμπάνια με υπέροχα ζωντανά χρώματα! Για την ποιότητα Καλογήρου τι να πούμε; Ακόμη έχω παπούτσια Καλογήρου, από τότε που πωλούνταν στα καταστήματα τους μόνο τα δικά τους με την επωνυμία τους.
    xx

  2. Υπέροχη καμπάνια, δεν υστερεί σε τίποτα από καμπάνιες εξωτερικού!! Τα χρώματα, τα τοπία, τα παπούτσια, όλα συνδυάζονται τέλεια! Έχω και εγώ ένα ζευγάρι αθλητικά από τα καταστήματα Καλογήρου που τα είχα πάρει πριν χρόνια, στις εκπτώσεις, και ακόμα είναι σαν καινούργια! Πολυ πιο τυχερή είναι η μαμά μου που στα Καλογήρου έχει βρει κάτι Super προσφορές, λόγω του ότι φοράει 36 νούμερο παπούτσι, ενώ στο δικό μου 39 (που είναι από τα συχνότερα) βρίσκω πολύ πιο σπάνια

  3. Kαλημερα
    Καλογηρου…ενα ονομα που μονο καταπληκτικα παπουτσια και σχεδια εχει
    Οταν πηγαινω στο golden hall ειναι σαν να μπαινω σε εκθεση των πιο ομορφων παπουτσιων
    Εκξαιρετικο και το φιλμ ανταξιο του ονοματος της

  4. Υπέροχα χρώματα…αλλά θα διαφωνήσω με το μαντίλι στο κεφάλι και τον τρόπο που είναι δεμένο.Τόσο σφιχτό!!Θα το βγάλεις και τα μαλλιά θα’ναι πατικωμένα…..Όχι για μένα….no…no….no….

  5. Παπούτσια και τσάντες καταπληκτικές ,επώνυμα προϊόντα που αποτελούν στολίδι όταν τα φοράς.

  6. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ροζ τσάντες και τα πορτοκαλί mules.

  7. Καλημέρα και καλό μήνα! Μετά από καιρό απουσίας, γραπτής όχι αναγνωστικής, βρήκα αφορμή να επανέλθω με ένα post γεμάτο χρώμα, άρα αισιοδοξία! Πολύ όμορφη δουλειά η καμπάνια αυτή!

  8. Τα παπούτσια του γάμου μου ήταν Καλογήρου…. αγορασμένα με δραχμες….χαχαχα….ακόμα τα κρατάω στο κουτί τους.(τα φοράω καμιά φορά και κανω βόλτες μέσα στο σπίτι)

  9. Τα πορτοκαλί mules, τα μπλέ πέδιλα με τα λουράκια και η πράσινη τσάντα μου έκλεψαν τη καρδιά! Είναι εξαιρετικά!

  10. Ωραία ανοιξιάτικα χρώματα, οι τσάντες όμως μου άρεσαν περισσότερο από όλα, πόσο χαριτωμένες κ κομψές ταυτόχρονα! Θα συμφωνήσω είναι ένα κατάστημα με εξαιρετικά ποιοτικά παπούτσια κ τσάντες!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.