Bioten Slimming προϊόντα σώματος 1+1 δώρο!

 

 

 

Aπό τότε που έκανε την εμφάνισή της,  η σειρά slimming της Bioten έχει πάρει πολλές καλές κριτικές και από αναγνώστριες αλλά και από δικές μου φίλες ενώ είναι από τα προϊόντα που χρησιμοποιώ και εγώ συχνά.

 

Μια ολοκληρωμένη γκάμα για σύσφιξη, λείανση, μειωμένη όψη κυτταρίτιδας και τοπικού λίπους. Αν και μεταξύ μας το τοπικό λίπος δύσκολα μπορείς να το πολεμήσεις, θέλει συνδυασμό κινήσεων. Όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν το δέρμα δείχνει σφριγηλό και λείο,  όλες οι ατέλειες δείχνουν πολύ λιγότερες στο μάτι.

 

Από αρχές Μαΐου, έως τις διακοπές που οι περισσότερες κάνουμε τον Αύγουστο,  έχουμε φουλ τρεις μήνες μπροστά μας, με ένα καλό λοιπόν προϊόν που θα απλώνουμε πρωί και βράδυ, μπορούμε να δούμε μεγάλη διαφορά. Άρα η προσφορά της Bioten που τρέχει αυτή την εποχή με 1 + 1 δώρο, μας αφορά όλες νομίζω.

 

Διαβάστε για να γίνει πιο εύκολη η επιλογή σας:

 

Η σειρά bioten Cellufight κατά της κυτταρίτιδας, περιλαμβάνει το αποσυμφορητικά Gel, το Cryo Gel και την Κρέμα Μασάζ.  Περιέχει ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης που εξασφαλίζουν τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα και καταπολεμούν την όψη ‘φλοιού πορτοκαλιού ενώ βοηθούν στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας των μηρών και των γοφών.

 

 

 

 

Η σειρά bioten Bodyshape διαθέτει προϊόντα αδυνατίσματος, σύσφιξης και καταπολέμησης της όψης ‘φλοιού πορτοκαλιού’, έχοντας έναν αποτελεσματικό συνδυασμό φυσικών συστατικών προερχόμενων από ήπιες και φιλικές, προς το περιβάλλον, μεθόδους παραγωγής που προστατεύουν τα ενεργά τους συστατικά. Το Slim No Gym Gel, τονώνει και συσφίγγει τη σιλουέτα και  σε συνδυασμό με το Bioactive Caffeine Anticellulite Gel, το καινοτόμο συστατικό Coffee XL Slim Complex με βιοενεργή καφεΐνη και 100% φυσικό εκχύλισμα καφέ, πετυχαίνει καλά   αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας αφήνοντας το δέρμα, σφικτό, λείο και απαλό.

 

 

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το http://biotencosmetics.com/.

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Value for money,σίγουρα… (αχ, αυτή η κυτταρίτιδα)

  2. Το cellulite oil της Bioten δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ των διακοπών μου, είναι αγαπημένο και οικονομικότατο με άρωμα φρεσκάδας❤️

  3. Kαλημερα
    Εχω χρησιμοποιησει στο παρελθον την κρεμα της ΒΙΟΤΕΝ που εκαιγε
    Εκανε οντως δουλεια
    Αλλα με τα χρονια πηγαινω και σε αλλες εταιρειες γιατι οντως παντα στο παραπεντε θελω να εχω σε μια μερα σωμα χωρις κυταριτιδα
    Για τα κιλα δεν νοιαζομαι εδω και πολλα χρονια νιωθω ανετα με αυτα ( χωρις να λεω βεβαια οτι για λογους ευκολιας και υγειας θα ηθελα να ειμαι πιο αδυνατη) αλλα η κυταριτιδα με ενοχλει να την εχω

  4. Το έχω πάρει από γνωστή αλυσίδα super market στην προσφορά 1+1. Έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφορα προϊόντα της Bioten. Με απασχολεί η όψη της κυτταρίτιδας ( γιατί για να φύγει, δύσκολο είναι…) και της χαλάρωσης στα χέρια πλέον….
    xx

  5. Δε ξέρω αλλά είμαι γενικά επιφυλακτική με τα προΪόντα κατα της κυτταρίτιδας ως προς την αποτελεσματικότητα τους, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ κάποιο εξειδικευμένο προϊόν, προσπαθώ να κάνω ισορροπημένη διατροφή και άσκηση, ωστόσο τα πολύ καλά σχόλια και η προσιτή τιμή κάνουν το προϊόν αυτό άκρως ενδιαφέρον για δοκιμή!

  6. Η Bioten σε ρολό κ κρέμα για κυτταρίτιδα κ αδυνάτισμα είναι η πρώτη εταιρεία που είχα χρησιμοποιήσει σε εκείνη την εφηβική ηλικία γύρω στα 17 που μας πιάνει εκείνη η περίεργη μούρλα με το σώμα, έκτοτε βέβαια ζήτημα να χρησιμοποίησα 3-4 φορές για κανένα μήνα ως τώρα, δεν ξέρω νομίζω ότι αυτά τα προϊόντα θέλουν συνεχή κ μακροχρόνια χρήση τουλάχιστον 1-2 φορές την ημέρα για να έχεις κ να διατηρήσεις τα αποτελέσματα, κάτι που βαριέμαι απίστευτα να πω την αλήθεια . Ο,τι κάνουν δουλειά κάνουν άμεσα, αλλά αν σταματήσεις δεν..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.