Καφέ mascara: τέλεια επιλογή γι’ αυτή την εποχή και επιλέγουμε 10 αγαπημένες.

 

 

 

Στη μεταβατική αυτή περίοδο, που έχουμε μεν βαρεθεί τις mascara σε μαύρο χρώμα, όσο all time classic και να είναι, αλλά από την άλλη δεν είμαστε και έτοιμες για πιο έντονες χρωματιστές επιλογές, μια καφέ μάσκαρα είναι ό,τι πρέπει,  ενώ χαρίζει και το πιο φυσικό αποτέλεσμα,  σε κάθε εμφάνιση.

 

Ακολουθούν 10 αγαπημένες καφέ mascaras.

 

Lancôme Hypnôse Volumizing Mascara Χάρη στο καινοτόμο  βουρτσάκι βάφει ακόμα και τις μικρότερες βλεφαρίδες χαρίζοντας εντυπωσιακό μήκος και όγκο.

 

 

 

 

 

Guerlain Μad Εyes Μascara Brown, για εντυπωσιακό όγκο που «χτίζεται» με κάθε πέρασμα για φυσικά πυκνές βλεφαρίδες.

 

 

 

 

 

 

Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes Dream Pop σε δαμασκηνί- καφέ εντυπωσιακή απόχρωση, υπέροχη για τους καλοκαιρινούς μήνες χαρίζει υπέροχο μήκος στις βλεφαρίδες.

 

 

 

Maybelline New York Lash Sensational Brown Black εντυπωσιακός όγκος και μήκος για dramatic βλεφαρίδες που όμως δεν κολλάνε μεταξύ τους.

 

 

 

Clinique High Impact Mascara, Brown για όγκο και ένταση στο βλέμμα.

 

 

 

Chanel Inimitable Mascara, Noir Brun για μήκος και εντυπωσιακή καμπύλη χάρη στο ευλύγιστο βουρτσάκι της.

 

 

 

 

 

Too Faced Βetter than Sex mascara Brown, σα να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες αφού το εφέ σε όγκο και μήκος είναι απλά μοναδικό. Για βραδινά dramatic looks.

 

 

 

 

Dior Diorshow Waterproof Mascara Catwalk Brown αδιάβροχη καφέ μάσκαρα σε υπέροχη πλούσια καφέ απόχρωση, δεν μουτζουρώνει και χαρίζει μήκος και όγκο.

 

 

 

 

 

 

YSL Lash Clash mascara Brown, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο «παχιά» βουρτσάκια της αγοράς, όπως είναι φυσικό δίνει και εξαιρετικό όγκο στις μικρές και αραιές βλεφαρίδες.

 

 

 

 

L’Oreal Paris air volume Brown Λέγεται ότι είναι η αγαπημένη mascara του make-up artist της Beyonce, Sir John οπότε κάτι ξέρει.  Απαλή σαν «αεράκι», προσφέρει χρώμα και  ελαφρύ όγκο, που την κάνει ιδανική για πρωινές ώρες.

 

10 Σχόλια
  1. Lancome hypnose μόνο για μένα!!! Δεν υπάρχει καλύτερη!

  2. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καφέ μάσκαρα. Τι αποτέλεσμα δίνει; Τι διαφορά έχει από την μαύρη; Εννοώ έχει ορατή διαφορά; Γιατί στην εικόνα δεν μου φαίνεται διαφορετικό από το να φοράει το μοντέλο μαύρη μάσκαρα. Ναι μεν φαίνεται κάπως πιο φυσικό ίσως, αλλά αυτό εξαρτάται και από την ποσότητα.

  3. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καφέ μάσκαρα, δεν νομίζω να μου πήγαινε όταν είχα μαύρα μαλλιά, ίσως τώρα που έχω αλλάξει χρώμα θα τη δοκιμάσω, θα ξεκινήσω με τη. Maybelline ή τη loreal, ήδη φοράω και καφέ μπρονζε μολύβι κάποιες φορές και μου αρέσει αρκετά

  4. Καλημερα
    Πριν απο δυο χρονια αγορασα καφε σκια για πιο ελαφρια για την εποχη
    Εμεινα πολυ ευχαριστημενη γιατι ειχε φυσικο αποτελεσμα. Νομιζες οτι δεν εχεις βαλει μασκαρα και οτι ειναι οι δικες σου βλεφαριδες
    Απο τοτε αγοραζω παντα την Ανοιξη και την χρησιμοποιω και το καλοκαιρι την καφε μασκαρα
    Μερικες φορες βαζω την πρασινη σκουρα μασκαρα για αλλαγη

  5. Έχω δοκιμάσει τις περισσότερες μάσκαρα του post σε μαύρο χρώμα. Γιατί όχι και σε καφέ; Πιστεύω πως θα μου πάει. Πριν χρόνια, που είχα κάνει μαθήματα μακιγιάζ, μου είπαν πως γενικά, οι καφέ αποχρώσεις στα μάτια, είναι πιο “μαλακές” και πως το λάθος, δεν φαίνεται τόσο με το καφέ χρώμα όσο με το μαύρο.
    xx

  6. Eγώ πάντως πρεσβεύω το black is the king…the Queen, στην προκειμενη περίπτωση….

  7. Λατρεύω τις γήινες αποχρώσεις! Από τα παραπάνω mascara έχω δοκιμάσει της Lancome, clinique και Chanel στη κλασική μαύρη απόχρωση και είχαν πολύ καλή απόδοση ειδικα αυτή της Lancome, η καφέ απόχρωση σίγουρα θα δώσει ένα πιο γλυκό και διακριτικό αποτέλεσμα!

  8. Lancome κορυφή για μένα η hypnose είναι φανταστική!! Σίγουρα κ Maybelline σταθερή αξία, αυτή που θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω είναι από Dior που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα μάσκαρα Dior

  9. hypnose symfono me jenny oute drama oute monsieur big ths idias etaireias

  10. Δεν είμαι οπαδός τηε καφέ μάσκαρα.Άμα βάλεις,θα βάλεις μαύρη και μπόλιοκη!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.