Το άρωμα Costa Azzurra Parfum, του Tom Ford

 

 

 

Μόνο σε μένα συμβαίνουν αυτά. Είδα στον ύπνο μου τον Tom Ford και θυμάμαι και τη συζήτηση: “μα καλά, δεν το είχες ξαναβγάλει το Costa Azzurra;” του είπα. “όχι δε θυμάσαι καλά, μάλλον έχεις μπερδευτεί,  γιατί γενικά βγάζω πολλά για τη Μεσόγειο”, μου απάντησε ο ίδιος.

 

 

(φιλαράκια με τον Tom Ford, στον ύπνο μoυ, αλλά ξέρω γιατί είδα το όνειρο, αφού όλα λειτουργούν μια χαρά στο υποσυνείδητο. Έχω απογοητευτεί με ένα ταξίδι για Νότια Ιταλία, που ακυρώθηκε την τελευταία  στιγμή, όχι από εμάς που το οργανώσαμε, αλλά  εξ αιτίας της φρικτής πλέον αεροπορικής Aegean που αποφάσισε μια εβδομάδα πριν να ακυρώσει εντελώς την πτήση για Νάπολη, γιατί προφανώς δεν είχε γεμίσει αρκετά το αεροπλάνο. Δεν ξέρω αν σας το είπα,  δεν ξανά- ταξιδεύω ποτέ με Aegean. Θα μου πείτε τώρα η Costa Azzurra είναι στη Νότια Γαλλία, λέγε με και  Côte d’Azur, αλλά τι σημασία έχει; Μεσόγειος η μια, Μεσόγειος και η άλλη.)

 

 

Costa Azzurra

 

 

 

 

Όσο τώρα αφορά τον Tom, δίκιο πάντως είχα και στον ύπνο μου, δίκιο και στον ξύπνιο μου, αφού πράγματι το Costa Azzura είναι από τα TF αρώματα, αλλά στη μορφή EDT, ενώ τώρα ο Tom το παρουσιάζει ως parfum, πιο μεστό, πιο αισθησιακό, λιγότερο δροσερό, περισσότερο έντονο και με βάθος. (άρα μπορεί να είχε και ο Tom λίγο δίκιο, αλλά δεν του το λέμε.)

 

 

«Το COSTA AZZURRA PARFUM αποτελεί μια βαθύτερη έκφραση του κλασικού αρώματος COSTA AZZURRA EDP και αιχμαλωτίζει την ειδυλλιακή φύση της Μεσογείου. Νομίζω, όλοι χρειαζόμαστε μια απόδραση αυτήν την περίοδο.» –   TOM FORD

 

To COSTA AZZURRA PARFUM αποτελεί μια απόδραση στα ειδυλλιακά και πολυτελή τοπία της Μεσογείου καθώς κορυφώνει την οσφρητική εμπειρία του αρχικού αρώματος COSTA AZZURRA EDP, με πλούσια ξύλα και αρωματικά στοιχεία.

 

 

Το λεμόνι Ιταλίας αποπνέει μία αίσθηση φρεσκάδας, ενώ το ξύλο βελανιδιάς και το κυπαρίσσι ζωγραφίζουν τον πλούτο και την αλμύρα ενός παραθαλάσσιου δάσους αποτυπώνοντας τον ασυγκράτητο αισθησιασμό του COSTA AZZURRA PARFUM.

 

 

 

 

 

Το άρωμα περικλείεται σε ένα κομψό μεταλλικό μπουκάλι με ραβδώσεις και χρυσή πλακέτα με ίδιο καπάκι. Διατίθεται σε 50 και 100ML.

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίο πάντως το όνειρο σου Τζούλια μου, σημαδιακό, σίγουρα θα βρεθείς Ιταλία, αν όχι με Aegean, με κάποια άλλη 😉Το άρωμα πρέπει να είναι υπέροχο, μου αρέσει πολύ και το χρυσό μπουκάλι!!

  2. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη απόδραση! Οσφρητική, με τον υπέροχο αισθησιακό συνδυασμό αρωματικών στοιχείων και οπτική με το luxury μπουκάλι που μου αρέσει πολύ! Ε, να μου πεις, Tom Ford είναι αυτός! Η τοποθεσία Costa Azzurra, ονειρεμένη…! Με κάποια άλλη ( πιο αξιόπιστη) εταιρεία, θα πας, @Julia μου..! Θα περάσεις τέλεια, και θα περιμένουμε post με φωτογραφίες!
    xx

  3. Αυτό το μπουκάλι είναι πλέον εμβληματικό….
    Ζηλεύω την κυρία που είδε τον Τομ στον ύπνο της…. για την Aegean δεν θα πω τιποτα… ταξιδια ομως θα ερθουν πολλά…
    Και εν κατακλείδι….in Tom we trust….

  4. Kαλημερα
    Νοτια Ιταλια το επομενο ταξιδι μου
    Ηταν ο αδελφος μου για Σαββατοκυριακο στην Ναπολι με αλλη εταιρεια
    Εγω παντως μεχρι πριν τον κορωνοιο την AEGEAN την προτιμουσα
    Δεν ξερω πως φερονται πλεον μετα την κριση αυτη
    Απο το αρωμα εμεινα στην φραση…..λεμόνι Ιταλίας αποπνέει μία αίσθηση φρεσκάδας…..το μυριζω ηδη και ανυπομονω να το μυρισω αρχες Σεπτεμβρη στην Νοτια Ιταλια (Πομπηια ,και Αμαλφι το ονειρο μου )

  5. Μεσόγειος..Costa Azzurra…Tom Ford…Τι να λέμε τώρα…!

  6. Τζούλια μου, εύχομαι σύντομα να οργανωθεί και πάλι το ταξίδι και βέβαια, σύντομα να έχεις και πάλι επισκέψεις στον ύπνο σου, μιας και τα λέτε ωραία. Για το άρωμα τι να πώ; Λατρεία ο Tom.

  7. Tom Ford κ αρώματα δεν υπάρχει!! Το Costa Azzurra άκρως κολακευτικό! Τζούλια ομολογώ θα θελα κ εγώ τέτοια όνειρα……

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.